Kunst og underholdningFjernsyn

Serien om ægteskab: "SashaTanya". Skuespillere og roller

Sådan beskrive familielivet i maling? Gennem en række komiske situationer! I hverdagen vi tager dem for givet, men da han så på skærmen, brølede af latter. Velkendte figurer fra "Uni" Tanya Arkhipova og Sasha Sergeev vokset studerende dage og flyttede til skabe et fuldgyldigt enhed i samfundet. Dette er den vigtigste plot af serien "SashaTanya". Sasha - Skuespiller Andrey Gaydulyan Tanya - Valentine Rubtsov. Har de lykkes? Uanset om de vil klare sig uden penge oligark pave? Og vil skabe en familie uden at ofre sig selv?

Hvordan det hele begyndte?

Mere end syv år hele landet var ser de sjoveste eventyr af studerende, der bor i et herberg i Moskva. Men årene går, og tidligere elever er vokset. Sasha Sergeev og Tanya Arkhipova blev gift og fødte et barn, en søn Aljosja. Nu ved jeg ikke ønsker at leve deres kollegieværelse, og det er tid til at kigge efter et job, fordi Sasha er stadig ikke villige til at bruge penge hans far oligark. Parret begynder en ny, meget speciel og usædvanlig i mit liv typisk familie. Dette vil blive diskuteret i serien "SashaTanya". Aktører for det meste forblev den samme. Sasha ved Andreya Gaydulyana voksede op og ligner ikke en 16-årig dreng. Nu er det en respektabel mand med en familie og et realkreditlån. Vil det skulle være så humoristisk og sjov?

nye slips

Hvad er sjovt i en normal russisk familie? Ja, næsten alt, fordi parret går gennem den mest bizarre og kontroversielle skridt for lapning hinanden. Du kan ikke længere komme væk, smække døren. Vi er nødt til at løse problemet under drøftelserne. Historien er ikke i besiddelse originalitet. Tværtimod er situationen overraskende velkendt for næsten hver indbygger i landet. Sasha og Tanya løst pant, arrangere barn i haven, træne gælden. På samme tid, de ikke glemme gamle venner i kollegiet. I livet for en ung familie er der stadig, Michael, Lilly og Ghosh, Kuzma og selv de fyre fra det nye hostel.

Næsten hovedpersonen

Tilbage i den gamle "Uni" far af Sasha Sergeeva Sylvester Andreevich var temmelig fremtrædende karakter. Gradvist, en sjælden optræden i rammen af reservedele, og så publikum begyndte at lære om de oligarker meget mere. Han har ingen problemer med penge, men personlige liv er helt foldet. Kone forlod, og nye venner for det meste være opmærksom på sine penge, men ikke sjælen. Først Silvestre kategorisk imod at forlade Sasha i et herberg, men med tiden begynder at se på tingene enklere og komme tættere på sin søn. I den vanskelige periode af sit liv gjorde han flytte ind hos sin søn i et herberg. Hvad et mærkeligt, at paven var i serien "SashaTanya"?! Skuespillere Alex Klimushkin og Andrey Gaydulyan selv lide hinanden, så deres forhold i serien er taget for givet.

Historie Pope

Sylvester stor forandring; denne sæson han har en ung kone, venter på babyen. Pigens navn Eva. Hun er en tidligere stewardesse, der formåede at berolige den rasende flyet Tycoon. Eva - åben og tillidsfuld pige, som er oprigtigt interesseret i Sylvester. Hun var ikke dum, og meget art. Eva nemt at finde et sprog med familien til de udvalgte. Nu blev hun mor, og dermed fuldt blevet en del af familien Sergeeva. Skuespillerinden Alina Lanin - typisk russisk skønhed med en tyk fletning. Hun har nogle fantastiske udseende og fordi det virker så oprigtig spil. Holdet "SashaTanya" aktører er allerede "gamle mænd", men Alina Lanina helt ny, selvom hendes karakter er klart og glædeligt publikum. Hendes Eve - en ung mor, så hun kan forstå Tanya med hende udtrykte moderinstinkt.

Historie Sasha

Nogle gange ser det ud til, at der ikke er noget mere for at fjerne emnet har udtømt sig selv, men forfatterne ikke bliver træt at udvikle plottet. Det viser sig, at aktørerne i serien "SashaTanya" kan vokse direkte på sættet. Mindst det er, hvad der sker med de to hovedpersoner, deres søn, Aljosja, der har udviklet sig fra en baby til at kindergartners. Publikum fulgte Evas graviditet og med hendes erfarne genopfyldning glæde Sergeeva familie. Efter flytning i Butovo Tanya kastede han en karriere og helligede sig sin familie. Fra tid til anden blev plaget af tanken om mulige beklager, og så Tanya går på en søgning af arbejdspladsen. For eksempel er det forsøger at sig selv som en privatlærer, servitrice og administrator skønhedssalon. Sasha arbejder som leder i en lille virksomhed. Jeg må sige, at han har med succes gjort en karriere og tænker tilbage på rublen til sin far.

liv

Delvist forfattere Simon Slepakov, Vyacheslav Dusmuhametov og Aleksandr Dulerayn taget fra deres erindringer scener til "SashaTanya" -serien. Skuespillere, også, ikke bare falder i lignende situationer. Målet var - at skabe en godmodig, men den vitale komedie, som også vil vende tilbage til udsendelsen af yndlingsfigurer. For eksempel har mange seere faldt som Gene af "SashaTanya". Skuespiller Andrei Sviridov glæde vendte tilbage til hans karakter. Gene - en stor, stærk, meget loyale og godmodig. I det nye projekt, han er meget bredere rolle og en masse tekst. Han er en perfekt vagt og en god ven for A. Sylvester, selvom han ikke anerkender dette, og krænket af Gena og griner ad ham. På grund af den permanent beskæftigelse Gene blev frataget sit personlige liv, men i den nye serie, og han var heldig - der var en smuk pige, som er oprigtigt interesseret i dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.