Nyheder og SamfundMiljø

Hvor er det centrale Forest Reserve? Central Forest State Biosphere Reserve: beskrivelse, natur og interessante fakta

Samt, er, at i vores land omhyggeligt bevaret for nuværende og fremtidige generationer det unikke økosystem, hvor man kan nyde naturen i sin reneste form, se dyrene i frihed, til at trække vejret livgivende dufte af blomster og urter! En af disse hjørner - Central Forest State Nature Biosphere Reserve. Det har en usædvanlig historie, en kompliceret fortid og en stor stede. Forskere bruger deres vigtige forskning og dermed sikre, at der findes andre russiske økosystemer. Men reserven er åben for alle naturelskere. Især børn er velkomne her. For dem er holdt interessante aktiviteter i naturen, udflugter, og Baba Yaga, der bor i skoven, arrangerer unge botanikere og zoologer virkelige eksamen.

Beliggenhed

Central Forest State Nature Reserve ligger på lander i Tver-regionen i den sydvestlige del af Tver. I tal er det placering i forhold til nærliggende store byer er som følger:

 • fra Moskva i en lige linie til reserven omkring 285 km;
 • fra Kaluga, 274 km;
 • fra Vitebsk 212 km;
 • fra Smolensk, 175 km;
 • fra Tver, 167 km;
 • fra Rzhev 75 km.

Ved 68 km fra de beskyttede grunde sprøjt legendariske sø Seliger.

Geografisk er den centrale Forest State Nature Reserve ligger i Valdajhøjderne, på vandskellet (Kaspiske-baltiske), den øvre del af floderne Volga og vestlige Dvina. Tæt på grænsen af reserven, enten direkte i dens område bliver slået ud af jorden kilder til floderne Meza, Tyudma, Tudovka, Zhukopa.

Baggrund reserve

Steder, hvor der er en central Forest Reserve Tver-regionen, relativt velbevaret indtil det 20. århundrede på grund af jordens struktur og stormfald skovarealer forårsaget vanskeligheder for den økonomiske udvikling. I det 18. århundrede blev de kaldt Okovskim eller Volkonski skov. Der var et vildnis. Kun få var i stand til at søge ly landsbyer langs floder og Tudovka Zhukopa. I Okovskom skoven var på jagt hytter General Romeyko, Sheremetiev og flere jordejere. De er alle kommet her for at jage, og mere på nogen måde skoven ikke anvendes, og Romeyko tilføjelse pålagt deres del af skoven bevare orden, der forbyder krybskytteri og skovrydning, men på separate bakker, hvor der var ingen stillestående vand, landmænd skiftende systemer eller Svedjebrug metode til at rydde jord, pløjet dem og skabe boligområder.

I 1905, skræmt af revolutionen, de tidligere ejere af deres jord begyndte at sælge, og de nye ejere for profit arbejdede på dem, hvad de ville. Det har ikke ændret position og efter den store Oktoberrevolutionen af 1017. Kun i 20'erne i den sovjetiske regering til at behandle spørgsmålet om bevarelse af naturressourcer.

stadier basen

Central Forest Reserve Tver-regionen på dokumenterne blev etableret i 1931 på tærsklen til nytaar, den 31. december. Dog begyndte at skabe det arbejde i 1925. Så, lektor i den Pædagogiske Institut i Smolensk, Grigory Leonidovich Grave, førte en ekspedition for at studere de naturlige ressourcer nær Moskva og den dom, at det var Tver-regionen land mellem Volga og det nordlige Dvina bedst egnet til at blive naturreservater. Det står i modsætning Lumbermen disse steder og aktivt skære ned de mest værdifulde træer er til landet har mistet al værdi. I 1930 Grave organiseret en ny ekspedition og defineret et nyt område for reserven. Fra hans gamle markeringer i den omfattede kun 3.000 hektar. Takket være indsatsen fra denne mand dukkede Reserve og Grave blev dets direktør.

erfarne vanskeligheder

I 30-40s Reserve Central Forest nær Tver Jeg arbejdede med succes og frugtbart - bygget kontorbygninger, laboratorier, boliger for ansatte i vejen. Labour er 61 mennesker, hvoraf der var 15 sikkerhedsvagter og 21 forsker. Brugt mange kræfter til reserven unge miljøforkæmper Vladimir Stanchinsky, organiseret en integreret tilgang til at arbejde. Men denne mand i 1941 blev bagtalt, forfulgt, kastet i fængsel, hvor han døde et år senere.

