Kunst og underholdningFilm

"Bella og Bulldogs": skuespillere, novelle

"Bella og Bulldogs" - en ny ungdomsportserie, der først blev vist på kanalen "Nickelodeon" i 2015 den 17. januar. Siden da har seerne haft mulighed for at nyde projektets 3 sæsoner (den anden blev udgivet den 30. september i samme år 2015, den tredje allerede i det næste år, 2016 den 25. juni). Hvad handler dette ungdomsbillede om? Hvem er de vigtigste aktører i serien "Bella og Bulldogs"? Du vil finde ud af om dette senere.

Kort historie

I midten af fortællingen var teenagepigen Bella Dawson, der først opmuntrede forestillingen af fans af amerikansk fodbold, som hun var i supportgruppen af Bulldogs. Men ét tilfælde ændrede sit liv radikalt. Hun gjorde en utrolig overførsel uden nogen indsats, som træneren simpelthen ikke kunne gå glip af . Han kunne ikke forlade et sådant talent til side, og Bella blev overført til "Bulldogs" holdet i quarterback- positionen .

Men bliver en skrøbelig pige klar til at stå i et hold af drenge? Efter alt skal du vise hele udholdenhed af karakteren og ikke miste dine venner. Bare for denne mulighed for at se alle 3 sæsoner fans af serien "Bella og Bulldogs." Skuespillerne fulgte perfekt med deres opgave. Dette er en af komponenterne i projektets succes.

"Bella og Bulldogs": skuespillere

Det er på tide at introducere folk, takket være, at serien havde en stor succes blandt ungdommen. Hvad deltog i filmen "Bella og Bulldogs" skuespillere? Брэк Бэссинджер. Hovedrollen blev spillet af skuespilleren Brack Bassinger. Hun er stadig meget ung. Født i 1999, den 27. maj. Hidtil bor pigen i Amerika sammen med sin mor. To ældre brødre bor i Texas. Pigen er glad for basketball og volleyball. Deltog i skønhedskonkurrencer.

Andre aktører af "Bella and Bulldogs":

  • Coy Stewart legemliggjorde Troys image ;
  • Jackie Radinsky blev helt vant til billedet af Sawyer;
  • Buddy Håndtag - hans karakter - Newt;
  • Lilimar fulgte perfekt Sophie 's rolle ;
  • Haley TJU - det er svært at forestille sig en anden som Pepper;
  • Rio Mangini blev helt vant til billedet af Ace McFambles.

Deres opmærksomhed blev givet til hovedaktørerne og de roller, de spillede. De er stadig meget unge, men lovende. Vi ønsker dem held og lykke og hurtig karrierevækst!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.