BilerSUV'er

UAZ terrængående amfibie "Jaguar": fotos, karakteristika

Amphibian UAZ "Jaguar" - er næsten væk i glemmebogen projekt fra Ulyanovsk bilproducenter. På et tidspunkt kunne han med rette betragtes som stolthed lokale producenter. På trods af, at oprettelsen af den terrængående køretøj startede for et par årtier siden, stadig han har ikke mistet relevans. Overvej historien om dets oprettelse, samt specifikationer og funktioner på maskinen.

Design og skabelse

I 1977 har den automotive fabrikken i Ulyanovsk udvikling af særlige terrængående køretøjer blevet lanceret, fokuseret på behovene i hæren og den agrare sektor. Han formåede at projektet kendte designer af L. A. Startsev. Projektet begyndte at blive udviklet i regi af Forsvarsministeriet og blev navngivet terrængående amfibie kode cipher UAZ "Jaguar".

Hovedformålet med den nye SUV - transport af personale, varer, installation af særlige tekniske anordninger og anhængertræk op til 750 kg. Maskinen er fremstillet på grundlag af optegnelser 3151. modifikation blev præsenteret i 1978 år, hvilket besatte en væsentlig mængde af tegningerne de forskellige enheder. Dette skyldes det faktum, at padder var planlagt til at montere flere innovative komponenter. Blandt dem: et spil, det skrueaksler PTO, lænsepumpe, vand styretøj og et par nyskabelser.

prøve

For de seks måneder fire modeller UAZ "Jaguar" blev testet i 1980. Tests blev udført under forskellige klimatiske forhold:

  1. I Astrakhan Steppe landskab ved en temperatur over 40 grader Celsius.
  2. I Yakutia vinteren.
  3. På bjergkæde i Pamir i en højde af 4600 meter.

Som et resultat har padde blevet testet ved temperaturer i området fra -45 til +47 grader. I denne rover har vist fremragende præstation og succes har overvundet de fleste af de forhindringer. Parallelt med rindende-teknikken blev udført revision af dokumentation, herunder udstyr af vand pumpesystem og en parkeringsbremse.

"Jaguar" i andet kvartal, har udviklerne udgivet yderligere to prototyper af biler UAZ projekt. De tog hensyn til den tidligere ulemper og mangler design. Den samlede distance, når der testes prøver af terrængående køretøj, var omkring 150 tusind km. Som et resultat, Forsvarsministeriet og bilindustrien enige om etablering af en seriel modifikation udgivelse.

forbedring

I tre år (1986-1989 gg.) Om reglerne for gennemførelsen af kontrakten mellem mejetærskeren og KGB blev udviklet og afprøvet model UAZ 3907 "Jaguar", som er repræsenteret ved et foto ovenfor. Køretøjet er beregnet til grænsevagterne, fik den anden navnet "Cormorant".

Følgende aspekter kan noteres blandt de ekstra funktioner i maskinen:

  • Tilstedeværelsen af seks par ski.
  • Udstyr af radio- og radarsystemer.
  • Tjeneste i form af maskingevær.

Denne model er udstyret med en karburator kraftenheden 4141610. motorkraft var 77 hestekræfter ved tærsklen på 100 km / t maksimal hastighed. Brændstofforbruget i mixed mode var omkring 12 liter pr 100 km.

design funktioner

SUV UAZ "Jaguar" ramme udstyret med modifikation 3151. Den er blevet forbedret ved at svejse forreste og bageste forlængelser, som gør det muligt spilindretningen, og også tjente som kofangere til monteringsbeslag af propeller og andet ekstra udstyr.

Designere har besluttet ikke særligt komplicere projektet, og derfor anvende broen, der er udstyret med navreduktion. Korte forreste fjedre erstattet den udvidede variation, hvilket giver dig mulighed for at komme videre mere glat padder. Som er udviklet af ændring af UAZ 3907 "Jaguar", og er beregnet til at bevæge sig i vandet, terrængående køretøj krop lavet absolut tæt. Dette vil beskytte maskinen mod fugt og risikoen for forurening af motoren og andre interne komponenter.

