Nyheder og SamfundMiljø

Forurenende stoffer - hvad er det? Hvad de er, og hvilken slags skade forårsaget?

Miljøgifte - en anden slags miljø forurenende stoffer. De påvirker negativt ikke kun for miljøet, men også vores helbred. Hvad er forurenende stoffer, den skade, de forvolder, og hvordan man kan håndtere dem - læs artiklen.

Erklæring af problemet og søgen efter sin løsning

Det faktum, at vi forurener den luft, vi indånder, ved første mennesker ikke engang tænke. Først begyndte at slå alarm efter London i 50'erne i sidste århundrede, fejede de epidemiske sygdomme. Folk har lidt alvorlige helbredsproblemer, op til flere rapporterede dødsfald på grund af forgiftning "sort smog." Blame var luften fyldt med kul røg.

Som et resultat af tragedien i menneskeheden har indset, at kemisk forurening er ikke en joke, og det blev mere seriøs omkring dette emne. Til dato udviklede lande vedtaget en række foranstaltninger for at forhindre de skadelige virkninger af forurenende stoffer. Men hvis er næsten umuligt deres kortvarig udsættelse for høje koncentrationer af i dag, i de langsigtede forurenende stoffer kan stadig føre til kroniske helbredsproblemer. Og glem ikke om det.

Harm forårsagede forurenende stoffer? Statistik og skala

Selvom forurenende stoffer - er klart negative stoffer for menneskers sundhed, deres virkning er vanskeligt at klassificere. Efter alt, de er meget forskelligartet, er der ved relativt lave koncentrationer og give ofte alt for forsinket effekt.

Men du kan få et glimt af "omfanget af katastrofen." For eksempel ved de følgende data. Luftforurening fra bil udstødning forårsager europæerne mere skade end alle ulykker på vejene. I Amerika er der en klar statistik over dødsfald, hvorefter 4% af mennesker dør hvert år på grund af helbredsmæssige problemer forårsaget af "dårlig luft".

Hvad er de?

Selvom der ikke findes den nøjagtige klassificering til dato, er det muligt at bestemme arten af forurenende stoffer og for at identificere, hvilke typer er de mest farlige for mennesker og miljø.

Afhængigt af forurening af området er følgende:

  • Aeropollyutanty - virker på den luft, vi indånder.
  • Gidropollyutanty - vandforurenende stoffer.
  • Terrapollyutanty - disse stoffer forurener jorden.

Klassificering af forurenende stoffer i stedet og typen af forurenende stof

Miljøet er forurenet fra forskellige kilder. I denne henseende er de forurenende stoffer opdelt i:

  • Industriel modtaget som affald produktion, såsom skadelige gasser.
  • Husstand indeholdende kemisk rengøringsmiddel.
  • Landbrugs konstituerende affald fra husdyrbrug og komplekser.

Desuden basismaterialet, dets oprindelse og virkningerne af isolerede uorganiske og organiske forurenende stoffer.

De vigtigste industrielle forurenende stoffer er menneskeskabte og støv og gasformige stoffer, radioaktive og magnetisme. De kommer ind i atmosfæren som følge af industrielle anlæg og energi.

På den anden side, vil den negative indvirkning industrielle, kommunalt affald som husholdningsaffald forurenet med skadelige stoffer. Her og pesticider, og mættet med kemikalier og kunstgødning, der anvendes i fremstillings- og landbrug.

En stor procentdel af de forurenende stoffer, der er indeholdt i olieprodukter. Forurenende økosystemet, de forstyrrer biologiske balance i de kommende år. Derfor er problemet med deres afskaffelse, så vidt muligt, og undgå, at stillestående i dag er meget akut.

Hvordan forurenende stoffer påvirke menneskers sundhed?

Typisk er den menneskelige krop de bliver forurenet luft under respiration. Så har en ødelæggende virkning primært på luftvejene. Lider næsten alle organer fra lungerne til næse og hals.

Hvad ser ved første ligesom en almindelig forkølelse, ledsaget af en hoste eller ondt i halsen, kan efterfølgende udvikle sig til en mere alvorlig sygdom. Kemiske stoffer føre til kronisk bronkitis, kan medføre udvikling af lungebetændelse eller væsentligt forværre eksisterende sygdom. Især skadelig de påvirker åndedrætssystemet hos børn, hvis kroppe er stadig ikke tilstrækkeligt styrket til at håndtere deres virkninger.

Partiklerne af luftforurening kan forringe aktiviteten af hjerte og blodkar, negativ indvirkning på nervesystemet og føre til udvikling af tumorsygdomme og endnu lavere fertilitet. Som du kan se, en almindelig by luft er faktisk langt farligere, end du tror.

Hvordan man løser problemet i vores land og i udlandet?

Forskere har længe vidst, at de forurenende stoffer - er stoffer, der forårsager alvorlig skade på sundhed og miljø. I en række lande har vedtaget særlige love strengt regulerer niveauet af skadelige emissioner i atmosfæren, for eksempel i Tyskland, Japan og USA.

I vores land, er dette også givet stor opmærksomhed. Men et problem forværres af det faktum, at luften er den europæiske del af Rusland er stærkt forurenet af forurenende stoffer, der rejser lange afstande. Dropper med nedbør, de har en negativ indvirkning på jord og vand. Og da retningen af luftmasser klassificerer alle "skadelig" fra landene i Vest- og Østeuropa er det for os, ikke den anden vej rundt, er det ikke overraskende, at den kemiske forurening Problemet er særlig akut.

Alligevel er vi strengt regulerede regler koncentrationer af giftstoffer, holdt kontrol af selvrensende økosystemprocesser, støttet af de normale processer i embryonale organismer.

Vi kan sige, at de forurenende stoffer - er et irritationsmoment, uden hvilken det er næsten umuligt at gøre i dagens verden mættet med industrielle og kemiske processer. Men videnskaben står ikke stille, og katastrofer som London, stadig formår at undgå i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.