ComputereComputerspil

Hvor man kan finde en hage i "STALKER: Call of Pripyat": redegørelse

Med passagen af spillet «STALKER: Call of Pripyat" spilleren kan finde en karakter som SnagIt. Kommunikation med ham forekommer kun i de tidlige stadier, og derefter forsvinder. Efterfølgende kan det imidlertid være nødvendigt at hovedpersonen under passagen af quests, som er så rig spil "Stalker:. Call of Pripyat" Hvor man kan finde en hage i dette tilfælde? Dette vil blive diskuteret i vores artikel. Af den måde, ikke alle spillere er i stand til at gøre det selv.

hage

SnagIt - er en af de NPC i "Stalker", som kan findes lige i begyndelsen af spillet. Og, som allerede nævnt, som du fremskridt gennem en af nesyuzhetnyh quests forbundet med det, rejser det brændende spørgsmål: "Hvor kan jeg finde en hage?" I "Stalker: Call of Pripyat" disse tegn en masse, men dette er en af de mest nødvendige for hovedpersonen .

SnagIt består i "Singler" gruppe har en rang af "Begynder", handler bedrag, røveri og bedrageri.

Umiddelbart ved den første kontakt, fortæller han historien om, hvordan den skjulte beholder med spekulation i brudte "Zaporozhets", men på tidspunktet for jordskælvet bilen faldt i en gletscherspalte, som nu strejfer Snork. Han hævder, at han var bange for ikke vejledere, men snorkov kan simpelthen ikke tolerere, og af denne grund ikke ønsker at gå bag selve beholderen. Efter at SnagIt vil tilbyde spilleren at finde den mest "Zaporozhets" og bringe ham til beholderen, og at opdele byttet.

flugt

Når spillerne har afsluttet søgen, er fortrolighed med hage kortvarigt afbrudt. Men kun så længe spilleren ikke går til den lyse øjne og vil bestille ham en nøgle våben. Efter at produktionen af hovedpersonen podzovet drivtømmer og fortælle ham, at det våben, som han havde bestilt, tilhører ham, og han havde stjålet. Og det begynder at true med henvisning til de mange forbindelser og bekendte, som følge af hvilken det er bedre ikke at krydse vejen og returnere ejendommen på en mindelig måde. Men efter drøftelser med tjur, Sychom Sultan og det viser, at der i virkeligheden er alt, hvad der er sagt, stalker - en løgn. Og han har ikke det bedste ry blandt stalkere. Hertil kommer, for rifter begyndte jagt mennesker Sultan for manglende betaling af gæld, som et resultat, han var nødt til at skjule sig i Janov.

Søg Spidser

Det var efter ankomsten til stationen "Midsommer" spiller spørger om, hvor man kan finde en hage i "Stalker:. Call of Pripyat" For at hjælpe det give detaljerede instruktioner.

Så først tilføje op dine personlige ejendele i en kasse og sove. Om morgenen viser det sig, at de var alle stjålne ulemper. Spørg alle stalkere på stationen, hvoraf den ene - Bones, give råd om hvor man kan finde en hage. I "Stalker: Call of Pripyat" er nødvendig for at forsøge at kommunikere med det maksimale antal tegn, der væsentligt letter passagen af quests.

Så besøg kiropraktor vil rådgive Zulu, der bor i en bygning, der lignede et tårn, lige ved siden af stationen "Midsommer". På et møde Zulu beskrive, hvad han hørte støj udenfor, og der fandt han folk Sultanen sammen med drivtømmer, mellem hvilke et skænderi fulgte. Han brød op deres egen maskingeværild, og derefter gik de i stå. Som et resultat, får spilleren endnu et fingerpeg om, hvor man kan finde en hage i "Stalker:. Call of Pripyat"

På stationen spilleren bliver et vidnesbyrd om, hvordan bandit sår hage. Først skal du dræbe, og derefter tale med den anden. SnagIt vil bede spilleren til at hjælpe ham og give førstehjælp kit, og til gengæld lovet, at han vil binde med tyveri og bedrageri, samt fortælle dig, hvor at sætte de stjålne genstande. Den selvsamme tyveri han forklare, at det store behov for penge. Nu kan du kun beslutte, om SnagIt fortjener liv eller er det bedre at dø.

Konklusion og nogle fakta

  • Hvis en spiller beslutter sig for at redde livet for drivtømmer og give ham førstehjælp kit, så vil han vende tilbage til Janov, men blev ikke en ven, og vil forblive neutral.
  • Efter at redde SnagIt allerede vil ikke forlade fra stationen, så hvis det er nødvendigt du altid kan møde ham der.
  • Dette er den eneste karakter i serien stalker spil, som fratager hovedpersonen.
  • Hvis du beslutter at give stalker våben, stationen Yanov, han ikke syntes.
  • SnagIt vil bede om at returnere det til ham kun én gang.
  • Lægen opkaldt Croaker henkastet nævner Agent Poker Spidser i stedet.

Nu kender du svaret på spørgsmålet: "Hvor kan jeg finde en hage i" Stalker: Call of Pripyat "?"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.