TravelingRetninger

Roki tunnel - vejen på tværs af Main kaukasiske Ridge

Roki tunnel - det Avtodorozhnoye struktur, der forbinder Nord- og Sydossetien. Det er beliggende på en grund på den transkaukasiske hovedvej, der løber under bjerget Sohs. Dens længde er mere end tre og en halv kilometer. Northern Gate retninger er i en højde af 2040 meter over havets overflade, der markerer den sydlige grænse er passeret 2 110 m.

Byggeri begyndte at køre i trediverne af det XX århundrede. Det markerede sin højt eksplosion, som blev produceret et par kilometer fra landsbyen overhånd. Det vigtigste formål, som skaberne af "Roki tunnel" projekt, blev losning sidespor, efter i retning af Det Kaspiske Hav og Sortehavet.

I øjeblikket byggeriet tjener motorvejen, der fører fra Rusland til byen Sydossetien. For ti år siden, det giver den korteste vej rute til grænseområderne i Iran og Tyrkiet.

historiske oplysninger

Efter en lang nedetid, hvilket var næsten fyrre år, blev det besluttet at fortsætte med at opbygge den Roki tunnelen. VN Nagaevskaya fungerede som udvikleren af den overordnede plan. Han brugte tegninger Rutena Glagoleva. Dette er blevet diskuteret i detaljer i tidsskriftet "planøkonomi", som udkom i omløb i 1976.

De samlede udgifter til de planlagte værker af næsten 100 millioner rubler. Det skal erindres, at den oprindelige sti var signifikant reduceret. Ifølge R. Glagoleva, Roki tunnel skulle være rodfæstet i et sted kaldet Hands. Den væsentligste forskel på dette område er minimal fare for laviner. Men økonomien var så indlysende, at dets henstillinger ignoreret.

organisatoriske spørgsmål

I fremtiden den tekniske tilstand af rejse kræves af den globale modernisering. Dette blev lettet af ikke grundigt udført forskning. Medarbejdere i Leningrad og Kaukasus brancher Giprotrans klagede over kompleksiteten af relief forhold i regionen. Vejen løb gennem Rokitunnelen ved stor dybde, som også forhindrede de store forskning ingeniører.

For at eliminere risikoen for et sammenbrud i den store sal, arbejderne byggede en hjælper. Kun blev anvendt til efterretningsformål, og senere blev en del af ventilationssystemet af strukturen. Den vigtigste klippe, hvor tunnelforing - klippe jord.

geologiske arbejde

Tunnelen trængte den vigtigste Kaukasus bjergkæde fra to sider. Eksplosiv aktivitet blev udført i de sydlige og nordlige portaler. Til disse formål anvendte vi novoavstriysky metode. Det blev involveret dengang, den nyeste og mest effektive udstyr. Konstruktionen blev udført stort set døgnet rundt.

Eksport af minedrift udført med lastbil af sovjetiske fremstilling. For Furnish plukket Frost Beton M 300 pr kalendermåned loddet mestrer op til 45 meter jord.

modernisering

Tunnel Genopbygning begyndte for syv år siden. I 2010 begyndte det sin første fase, hvor den tekniske galleri er blevet opdateret. Det er blevet fuldstændig fjernet og erstattet de gamle belægning korridorer, moderne kommunikationslinjer er installeret.

For at overvinde 600 meter af produktionen, der er nødvendige nøjagtigt tredive dage løbende arbejde på to hold. I 2012 har alle planlagte foranstaltninger er afsluttet, og den Roki passet under midlertidige offentlige forbindelser vej, men kun i testtilstand.

Det næste trin var at ændre vandtætte lag, udvider tværsnittet af passagen og efterbehandling indre rum konstruktioner. Femte november 2014 officielle åbning af passagen under et bjerg Sohs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.