Sport og FitnessFitness

Den mest populære øvelse med håndvægte for piger

Du accepterer, at ofte at besøge fitnesscentre og fitness centre ikke har tid nok, og nogle gange finanser. For at klare situationen og købe en smuk sexet krop og kan være hjemme, baseret på specielt designet øvelser med håndvægte til piger. Disse klasser kræver ikke så meget tid, fordi at bruge tid ikke længere er nødvendig på vej til gymnastik. Købt en gang en håndvægt (som koster langt mindre end et abonnement til et fitnesscenter) vil holde i mange år, hjælper til at holde en slank figur og stram.

warm-up

Inden du udfører øvelserne med håndvægte til piger, bør være en god varme op dine muskler - dette vil bidrage til at forebygge skader og øge effektiviteten af din træning. For at komme i gang, skal du følge et dusin vipper til siden og frem og tilbage. Derefter poprisedayte et par gange, udføre en række spring på ét sted og køre rundt i lokalet eller på stedet i 3-5 minutter. Når musklerne varmet op, er det muligt at gå videre til den vigtigste del.

Den vigtigste træning kompleks

Programmet for øvelser med håndvægte skal udarbejdes på en sådan måde at gøre det muligt for muskelgrupper med behov for træning. Med konventionelle håndvægte kan "pumpe" den hænder, bryst, ryg. Komplekset kan være til stede øvelse, som omfatter muskel pressens drift, lår, etc. Vælg de typer af øvelser, som vil hjælpe med at løse dit problem.

Motion Hand

Sæt dig ned eller blive lige, lige ryg. Saml dine håndvægte og udføre krøller albuer, picking up skaller til skulder. Hold pause i toppen for en anden, sænke dine hænder ned. Du kan gøre øvelsen, løfte to håndvægte på en gang, kan du gøre det på skift.

Øvelse for brystmuskler

Øvelser for brystet med håndvægte hjælpe med at holde længere smukke form af brystfinner muskler. Klarer denne opgave avl hænder med polukilogrammovymi skaller i hånden. Bør ligge på en smal bænk eller afføring trukket nær. Lavere arme med vægte ned. Udfør løfte håndvægte op og derefter sænke dem ned. Albuer således bør let bøjet.

Bor presse

Det er ingen hemmelighed, at standarden for kvindelige tiltrækningskraft er stram mave. Der er øvelser med håndvægte til kvinder, der hjælper til at klare denne opgave. Sådanne skaller vil bidrage til hurtigt at fjerne overskydende fedt i bugvæggen og gøre en flad mave og pasform. Skal ligge på ryggen, tage en håndvægt med begge hænder og holde den på brystet niveau. Udføre løft og sænkning af kroppen. For at gøre øvelsen mere interessant og mere kompleks, udnytte de laterale mavemuskler, kan du gøre det liggende på fitball.

Vælg mellem et foreslået sæt af disse øvelser med håndvægte for piger, der er mest relevante for dig. Vær sikker på at udføre strækøvelser efter den vigtigste kompleks - det vil øge effektiviteten af uddannelse, og du hurtigt nå og kvaliteten af de ønskede resultater!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.