BilerLastbiler

"Sable" - en bil for de mennesker

Hjemlige bilindustri kan ikke prale af en lang række af høj kvalitet og pålidelig teknologi repræsentanter. Men blandt de grå masse af tildelte tilfælde, klar til at ramme de funktioner. Så bilen er "Sobol" - maskinen, tvinger se til den lyse fremtid for den russiske bilindustri.

beskrivelse

Gorky Automobile Plant i slutningen af 1998, præsenteret for offentligheden en ny model af business køretøjer, som fik navnet "Sobol". En serie af lette lastvogne, varevogne og minibusser straks begyndte at vinde popularitet blandt initiativrige landsmænd på grund af den lave pris og gode egenskaber.

Nære pårørende er "Gazel" og "Sobol". Maskinen har den samme base, men et stort antal innovationer kræver tildelingen af en ny repræsentant for anlægget i en separat klasse.

Et af de elementer i bilen var udformningen af "banjo". Det er den vigtigste transmission og differentialet af bagakslen, som er monteret i et hul i huset, efterfulgt af fastgørelsesskruer.

Andre funktioner omfatter forskydningen af spidshjulet i forhold til slaven, der med succes gennemført i udformningen af bilen "Sobol". Maskinen har et gear takket være et antal svarende til 4556.

tekniske egenskaber

På familiens bil afhængigt af den version, der er installeret benzin- og dieselmotorer.

I dette tilfælde, de tekniske egenskaber varierer kraftigt. Vi kan kun give generelle oplysninger:

  • Maksimal belastning kapacitet - fra 745 til 900 kg;
  • motoreffekt - 106-120 hestekræfter;
  • brændstofforbrug - 9,2-13,2 liter pr 100 km,
  • maksimalhastighed - 120-135 km / t;
  • venderadius - 5-5,5 m;
  • volumenet af lastrummet - 3,7-6,9 m 3;
  • læssehøjde - 720-820 mm.

God manøvredygtighed har "Sobol" (maskinen). Detaljer vedrørende venderadius dimensioner væsentligt mindre end sin nærmeste søskende, og tillade at udfolde sig i stærkt begrænset plads.

"Sable" og "Gazelle": ligheder og forskelle

På trods af, at begge biler er klassificeret i gruppen af små lastbiler, har en fælles ramme, er der betydelige forskelle mellem dem. De vigtigste er dimensionerne. I modsætning til "Gazelle", "Sobol" mere end en halv meter kortere. Men det påvirker også kapaciteten. De varevogne passer 17 og 10 passagerer hhv.

Lige så vigtigt forskel, som har en maskine GAS "Sobol" er undervogn struktur. Endelig besluttede ingeniørerne at opgive fjedrene i udformningen af en ny lille størrelse lastbil og mindet om foråret suspension. Dette forklarer det højere niveau af komfort i den sidste repræsentant for anlægget.

Men lastbilerne er en hel del ligheder. Den vigtigste er gearkassen - monteret på begge kopier af 5-trins manuelt system. Repræsentanter for gassen er også lignende tilstedeværelsen i modelnummeret på firehjulstræk modstykker.

Opsummering alle ovenstående, kan vi konkludere, at "Sobol" - en maskine designet til komfortabel transport af passagerer og "Gazelle" er bedre egnet til transport. Dette er en vigtig forskel mellem dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.