ComputereComputerspil

Sådan tilsluttes din primære konto i "CS: GO" og hvad er meningen med denne funktion?

For ikke så længe siden, har udviklerne introducerede spillet CS: GO prime konto. Denne funktion er blevet en test var til rådighed til brug for alle interesserede aktører. Denne artikel vil tage fat på alle de spørgsmål, der er fyldt med denne funktion, samt hvordan du tilslutter den primære konto i "CS: GO".

Da det blev tilføjet til spillet?

Prime konto (prime konto) i verden af CS: GO dukkede op i den langvarige opdatering, som blev udgivet april 22, 2016. Et par måneder senere, der skal opdateres den 16. juni, denne funktion lidt nogle finjustering, og spillet i damp-portalen blev tilføjet vejledning om hvordan man laver en førsteklasses konto i CS: GO.

Meningen med denne funktion

Først og fremmest vil udviklerne hos Valve gerne foretage en test funktion, som gør det muligt at holde kampe med brugere bekræfte dit mobiltelefonnummer. Selvom de første gang spillere simpelthen ikke kunne forstå og vidste ikke, hvordan du tilslutter den primære konto i "CS: GO" og vi var ikke i stand til at prøve i denne nyskabelse.

Udviklerne ønskede at gøre brugerne mere komfortable kampe, da det hjælper til at beskytte dem mod falske-konti. Prime konto (prime konto) i CS: GO Det hjælper til at sikre, at folk, der er registreret det, førte til matchmaking søgning kun de spillere, der er også forbundet med denne funktion og telefonnummer tilknyttet.

Positive anmeldelser af denne innovation ikke vente på sig. Spillere var mindre tilbøjelige til at kollidere med feykovymi brugere, som ofte spillere CS: "Smølferne" Go kaldes Men som allerede nævnt, nogle af spillerne har ikke været i stand til at forstå, hvordan du tilslutter den primære konto i "CS: GO".

PRIME-aktivering konto

Der er en række obligatoriske faktorer, der skal overholdes under aktivering af "Prime". Alle af dem er beskrevet nedenfor:

  1. Brugeren bør ikke være flere konti er knyttet til et enkelt telefonnummer. Men efter at have mere end en tilladt efter reglerne i spillet, men til registrering prime konto bliver nødt til at have en "ren" telefonnummer, hvortil intet endnu var vedlagt. 1 telefonnummer = 1 PRIME-konto!
  2. Aktivering af en særlig type brugerkonto kun er brug for til de spillere, der har gode evner i spillet. Prime-konti primært bruger kun de stærkeste spillere. Når den er aktiveret i løbet af spillet vil blive udvalgt mere kraftfulde rivaler, der bliver nødt til at en eller anden måde passer.

Hvis alle ovenstående blev udført, så kan du gå videre til spørgsmålet om, hvordan man kan forbinde den primære konto i "CS: GO":

  1. Det er nødvendigt at køre spillet. Som du ved, har det at have licens, og ikke downloades fra torrents. Hvis du ikke gør det, så er du nødt til at købe det på Steam, og der bekræfter din gyldige e-mail-adresse. For flere besparelser anbefales at købe spillet ikke på Steam stedet og på andre sites, som vil hjælpe en masse at spare nogle penge.
  2. Dernæst er der en proces med aktiv leg. Det er nødvendigt at deltage i flere betydende kampe for at få det niveau, der kræves for at få adgang til prime-aktivere din konto. I øjeblikket, bør det ikke være lavere end 21 th.
  3. Efter at have afsluttet alle de forrige trin lige over spillerens navn næste vises - Prime konto Beta, og ved siden af det vil præsentere på knappen aktivering. Når du har klikket på det vil være en liste over regler, der vil være nødvendigt at blive enige. Dernæst vil det være nødvendigt at kontrollere din mobiltelefon nummer, som vil frigøre sms med koden, som skal indtastes i et særligt felt i spillet.
  4. Udført! På e-mail eller telefon vil modtage en meddelelse om om prime-aktivere din konto.

Hvad skal man gøre, når PRIME-konto er aktiveret?

Når alle disse trin er blevet begået, intet ekstra er ikke nødvendigt at tage. Nu kan du blot gå til udvælgelsen af betydende kampe og klik på søgeknappen. Spillet Systemet vil stadig 9 brugere, at denne funktion er også til stede.

Kort om fordele og ulemper

Utvivlsomt, at aktiveringen af denne funktion undgå uønskede møder med Smurf eller snydere, men under alle omstændigheder er det ikke beskytter dig helt, og stadig nødt til at beskæftige sig med, er ikke altid relevante repræsentanter for den yngre aldersgruppe.

Dette system test, som angiver den mulige tilstedeværelse af fiaskoer. Der er også den ulempe omfatter evnen kun at binde til numre, som ikke var knyttet andre konti i CS: GO. Funktionen vil være til rådighed kun for de brugere, der har nået løjtnanten niveau, dvs. 21 th.

Utvivlsomt, er det nødvendigt at benytte lejligheden til at deltage i testen, fordi den "Prime" er til stede flere fordele sammenlignet med den konventionelle konto.

konklusion

For at deltage i betatesten af de nye funktioner i spillet skal aktivere hovedmenuen. For at gøre dette, skal du trykke på knappen aktivering og bekræfte dit mobilnummer noteret på Steam profil. Dette tal bør ikke være til stede i andre CS: GO konti.

Det skal være så hurtigt som muligt går til aktivering af de nyskabelser, fordi i fremtiden med denne handling kan forekomme nogle problemer. Alle professionelle spillere har allerede skiftet til Prime-konto. Efter overtagelsen af den nye status af kontoen i spillet spillere vil blive involveret i et spørgsmål om prioritet, den sidste aktivering. Almindelige brugere vil falde kun i sidste instans. Hvis du spiller i lobbyen med venner, så bør de også være en given funktion.

PRIME-konto bør absolut være tilsluttet, som om han ikke er meget, men det hjælper med at beskytte mod uønskede spillere, der spiller med ulovligt i spillet softwaren. Hvis en spiller med en førsteklasses konto vil modtage VAC-forbud, vil dens nummer blive blokeret i Steam. Ikke alle vil have på nogen måde at tage risici og give op foul play.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.