Individuel varmeveksler i kølesystemet for at sikre funktionen af kraftenheden oven vande inden for det tilladte termiske tilstand. Installeret på rover er i stand til at drive spillet til at bevæge sig på den første transmission er aktiveret, og i tilfælde af afvikling af kablet på bagsiden hastighed. Løfteanordningen aktiveres ved hjælp af kraftudtaget.

Salon af Army of bilen er lavet i den asketiske stil. På trods af de minimale faciliteter, inden for et par lænestole og to langsgående-klapsæder. Denne løsning gør det muligt at transportere et team eller en afdeling af den militære rækkefølge af syv soldater.

udnyttelse

Det mest interessante træk i udformningen af terrængående køretøj UAZ "Jaguar" projektet er den opdrift padder. Hun viste muligheden for at overvinde vand forhindringer med to dusin mennesker om bord. De første modeller blev udstyret med vand ror, forbedrer manøvredygtighed på vandet, men denne beslutning har resulteret i tvetydige situationer.

En af prøverne på Volga-floden har vist, at vandet hjulet bare forsvandt efter de manøvrer. Mest sandsynligt er det afbrudt som følge af en kollision med en fast forhindring. Ud over det faktum, at testere ikke mærke tabet af køretøjer, der er terrængående mobilitet forblevet på samme niveau. Forhjulene klaret godt med funktionen af kontrol, hvilket resulterer i et vandhjul anerkendt unødvendig tilsætning.

Hvis du tjekker åbenheden af betragtes biler under dårlige vejforhold, at modellen ikke er ringere end den grundlæggende ændring 3151. Den eneste ulempe anses for at være den høje vægt af bilen, hvilket er 400 kg højere end i forgængeren. I denne udførelsesform blev begge motorer udstyret med et volumen på 2,5 liter. Ulempen til en vis grad opvejet af en flad bund, gør det muligt at give en vej ud af store snedriver eller sumpede områder. Desuden er situationen observeret, når amfibiedyr faktiske snavs flyder i væsken.

Hvad siger eksperterne?

Flydende muligheder UAZ "Jaguar", et foto af som er præsenteret ovenfor, er det designet til at maksimere fange fantasi af den gennemsnitlige bruger. Ifølge resultaterne af flere tests for Kommissionen konkluderede, at padder har brug for en mere kraftfuld motor. Tilbagevendende modifikationer etableret en tre-liters motor. Da roveren var nogen overførsel tilfælde differentieret form, livet af broen var højere end for vej biler af samme kategori. Efter installationen af en mere kraftfuld drivaggregatet eksperter har bemærket en stigning i drejningsmoment og hastighed ydeevne både på land og i vand.

konkurrenter

Blandt de udenlandske analoger kan bemærkes Gibbs brand-maskiner. I dette segment, den udenlandske udvikleren præsenterer to muligheder i forbindelse med moderne padder:

  1. Phibian model er berømt for at være repræsentant for en helt ny type flydende SUV'er. Den er udstyret med en dieselmotor med en turbine, hvis magt er 500 hestekræfter. Der er et valg af typen af bevægelse i tre varianter: vandkanon, foran eller fuld drev jorden. Om bord placeret tre besætningsmedlemmer, 12 passagerer eller 1.500 kg last.
  2. Amphibian Humdinga I - terrængående køretøj er udstyret med en V8-motor med et arrangement af den type cylinder trykladning. Den motor gør 350 hestekræfter, drive - permanent fuld. Afhængigt af de strukturelle karakteristika af padder kan bære op til 750 kg af forskellige gods eller syv personer.

Begge modifikationer kan bevæge sig med hastigheder på op til 26 knob, at omdanne fra vand til land cross-country køretøjer det kræver ikke mere end ti sekunder.

Ved slutningen af

Trods det faktum, at alle-terræn amfibie UAZ-3907 "Jaguar" har vist sig perfekt i test, dens skæbne greb økonomi. Mangel på finansiering og sponsorer sætte en stopper for den videre udvikling af projektet.

De lukke den ned helt i 1990. Ikke desto mindre blev spørgsmålet om denne maskine ikke helt løst. Denne padde er ikke kun nyttig i hæren, men også i fiskeri, jagt og landbrug sfærer. I vid udstrækning fremtiden for bilen UAZ-3907 projekt "Jaguar" er afhængig af rettidig finansiering og tillid til udviklingen af denne teknologi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.