Regeringen finansiering af reserven gik godt, hvilket gjorde det muligt at gennemføre mange undersøgelser og indføre nyttig ekoprogrammy, men krigen krydses. Mange ansatte på opkaldet og frivilligt gik til fronten, blev resten forsøger at evakuere reserven og lokale folk uansvarlige trække væk alt, hvad de kunne. I 1941, guerilla enhed drives på reserven. Nazisterne og deres håndlangere politifolk til at gå dybt ind i skoven frygtede, men plyndrede den centrale herregård og museum, ødelagde mange samlinger og manuskripter, der forårsager skade på 265 000, som var en enorm sum for den sovjetiske æra.

Så snart fronten flyttes mod vest, den centrale Forest Reserve genoptog sit arbejde. Hans personale bestod af blot 13 mennesker. Folk lidt efter lidt mistede genoptaget igen skabt et laboratorium. Men i 1951, det år den opstandne reserven var lukket og medarbejdere afskediget. Kun i 9 år, i løbet af som igen blev plyndret og mistede en masse, det igen begyndte at genoplive. I 1985 blev denne reserve inkluderet i UNESCOs internationale netværk af beskyttede områder. Nu beskæftiger videnskabelige afdeling, de ansatte i vagter, craniological laboratorium referencepunkt, studielivet på brune bjørne, renoveret landsby for medarbejdere, byggede gæstehuse og et hostel for turister.

struktur

Central Forest Reserve dækker et areal på 70.500 hektar. Den er opdelt i zoner:

 • Warren kerne;
 • puffer;
 • rationel.

I det beskyttede kerne (området 24415 ha) enhver aktivitet, der overtræder øko-balance i naturen. Der er en zone af absolut hvile, er det landsby Reserved.

Bufferzone - en strimmel jord af kernen perimeter bredde 1 km og en samlet areal på 130 km2. På det er grævling bosættelser Capercailye nuværende reserver, naturlige grænser, naturlige monumenter.

Rationel brug af området, da der er helligdomme og Capercailye strøm. Derudover er der områder, der har tilladelse til at indsamle svampe, tranebær og andre bær, græsslåning hø, fiskestænger til at fange fisk.

naturlige funktioner

Central Forest State Biosphere Reserve ligger på de bakkede sletter, domineret af former for iskold lettelse. Over havets overflade, dens højde er 220-280 meter. Reserven område er repræsenteret ved morænerygge. Der er også en sø bassin. Generelt vand er meget - for hver 1 km2 omkring 750 meter af vandløb og floder. Grundvand er kun 3 meter fra overfladen. Store områder (6323 hektar) dækket med sumpe. Blandt dem, "Verkhovskii mos", "Staroselsky mos", "Demikhovsky mos" og den største "Katin Moss."

Jord reserve struktur er ret almindeligt. Der er græstørv, podsolic, mose, tørv, humus, alluviale, Glei primere og forskellige kombinationer deraf, for eksempel sod podsolic, tørv podzolic gleyey.

Klimaet i reserven våd og kølige om sommeren gennemsnitlig temperatur på ca. 16 ° C, om vinteren -10 ° C, solrige dage, 45%.

Flora

Central Forest Reserve er relativt fattige flora, på grund af de særlige forhold i klima og jordbund. Her er domineret af europæiske vegetation, kun 546 arter meste vokser godt i skyggen. Blandt dem, de græsklædte - 490 arter af buske og dværgbuske - 34 arter af træer - 16 arter, kulturelle - 6 arter. Reserven vokser birk, asp, elm, ask, fyr, gran (der er områder særligt værdifulde sydlige taiga gran), lind, eg, el.

