SkønhedHår

"Mikozoral" - shampoo til fedtet hud

Problemet med skæl mindst én gang i sit liv står over for alle. Det skal bemærkes, at en lille mængde skæl - et fænomen, helt normalt. Det øverste lag i hovedbunden opdateres jævnligt, hvilket resulterer i hårrødderne kan forekomme liderlige skalaer af overhuden. Hvis skæl vises i stort antal, er tilfældet i nogen sygdom. I dette tilfælde er du nødt til at henvise til specifikke måder at bekæmpe skæl. Disse omfatter en "Mikozoral". Shampoo klarer skæl for én behandlingsforløb.

Som et resultat, der er patologisk skæl?

På hovedbunden er en svamp, der bor der hele livet. Det kan ikke manifestere sig, men under indflydelse af nogle negative faktorer begynder at udvikle sig aktivt, således at huden er opdateret, og der er skæl og flager. Årsager til svamp på hovedbunden kan indstilles. Disse omfatter stress, dårlig ernæring, stofskiftesygdomme, problemer med fordøjelsessystemet. Det er også årsagen til skæl kan være en hudsygdom - seborrhea. Seboré er karakteriseret ved fejlfunktion af talgkirtler enten hovedbund bliver overdrevent fedtet eller tørt. I denne og i et andet tilfælde af skæl, kun forskellige former og forskellig karakter. Fra seborrhea kan redde "Mikozoral" (shampoo). Instruktioner (gennemsnitspris shampoo) vil hjælpe med at forstå de metoder til påføring og behandlingsforløb.

Generelt er effekten af at bruge shampoo kommer efter et kursus. Men i nogle tilfælde kan det være nødvendigt en ekstra kursus eller kontinuerlig brug til forebyggelse.

"Mikozoral" - shampoo indeholder medikament. Det er meget bekvemt at bruge: Påfør som en normal shampoo, temmelig god skum og vasker sit hår. Massere hår skal være omkring tre minutter. Det anbefales at vaske dit hår "Mikozoralom" 2 gange om ugen. Behandlingsforløbet - 1 måned.

I nogle mere alvorlige sygdomme i huden af hovedet (for eksempel forskellige typer mosser) er også brugt shampoo "Mikozoral". Instruktion kræver daglig brug, men i 1 uge.

De fleste forsøger dette middel giver ham et positivt svar. "Mikozoral" - shampoo, som kan bruges selv af gravide kvinder. Pointen er blid sammensætning, der kun undtagelsesvis forårsage allergi. Produktet indeholder ikke skadelige aromater og farvestoffer.

Hvordan fungerer "Mikozoral"?

Strukturen omfatter midler ketoconazol, som hæmmer proliferationen af hud svamp. Andre hjælpestoffer øge effekten. Deres vigtigste formål - at rense hudens porer, fjerne overskydende talg og normalisere talgkirtlerne.

Selvom bekymret kløe, også kan bruges "Mikozoral". Shampoo hjælper med at lindre huden, slippe af ubehag.

Da skæl kan og skal bekæmpes. Når problemet er bedre at konsultere en specialist. Den hudlæge vil gøre en eksamen, ordinere tests og vælge den korrekte behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.