TravelingRetninger

Tula: befolkningstal, historie og turistattraktioner

Tula - en gammel russisk by, der ligger 180 kilometer fra Moskva. I dag er det en vigtig industri, økonomiske og kulturelle centrum. Hvad er hans historie, som ændret i århundredernes løb Tula? Befolkning, administrative opdeling af de nuværende og interessante historiske fakta om den herlige byen - især for dig i denne artikel.

Legends af gamle og reelle historiske fakta

Den første omtale af byen kan dateres tilbage til 1146 år. Hvis vi tror de arkæologiske fund, forliget optrådte langt tidligere i området. I XII-XIII århundreder, Tula er borderline defensiv punkt. På grund af de konstante angreb af naboer blev det nødvendigt at opbygge en defensiv struktur. Oprindeligt et træ slot, men i begyndelsen af det XVI århundrede på landet Tula rejst massiv sten citadel. Bemærkelsesværdigt har befæstning overlevet til i dag. I dag Tula Kremlin - er en af byens mest populære museer og vidunderlige arkitektoniske monumenter, som kan være stolt af byen Tula. Befolkningen øges gradvist, således at byen udvikles. Siden midten af XVII århundrede byen blev en stor handel og industrielt centrum. Gradvist udvikler arsenal, metallurgiske produktion. Ifølge folketællingen af 1811, var der omkring 52 000 mennesker i Tula.

moderne historie

Forud for starten af det XX århundrede Tula - en by primært kendt som et centrum for industri og handel. I fredstid, har der været en vis nedgang i produktionen af våben, mange lokale håndværkere omklassificeret til produktion af samovars og harmonikaer. Gradvist gårsdagens værksteder er omdannet til fabrikker og anlæg. Kendt by takket være produktionen af kager. I Tula der var tale om flere familier, som hver især pralede sine egne opskrifter. Vigtig rolle i byen spiller i historien om landet under Anden Verdenskrig. Befolkningen i byen Tula har vist mod og heltemod, så byen ærefuldt modstod belejringen af fjendtlige tropper, som varede i 45 dage. Denne bedrift efterkommere huske i dag, er Victory Day fejres hvert år i Tula-regionen, med en speciel omfang og fester. Tula og tildelt den højeste udmærkelse - titlen "Hero City", "Gold Star", og leninordenen.

Tula i dag

I dag Tula - et regionalt center, temmelig store og hastigt voksende by. Her beæret traditioner og har med succes indført den nyeste innovation i alle livets områder. På de vigtigste gader fredeligt sameksistere historiske monumenter med et moderne business-center, det er en hun, moderne Tula. Befolkningen i 2015 var 487,841 mennesker. Denne figur viser en svag befolkning tilbagegang sammenlignet med den anden halvdel af det XX århundrede. I dag, den lokale regering er interesseret i at forbedre livskvaliteten for borgerne. Byen er en aktiv konstruktion og forbedring af boligmassen og offentlige områder, og nye kulturelle, sportslige og uddannelsesmæssige faciliteter.

Befolkning og Tula regioner

I dag Tula er opdelt i fem geografiske valgkredse, deres navne er: Central, proletariske, station, og den sovjetiske Zarechensky. Lokalbefolkningen ofte inddele byen og de historiske beboelseskvarterer. For eksempel Proletarskii territoriale distrikt omfatter områder som: Kirovskiy distrikter, og Krivoluche Glushanki. Disse uformelle navn Tula regelmæssigt bruges til nøjagtig placering. Besøgende er ofte svært at vide, hvor mange af de samme områder er Tula. Byens befolkning er nu på 487,841 mennesker (ifølge 2015 folketælling). De tættest befolkede områder af byen er Proletarskiy, det omkring 164 tusind mennesker lever i dag. Omkring halvdelen af voksne beboere er ansat på den industrielle sektor. Væsentlig indflydelse på økonomien i regionen har og små virksomheder. Denne sektor beskæftiger nu mere end 50 tusind mennesker på baggrund af den registrerede IP. Tula Administration tager sig af træningen. Til dato regionen succes opererer mange uddannelsesinstitutioner, blandt hvilke der er flere universiteter, berømte over hele landet.

Tula

Turister hans bekendtskab med byen det giver mening at starte med en tur i det historiske centrum. Det vigtigste arkitektoniske monument af Tula - Tula Kremlin. Det er ikke kun velbevarede defensive mure og tårne, men de gamle bygninger på grunden. I nærheden er også museet for samovars og den lokale Hvide Hus - en bygning, der tager administrationen af Tula. Walk vil ikke være kedeligt, takkak i gåafstand fra Kreml er en moderne indkøbscenter, hvor du kan finde caféer for enhver smag, en biograf og et rekreativt område for hele familien. Under en turist tur giver det mening at også besøge museet af honningkager og våben.

Interessante fakta om byen

I dag Tula aktivt at blive forbedret. For nylig dukkede op i byen promenade for walking, årligt udvikler der nye parker og rekreative områder, der er interessante udendørs skulpturer. Tula-regionen er fødestedet for den berømte russiske forfatter Lva Nikolaevicha Tolstogo i sin ejendom i Yasnaya Polyana i dag åbnet en turist museum, der arbejder året rundt. Byen kan prale af et rigt kulturliv. I Tula og det omkringliggende område jævnligt vært festivaler i forskellige fag. I dag er byen bare udvikler sig som et turistcenter, så udgifterne til hotelophold og udflugter acceptabel. Alle områder af Tula kan prale veludviklet infrastruktur - at vælge et sted at bo, kan være, at fokusere på dine egne smag og materielle muligheder. Hvad er særlig rart, i en privat bil for at komme fra den ene ende af byen til den anden kan være så lidt som 30-40 minutter, uden at tage hensyn trafikpropper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.