ComputereComputerspil

"Heroes of Annihilated Empires" - en oversigt over nationale strategier

"Heroes of Annihilated Empires" - er et real time strategi spil fra udviklerne af kult "Stalker". Dette spil blev udgivet i 2006 kun på personlige computere. Fortrolig med den strategi, kan vi forstå, hvad de skal gøre for at ukrainske studie siden udgivelsen af deres store projekt. I denne artikel, læse hele anmeldelsen af spillet.

Historien om skabelsen

I disse dage, fra firmaet GSC ikke forvente noget særligt med hensyn til at producere gode spil. Mens spørgsmålet om frigivelse og udvikling af "Stalker" var i limbo, studiet valgt at offentliggøre sin egen strategi. Prognoser for projektet var tvivlsom - i den europæiske region var planlagt til at sælge mere end 60 tusinde eksemplarer af spillet.

Strategien har fastlagt en række bøger "Heroes of Annihilated Empires: Dawn of Magic", forfattet af Ilya Novak. Han deltog også i skrivning af et fuldgyldigt script til dette spil. På grund af dette, mange er skeptiske over den fremtidige strategi. Men spillets succes afhænger ikke kun af historien, men på spil mekanik, gameplay, og så videre. Derfor har strategien vist sig bedre end nogen kunne have forestillet sig.

Hvad spil?

Selvom projektet og viste sig bedre end nogen havde forventet, har de fleste af de lovede innovation og muligheder udviklere ikke implementeret i den endelige version. Spilleren vil vælge en af fire løb: elvere, cryo, nisser eller udøde. Hver side har sine egne karakteristika og evner. På grund af dette, for alle de racer, vi nødt til at vælge forskellige strategier og spillestile. For eksempel spiller for de levende døde, er det at foretrække at tage antallet af fjenden. Elvere foretrækker stealth og ikke-kontakt kamp, nisser - håndværkere i håndteringen af våben og bande kryo foretrækker at beskæftige sig med modstandere ved hjælp af martial dyr og forbindelse med naturen. Hvert løb har tre primære tegn, der udgør rygraden i dit team i hele passagen.

Spillet "Heroes of tilintetgjort Empires" tilbyder noget nyt til genren. Det hele banalt og gammel som bakkerne. Alle afdelinger af race, er funktioner, og så videre under nettet kopieret fra en gamle strategier. Værdi GSC studie så højt at tale om innovation i genren og en revolutionerende blandingsforhold RTS og RPG? Sandsynligvis ikke.

historie

Hele Historien handler om de tre første bøger Novak. Tanken er, at udviklerne planlagt til at skabe en hel franchise-på dette univers, men på grund af den lave popularitet blev tvunget til at opgive ideen. Hertil kommer, efter at en exit-strategi med et hoved Virksomheden blev kastet ud i "Stalker".

Historien er en banal fantasi fortælling. At konfrontere den godt med de dårlige resultater i verden næsten til døden. Det spiller vil afgøre skæbnen for verden og vælge en side, som han foretrak. Hele plottet er fyldt med klichéer. Dog bør påstandene ikke bringe til spiludviklere og forfattere og forfatter til bogen serien.

uopfyldte løfter

"Heroes of Annihilated Empires" spiludviklere forsøgt at overbevise alle gaming community er, at deres spil vil være en af de mest innovative i genren. Hvad vi fik i sidste ende? Overvej ordren.

Det første, skaberne lover - det er en interessant blanding af RTS og RPG genrer. Faktisk spillerne har et sæt af ideer lånt fra andre projekter. Alle såkaldte innovationer var til stede og er blevet gennemført med succes i SpellForce.

For det andet har udviklerne lovet en fuld terraforming (skiftende kort over landskabet). Den version frigivelse af alle var ganske trist. Terraforming spillet fungerer på følgende måde. Hvert løb har en særlig type af landskabet. På grundlag af de nye rammer på plads, da jorden er begyndt at erhverve en karakteristisk form og farve. Det er alt forandring efter eget skøn, spillet slutter.

passerer

I spillet "Heroes of Annihilated Empires" du er nødt til at gå gennem 15 missioner. Blandt dem vil falde som interessant og dynamisk job og strammet. serveres Historie mellem quests og missioner i form af billeder med inskriptioner. Kunstnere, der arbejdede på projektet, meget prøvet. At gøre spillet viste sig meget farverige og detaljeret ramme.

Ifølge gameplay og interessante del af strategien for "Heroes of tilintetgjort Empires" er konstant afskalninger. Nivellering tegn er ikke noget nysgerrig. Man får det indtryk, at skaberne har forsøgt at gøre udviklingen af systemet så enkelt og overdrevet. Udvikling af spillet vendte fuldstændig uinteressant.

resultat

Men i et spil det var godt. Denne strategi - er den første nationale projekt i lang tid, hvor du kan tilbringe tid uden tårer. Og et godt spil med et nostalgisk synspunkt. Desværre gik det ikke komme op til projektet "Heroes of Annihilated Empires 2". Måske i den nye del af udviklerne har faste bugs, men for denne serie, vil ingen vende tilbage. GSC studie opløst efter de tre dele af "Stalker" og resten af den indenlandske Igroprom engageret i nogen ting, men ikke en genoplivning af den gode og den klassiske serie af foretrukne projekter og universer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.