SkønhedHår

Faktiske frisurer til runde ansigter

En pige, hvis ansigt er holdt søde baby rundhed, altid tiltrukket bløde funktioner. Runde ansigt giver sin ejer lidt naiv og i øvrigt en godmodig udtryk. Men der er ingen kvinde, som ville have været helt tilfreds med alt i dig selv. At ejeren runde ansigter vil ofte ændre mindst visuelt konturer. Dette kan gøres nemt ved hjælp af korrekt anlagte hår. Men ikke alle klipning eller styling virkelig passe i dette tilfælde. Efter alt, siger, frisurer til en rektangulær ansigt kan ikke kun skjule de indlysende fordele, men også for at identificere nogle små fejl, som ikke normalt er synlige. Endnu engang, at sætte sit hår i spejlet, eller på vej til frisøren, notere et par enkle tips. De vil hjælpe dig ikke til at tage fejl med valg og vil spare på de mest almindelige fejl.

Frisurer til runde ansigter, først og fremmest, skal skjule overdreven fylde kontur. Derfor bør du undgå disse muligheder, der involverer slicked-back hår. "Equine" haler og ikke meget velegnet til ejere af brede buttede kinder. Denne frisure vil gøre ansigtet mere afrundet og åben øre linje ikke er i det bedste lys.

Som for pandehår, så i dette tilfælde er det nødvendigt at udvise den yderste forsigtighed. For det første kan dårligt valgt længde ødelægge hans pande, skjule sin også. I dette tilfælde krænket proportionaliteten af ansigtet. For kort frynser - er ikke den bedste løsning. Med panden vil synes meget skrånende. Den optimale løsning - skrå frynser af medium længde. I dette tilfælde vil den asymmetri spille i din favør. For det andet, skal du altid huske, at enhver radikal ændring i håret - det er en stor risiko. Efter alt, er håret ikke vokser så hurtigt, at skjule fejl i en nat. Så hvis du ikke er helt sikker på, at du dekorere frynser - det er bedre ikke at tage chancer.

Alle klipninger og frisurer til runde ansigter er et par almindelige principper. En af dem - længden. Undgå for korte frisurer, i høj grad at åbne linje hals og kæbe. Alt dette vil tilføje kun konturerne af bredden af det i vores tilfælde er det bedre ikke at gøre. Foretrækker det bedste hår af medium længde eller lang version af modellen. Dette vil ikke kun give charme og romantik til dit billede, men også til gavn for justere formen af ansigtet. Hertil kommer, at lange og velplejet hår er altid på mode. Du kan ikke gå galt, hvis du vælger en lignende frisure. Hvis du har en bred næse eller store ansigtstræk som en helhed, kan langt hår visuelt ændre det, også.

Brug asymmetriske frisurer. Til runde ansigter - det er næsten den perfekte løsning. Usædvanlige og "revet" låse, trådte rækker af krøller og pull visuelt forlænge din ansigtsform. De distrahere også øjnene fra store og massive træk, som kan være et problem de fleste ejere står over for en afrundet form. Det er dog ikke nødvendigt at understrege i form af krøller eller individuelle strenge på kinden niveau. Dette visuelt forstørre dem.

Og dette råd vil sandsynligvis appellere til alle elskere af lyse stil og mærkbar måde. Efter alt, de frisurer til runde ansigter, som skyggede farvning af individuelle tråde, og har en usædvanlig, men meget effektiv løsning. Farvede "fjer" samt mulig vil skabe effekten af indsnævring af ansigtet, danner en mere aflang oval. Blomsterne selv i princippet ikke så vigtigt, men det er bedre, hvis de skal skabe en kontrast til den vigtigste baggrund.

Sidste lille trick, når du vælger frisurer til runde ansigter er, at vælge mellem direkte og skrå afsked, er det bedre at give fortrinsret til sidstnævnte. Han vil også give en runde ansigt ovalt funktioner.

Giv håret en anstændig opmærksomhed, fordi det er i stand til fuldstændigt at transformere ansigtet. Og kun afhænger af dig, i hvilken retning vil blive rettet ændringer - positive eller negative.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.