BilerLastbiler

Firehjulstræk "Gazelle": at købe eller ej?

I øjeblikket lette erhvervskøretøjer "Gazelle" er meget populære på det russiske marked. Der er mange versioner af disse maskiner: minibus gods og passager-version, forarbejdede varer og isolerede varevogne, luftbårne platforme og endda køleskabe. Men et par år siden GAZ besluttede at gå et skridt videre og udviklet dem firehjulstræk. Og hvis før "Gazelle" havde udelukkende hjul formel 4x2, men nu er det firehjulstræk med en 4x4. Men hvad gavn vi får fra det, hvor meget at betale for dette opgradering?

Argumenter "for"

Den største fordel ved at bruge sådan en bil - det er muligt at levere lasten til enhver destination. Hvor ikke passere monoprivodnom malotonnazhka, vil der blive afholdt firehjulstræk "Gazelle". Takket være 4x4 kan ikke bekymre sig om, hvorvidt bilen kommer til lasten til destinationen punkt eller går i stå et eller andet sted undervejs. Brugen af disse lastbiler gælder især i landdistrikterne, hvor der er ingen asfalterede veje. Firehjulstræk "Gazelle" kan starte fra hvor som helst, uanset manglen på veje, uden at glide. Du skal dog ikke altid stole på bilen - i høj grad permeabilitet afhænger af dine køreevner og sværhedsgrad af sporet. Men under alle omstændigheder, firehjulstræk "Gazelle" er mere acceptabel end det monoprivodnom "søstre".

Argumenterne "mod"

Sammen med fordelene ved 4x4-drev har ulemper. For det første, for at kunne klare med tidens vadestedet, er det nødvendigt at have en særlig oplevelse af at køre en fire-hjulstræk køretøjer. Det vil en sådan "Gazelle" du vil have en meget lang tid at vænne sig til. Hertil kommer, som eksperter opmærksom, har disse biler øget slid af komponenter og dele. Dette er på grund af høj belastning, som opstår under passagen af off-road stier. I dette tilfælde forøger brændstofforbruget. Som anført i de pasoplysninger, firehjulstræk "Gazelle" (model 330.273) forbruger omkring 9,5 liter pr 100 km. Selvfølgelig, i denne meget lidt svært at tro, men hvis du vurderer, at det i praksis monoprivodnom forbruge omkring 13-14 liter pr hundred, tvivl krybe i. Men generelt brændstofforbruget stiger med 10-15 procent, så på forhånd overveje denne faktor, når de køber lav-tonnage transport.

Hvor meget er firehjulstræk "Gazelle"?

Prisen afhænger af typen og ændringer af køretøjet (der er mere end et dusin). Derfor vil værdien af "Gazelle" model 330.273 "Farmer" gives nedenfor.

  1. 630 000 rubler. For denne pris får du benzin version af GAZ-330.273, komplet motor fra Ulyanovsk elektriske anlæg (UMZ-4216) med en kapacitet på 106 hestekræfter. Transmission - fem-trins "mekanik".
  2. 653 000 rubler. Den samme modifikation kun anvendes oven gas udstyr såsom "methan".
  3. 775 000 rubler. Meget er diesel, "Gazelle" med en 120-stærk amerikansk motor "Cummins» (Cummins) et volumen på 2,8 liter. Transmission er den samme.

Som du kan se, at prisen er lidt højere end normalt, så hvis du ikke er absolut nødvendigt at bruge "Gazelle" 4x4, er det bedre ikke at erhverve. Tja, hvis området simpelthen ikke tillader at udnytte monoprivodnom lastbil, her er vi bare firehjulstræk er uundværlig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.