Intellektuelle udviklingMystik

Hvid magi: for held og lykke og penge plot

I dag er en masse snak om, hvad du kan gøre med en almindelig person hvid magi. For held og lykke og penge ritualer og charms mennesker tilbringer. Så kun takket være den, der anbefalede den mirakelkur. Og hvad der virkelig foregår? Hvorfor og hvordan fungerer det? Hvordan man undgår almindelige fejl i at vælge en nybegynder ritual? Lad os diskutere det. Kig på det hvide magi anbefaler, at du gør for penge og held og lykke.

Lidt af teori

Du kender Fortunetelling meget talte og skrevne. Mange er bekendt med den magiske film. Alle materialer er mange overdrivelser eller direkte løgne. Hos mennesker, ser det ud til, at nogen magisk ikke eksisterer. Faktisk alt er anderledes. Vi er af natur Dana Belaya magi. Til held og lykke og penge, kan vi roligt spå. Efter alt, magt mennesket er ikke kun i mængden af muskler og gennemtrængende tanke. Der er intet. Det overfladeaktive defineres som kvaliteten af viljestyrke. Og hvis man ser dybere, synes det magi, men er, at forfattere af mystik og aldrig drømt om.

magi

Den består i enheden af mand med naturens kræfter, evnen til at acceptere, hvad der sker med taknemmelighed. Ja, en masse ting, du kan sige. Essensen er, at magi er i bad. Behøver kun at tro på det. Sidstnævnte betingelse er nødvendig. Uden dens overholdelse vil ikke fungere. Hvid magi hjælper ikke held og lykke og penge til at gennemføre ritualet. Det er den magiske myndighed, der distribuerer ønsker personer, steder, og sender den beslutning om gennemførelse, ikke høre. Vera - en kommunikationskanal med universet. Uden ham som en døvstum, hænder pomashet stave probormochite, og til gengæld, som de siger i sangen, stilhed. Og resultaterne for dig selv på hovedet falde til dem, der kan tro på mirakler. Deltage i denne glade mennesker.

Hvid Magi: tiltrække held og penge

Tilgang til magi bør være gradvis og naturlig. Du ved, hvordan børnene leger. De gør ikke hænder og fødder, og hele væsen. Så lære at udføre mirakler hvid magi. Til held og lykke og penge her er et simpelt ritual of Practice. Dag egnet energi til divination, - Onsdag den voksende måne. Få op før daggry. Dæk dug nye. Det bør være hvide, sneen. Bedre endnu, lad ritualet, når den anvendes et rundt bord. På sit centrum lå syv gule mønter. Dog kontrollere datoen, sagde de. Brug ikke mønt spring udgivelsesår. Som en uddannet hvid gul cirkel, læser disse ord: "Prisnodava Maria, Hellige ugodnitsa! Sjælen af Herrens tjener (navn) du lidenskabeligt beder. anmodning Støtte i betydning. Hvad, vi ikke sige det til nogen. Herren skære tjener (navn) af egen fri vilje, og satte sin rimelige andel. Amen. " Læs plottet, skal du bede uden afbrydelse, syv gange. Er færdig, indsamle mønter og tærsklen i det hemmelige sted folden. Dette ritual blev udført i den gamle del af guld. Dens højre under tærskelværdien anbefales at begrave de ældre. Husk på, er der ingen ritualer på kirkegården eller omtalen af dæmoner og djævle ikke indeholder hvid magi.

Sådan tiltrække held og penge: simple regler

Magic - er, når en person er konstant bekymret over harmonien i hans verden. Hvis det er uordnet, uansvarlig om penge, så de løber væk. Når du ikke ved, hvordan man lever inden for din hjælp, så nedsunket i fattigdom. Og bygger harmonien i detaljer. Se hvordan de stablede regninger i pungen? De bulet og krøllet? Så rigdom til sin ikke vil trække. Det er nødvendigt at sætte dem i rækkefølge efter størrelse, det vil sige, for pålydende, selv uden at bøje. Respekt nyde egregor penge. Du ved ikke, hvad det er? Ser du, vores tanker og følelser forsvinder ikke engang født. De slutte sig sammen for at danne en særskilt enhed fra moderselskabet - egregore.

energi assistenter

Alle mennesker i verden mener om penge. Her er deres energi og vedligeholde styrken i virksomheden. Og det er måske med til hans "followers". Ligesom egregore, vil du altid være i pengene. Men ikke tilbede ham. På energiområdet verden subtilt reagere på nuancer af følelse. Vil du have penge, men foragte de fattige - det er en negativ situation. Eller, hvis du gør tørster berigelse, men hader matadorer. Disse følelser kun aggression til sin opfordring på denne magtfulde essens. Det vil vælge dig, og de krummer, der var på endnu. Derfor er det nødvendigt at respektere de penge og alt forbundet med dem, men mener ikke, guldkalven Gud.

