Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespillerinde Irina Shebeko: biografi, filmografi, personlige liv

Irina Shebeko - skuespillerinde, som kan ses på en sådan berømte serie som "ikke født smukke", "Brigade", "Airport". Men anerkendelsen kom til hende, efter at hun optrådte i reklamer og kaffe. Stjerne selv, denne situation er absolut ikke flov, hun er overbevist om, at hendes "rigtige" rolle er endnu ikke kommet. Hvad ved vi om hustruen til den berømte Peter Krasilova?

Irina Shebeko: barndom

Skuespillerinden - en indfødt af Rostov, hvor blev født i januar 1982. Overraskende blev Irina Shebeko barndom overbevist om sin hæslighed, på vagt over for komplimenter. For at slippe af med generthed og stoppe ludende pige på mors råd selv begyndte at deltage i skole af de fremtidige modeller.

At tale om sin barndom, Irene minder også om, at der var en meget hidsig. At være en elev af juniorklassen, hun havde endda en kamp med en pige for retten til at læse et digt om morgenen. Som et resultat, dette prærogativ gik til rival, og små Shebeko længe anset uforbederlig hooligan. Også skuespillerinden fortæller, at det var umuligt at etablere relationer med klassekammerater misundte hendes succes med det modsatte køn.

Valg af livet

Irina Shebeko, ejer af høj vækst og en model figur, let i stand til at lykkes i reklamebranchen. Men ikke et erhverv model i ungdomsårene tiltrukket Woman. Hendes mor Irina Lazareva er en direktør af profession, ikke overraskende, var datter fra en tidlig alder fascineret af verden af biografen. Men forståelse af moderens ønske om at blive skuespiller Irina har ikke fundet. Kvinde overtale hele familien, som et resultat, har hun indvilget i at blive en studerende af journalistik RSU.

Korrespondent Irina Shebeko blev ikke sin drøm om en skuespillerkarriere og er ikke gået til mange års træning. Hendes ønske styrkes, når ven skuespillerinde, som lærte drama, indrømmede, at hun havde aftalt at præsentere talent og træne med en pige. Som et resultat, Irina kastede upopulær high school og flyttede til hovedstaden.

Beslutter at tilmelde dig i kollegiet teater for enhver pris, håbefulde skuespiller indgivet dokumenter til flere skoler. Det tog tre af instituttet, som hun valgte at GITIS.

De første succeser

Mens han stadig en studerende på universitetet, begyndte at filme skuespillerinden Irina Shebeko. Hans første rolle, i henhold til ordene fra stjernerne, hun var ved et uheld. Velkendt inviterede den unge dame til støbning af "Brigade" -serien. Direktøren kunne lide ejeren af den lyse udseende, han instruerede hendes rolle "brudepige". Af den måde, under optagelserne af Irina blev venner med Sergei Bezrukov, der overtalte hende til ikke at give op hans ønske om at blive skuespiller.

Seriel kriminalitet thriller Shebeko ikke forvandlet til en stjerne, dog deltage i optagelserne gjorde det muligt at foretage nyttige kontakter og tiltrække interesse fra filmskabere.

Forbindelserne med Krassilov

Når skuespillerinden blev bedt om at fortælle om sin første kærlighed, hun husker om sin brors bedste ven, for hvem hun havde en hemmelig lidenskab i de dage at leve i Rostov og i skolen. Men Peter Krasilov blev, en mand, som hun blev gift med Irina Shebeko. Personlige liv stjerne bosatte sig i 2005, hvor hun studerede i GITIS.

Forbindelserne med Krassilov begyndte med en skandale, da han var på det tidspunkt en konstant kvinde. Men Peter, der så den scene Irina Russian Akademisk ungdomsteater og faldt på et øjeblik, straks adskilt fra den anden. Lovers bliver gift efter et par måneder af en romantisk stævnemøde. I øjeblikket har de et fælles barn - datteren Sasha. Hos Peter har også en søn fra sit første ægteskab, som han forsøger at opretholde et forhold.

Fra tid til anden er der rygter om, at skuespillerens familie er på randen af skilsmisse, men Irina ligesom sladder kun underholde. Hun indser, at hendes mand er tvunget til konstant at tvinge erhverv til at kommunikere med attraktive kvinder, romaner, som han lejlighedsvis tilskrives. For eksempel sige, at er seriøst interesseret i Krasilov Nelly Uvarova, hans kollega på tv-serien "ikke født Beautiful." Irina længst lært ikke at reagere på fantasien af journalister.

Bemærkelsesværdige roller

"Brigade" - er ikke den eneste serie, der medvirkede Irina Shebeko. Stjerne filmografi omfatter for eksempel TV-projektet "ikke født smuk." I "sæbeopera" om hvor grim og beskedne pige bliver til en selvbevidst, attraktiv dame, skuespiller fik en lille rolle. Hun spillede kæreste med helten Andrei Zhdanov, en af de førende modeller af sin virksomhed. Det er kendt, at Shebeko og Gregory Antipenko, Krasilova under optagelserne kærlighedsscener med hendes partner har haft et anfald af jalousi.

Irina fjernes, og i film, men hun har ikke tillid hovedrollerne. For eksempel kan skuespillerinden ses i dramaet "Søster", hvor hun spillede Diana. Kritikerne svarede negativt om denne rolle, hævder, at sangeren var ude af stand til at vænne sig til det billede, "føler" af hans karakter. Den selvsamme Shebeko minder med glæde om oplevelsen af at arbejde sammen med en af hans foretrukne skuespillerinder - Tatyanoy Dogilevoy.

"Amazon", "lufthavn", "Jackpot til Askepot" - de mest berømte tv-projekter, hvor fans vil være i stand til at se sin mand Peter Krasilova.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.