Blandt de urteagtige planter er der mange repræsentanter for Red Book, for eksempel, grozdovik, genopståede ærlighed, dame sko. Af urter og blomster i reserven kan ses kamille, katost, Ivan da Marya, klokke, bregner, calla, Veronica, lungwort, Avens, og i moser og i nærheden af dem vokse blåbær, tranebær, multebær, brombær.

fauna

Til vores lille paradis blev Central Forest Reserve. Dyr derefter præsenteret 335-th arter. Pattedyr i reserve har store (bjørne, ulve, elge, los, ræv, rådyr, vildsvin, rådyr) og små (gnavere, flagermus, oddere, mink, fritter, grævlinger, modermærker, pindsvin) - i alt 56 arter. Også set på reservelisterne padder (frøer, tudser, salamandre), firben, slanger. I floder og vandløb, der løber gennem det område af reserven er fundet 18 arter af fisk. Men den største mangfoldighed her, selvfølgelig, fugle. 250 arter er blevet registreret i dem alle. Grenene pippe sanger, goldfinches, orioles, solsorte, flytrap, finke, sanger, Robins, blodappelsiner. Natteravne går på jagt og ugler, vandrefalk dag ply, plettede ørne, kongeørne, rød-footed falk. I nærheden af damme nesting ænder, snepper, dobbeltbekkasin, kraner, hejrer. Udsmykningen af reserven er det tjur, som er specielt beskyttet mod krybskytter.

Mad til de fleste af fuglene er insekter, der tælles i reserven 600 arter. Ikke alle deres repræsentanter er behagelige at se på og er uskadelige, men om skønheden i sommerfugle, ingen konflikter. De er 250 arter. Det mest spektakulære Admiral, kobber-sommerfugl, perlamutrovka, limonnitsa, polygonia.

udflugt stier

Central Forest Biosphere Reserve rad og både børn og voksne. Her vil naturelskere udstyre flere stier. Tre af dem er korte, omkring en kilometer lang, men interessant. Her rejsende venter på Baba Yaga, men ikke at spise dem og give dem en test af viden om arten af disse steder. Trails er:

 1. "Mystery Forest Okovskogo". Tre hundrede fyr vokser her 46 meter høj, sæt udsigtsplatforme, og hele vejen er brolagt med planker.
 2. "Skov alfabet". Dette spor er interessant at undersøge spor af skovboere, hvoraf prøver er placeret på pladerne.
 3. "Staroselsky mos." Dette spor løber gennem sumpen, men også banede vejen bestyrelser. På den kan man beundre ikke kun de fugle (viber, ryler, vipstjerts, kraner), men også elg endda bjørne, der til tider nærmer sumpen til at spise bær.

For voksne i reserven designet ruter på omkring 25 km i længden. De fører dybt ind i skoven og gjorde en chaperone. Denne "Red Mill", "Barsuchiha" og "Sibirien". På ruter udstyret hytte, hvor man kan slappe af, spise og endda sove.

Tidsplan og priser

Central Forest Reserve i Tver-regionen er åben for besøgende hele ugen (undtagen lørdag og søndag) fra 10:00 til 12:00 på dagen, efterfulgt af middag time, og derefter fortsætter med at arbejde med 13-00 dage til 16-00 kl. Prisen for optagelse er:

 • alder op til 10 år - 50 rubler;
 • op til 16 år - 75 rubler;
 • voksne - 150 rubler.

Støtte på en rute længde på 25 km til en værdi 1000 rubler for 1 dag.

Et besøg på museet koster 250 til 400 rubler (afhængigt af gruppens størrelse).

Overnat i reserven er muligt for 300 rubler per dag (i Zaimka og i sovesal) og 600 rubler i pensionatet.

Overførsel til en by Nelidovo (42 km fra landsbyen Timeless) i den ene retning er fra 600 til 3000 rubler, afhængigt af den transporterende enhed klassen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.