Ritualet af fuldmånen

Lad os gå videre til den praksis. Vi er også interesseret i at hjælpe den hvide magi penge og lykke. I det fuldmåne efter ritualet udføres. Du er nødt til at købe nogen blomst pære hjem. En anden kok pot er tom, jord, vand og et glas tretten mønter med forskellig værdi. Om natten, da månen i vinduet pip, start fortunetelling. Mønter lå i vindueskarmen. Lad lidt måneskin engorged. Sig selv komponere en tankeform, i færd med at hun agtede at blive rig. Det er individuelt. Det er, hvad det ritual ønsker at komme på tror. Men de beløb og kors på kreditkortet, og glæde, som du får fra shopping, rejser og så videre. Så kan en mønt og lagt på bunden af potten. Ved hvert siger: "Skatten begravet i en fuldmåne, træet vil vokse vidunderligt, berige med guld, lykke, livet er fuld!". Så gør indtil alt vil være i potten. Drys på toppen af jorden, og deres løg plante. Men du behøver ikke vand med det samme. Lad alt i vindueskarmen indtil daggry. Om morgenen, hæld ud af glasset, der skal fodres med måneskin. Igen formel sige.

Konsekvenserne af ritualet

Det er nødvendigt at se på hende blomster-skat. Hvis han ikke ønsker at klatre, kender ikke den energi, der investeres i spådomskunst. Du er nødt til at begynde forfra så tidligt som i næste fuldmåne. Når planten udvikler normalt, så gjorde vi alt rigtigt. Er det til dig at tiltrække penge og lykke. Men så snart varsel, der begyndte at gøre ondt en blomst eller tørret op natten over, er du nødt til at rense aura og rummet fra negativitet. Kender du nogen onde øjne eller skader bragt. Så den magiske urtepotte og smide en mønt. De arbejdede deres. Det er nødvendigt at udføre ritualet igen.

Ritual på den voksende måne

Magikere normalt anbefales at starte i sin praksis kommer fra den cyklus af natten dronning. Styrken af vores magi forbundet med månen. Som det vokser, er det nødvendigt at spørge om ankomsten af varer. Begynder at falde - andre ritualer udføres. Vi er interesseret i at få nu, altså plottet for held og penge. Hvid magi indeholder om det helt klare anbefalinger. Ceremoni holdes under månens vækst disken. Deres effektivitet øges på dette tidspunkt. Du kan for eksempel en mønt nymånen show. Så du siger, "Hammer blev født i himlen, den unge konge var! tilfalder ham på himlen, en kuffert fyldt med guld. Da månen er fyldt, så fyldte min pung. Amen. " Put en mønt i pungen og ikke spilder den næste gang.

Plot på stearinlys

Den fødselsdag også povorozhite. Dette er en vidunderlig tid, hvor engle meget tæt. Enhver lyst til at høre og legemliggøre. Det er kun nødvendigt på forhånd at købe stearinlys i templet. Tag så meget som årene går. Om aftenen skrible på dem deres drømme. Kun én gang ikke skrive beløbet og hvad de ønsker at bruge. Og om morgenen daggry bevoksning. Guardian Angel bede. Stearinlys lys magi. Mens de sjov glød lykønske dig på ferien, så du siger, "På dagen for en engel, jeg er ikke en gylden rige, ikke kronen og magt, og slukke deres lidenskab. Gav Herrens tjener (navn) tre bogstaver - blad fra Jesus Kristus. Han skrev deres St. Nicholas. Hvert ord glød, giv mig den Herrens tjener, opfordre rigdom! Amen. " Mens lysene er tændt, siger sammensværgelsen. Først da ikke fortælle nogen, hvad de skal gøre, så de ikke jinxed! Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.