ComputereComputerspil

Systemkrav Stjerne Konflikt på PC

En hidtil uset begivenhed i spilindustrien var udgivelsen MMO Action stjerne Konflikt. Projektet startede som en almindelig samlingerne boevka, har udviklet sig til et større projekt med en åben verden. Og nu udviklere har planer om at lancere ligaen og bringe projektet i eSports. Hvis du vil deltage i dette univers, bør du vide systemkravene stjerne konflikt.

vinduer

Et af de vigtigste elementer i projektet var sin cross-platform. Spillet fås i tre formater - til Windows, "Linux", og Mac OS. Følgelig vil dette afhænge af og computerens konfiguration egnet til systemiske Stjerne Conflict krav.

Når det kommer til de "vinduer", med fuld tillid, vi kan tale om følgende mindste computerens konfiguration:

  • Operativsystemet, begyndende med den seneste generation af Windows XP.
  • "Hjertet af computeren," Intel Pentium 4. Hyppigheden er 2 GHz eller højere.
  • 1 GB RAM.
  • Videokort med understøttelse af shader tredje version.

Som du kan se, i Star Conflict Systemkrav på pc'en ikke er for høje. Alligevel blev spillet udgivet i lang tid. Selv hvis du begynder at tale om den højeste indstilling og kravene til dem, vil ikke alt for kraftig computeren.

  • Windows 7 vil være en stor hjælp i at vælge det relevante operativsystem.
  • Dual-core processor fra "Intel" med en kapacitet på 2,3 GHz.
  • RAM skal være 4 gigabyte.
  • Men grafikkortet behov meget bedre. Velegnet serie Radeon HD 57xx med en gigabyte hukommelse.

Samlet konfiguration der kræves for at køre spillet på den højeste indstilling svarer mastetop computer seks år siden.

Linux

På trods af at dette operativsystem er ikke meget populær blandt spillere, baseret på det blev skabt SteamOS. Og nu sidder jeg på det i lang tid de fleste af spillerne og brugere af tjenesten.

Hvis man ser på de officielle specifikationer, bygherren, de Systemkrav Stjerne Konflikt til styresystemer, der er baseret på "Linux" er identiske Windows.

Vi bør dog huske på, at "Linux" - nok "lys" operativsystem, så selvom computeren ikke nå den maksimale ydeevne, Star Konflikt kunne meget vel være i gang med de højeste indstillinger og på svagere maskiner. Det eneste værd at huske "Linux-brugere", det handler om behovet for at bruge Ubuntu-version 13.04 og ældre.

mac OS

Ejere af enheder med installeret Mac OS kan også sikres. Stjerne Konflikt Systemkrav til Mac adskiller sig ikke fra dem, er vist ovenfor. Generelt alt det, du har brug for - en computer, der kører Mavericks. I et ekstremt tilfælde vil komme ned og Snow Leopard. En fan af Mac operativsystemet skal huske, at hvis det sætter OS på en almindelig computer, CPU'en skal gøres Intel, fordi den anden det ikke vil arbejde.

derudover

Hvad er værd at nævne Systemkrav stjerne konflikt? Selvfølgelig er det en kraftfuld internetforbindelse. Spillet har en massiv rumkampe, der er designet til et stort antal spillere. For at synkronisere deres tid og overføre data, ville det være bedst at have et fast kredsløb eller fiber.

For at installere spillet på din computer ville kræve omkring 6 GB harddisk, uanset operativsystem. Glem ikke at afsætte nok til swapfilen, fordi mængden af behandlede oplysninger er overvældende. Resten af den medfølgende software vil blive installeret sammen med selve spillet, så brugeren ikke behøver at lede efter det på internettet. Selv grafikkortet driveren vil passe de gamle, og de behøver ikke at opdatere.

Samlet set Stjerne Konflikt minimale systemkrav er så beskedne, at ansøgningen er ikke noget problem at arbejde på en moderne computer eller bærbar computer købt i de sidste tre eller fire år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.