ComputereComputerspil

Som zaprivatit hus "Maynkraft"

I multiplayer mode, "Maynkraft" vil du have masser af aktiviteter, der vil tage dig lang tid. Selvfølgelig, på dette tidspunkt, du ikke vil være i nærheden af sit hjem, og i en vis afstand, så vil ikke være i stand til konstant at overvåge deres ejendom og ejendommen er indeholdt deri. Og det gør din ejendom sårbar over for andre spillere. For at undgå dette, er du tilbudt brug af særlig juridisk Privat hold. Med deres hjælp vil du være i stand til at nægte adgang til andre spillere på dit område, samt til dine specifikke emner. Derfor, hvordan zaprivatit hus, bør alle spillere ved, hvem er interesseret i multiplayer "Maynkraft".

Privat område

Du bør starte, selvfølgelig, de vigtigste beskyttelsesforanstaltninger. Du har brug for zaprivatit område, hvor der er eller vil blive placeret dit hus. Du kan tegne en analogi med det virkelige liv, og så du erhverve deres egen jord. Senere vil du lære præcis, hvordan zaprivatit hus, så længe det tager at beskæftige sig med området omkring den. Så skal du have en træ økse, da det var ham, der fungerer som det vigtigste redskab til at skelne dine ejendele.

Bare rolig, du behøver ikke at markere hele grænse - processen betydeligt forenklet. Du behøver kun at identificere to modsatte hjørner, der resulterer danner et parallelogram. Inden for denne parallelogram vil styre dig og de andre spillere vil ikke være i stand til at ændre noget her - ingen split blokke eller samle dem op. Først efter adskillelsen glem ikke at skrive på kommandolinjen / region krav, og derefter indtaste navnet på din region. Nu det tilhører udelukkende til dig, men du har endnu til at lære at zaprivatit hus.

Indstilling af privat session på døren

Zaprivatit kan ikke kun det område, men også enkelte objekter. Desværre kan du ikke bare hente og bruge en lignende kommando på dit hjem. En sådan funktion i spillet simpelthen ikke er tilvejebragt, da processen ville være for nemt og billigt. Men mens zaprivatit hus? For at gøre dette, er du nødt til at identificere bestemte objekter, hvorigennem du kan komme ind i det. I de fleste tilfælde, vinduet og døren, så på dem, og koncentrere sig. Team / cprivate giver dig mulighed for at sætte et forbud mod dataobjekter, og hvis en udenlandsk karakter forsøger at åbne døren eller snige sig ind gennem vinduet, så vil det ikke fungere.

I betragtning af, at du beskytter dit hjem mod skader Privat område, denne kommando er kun et sekundært lag af beskyttelse. Efter privat område ikke forbyder spillere at gå gennem dit hjem, og fra en sådan forulempelse kan elimineres ved denne metode. Nu hvor du ved de detaljer som privat hus "Maynkraft". Kan du uddybe det, og kan indstille den maksimale beskyttelse.

Privat kister

Hvis du ikke vil have nogen til at se dine ting og forsøgte at samle dem op, skal du Privatskole kister. Ved du, hvordan zaprivatit sit hus, men for den højere grad af beskyttelse du må hellere passe på hvert websted separat. Det udføres alle på samme måde som med døre og vinduer - du skal indtaste den relevante kommando, og derefter andre spillere vil ikke længere være i stand til at åbne dit bryst. Nu kan du gemme alle dine ting i dit hjem uden meget besvær. Dit hus "Maynkraft" er i fuld sikkerhed.

særlige hold

Vi bør også tale om specifikke kommandoer, der gælder for det område af Privat og objekter. Med deres hjælp, kan du tillade, at visse spillere for at få adgang til dit territorium og dine motiver, at fratage dem denne ret, at gøre nogle offentlige faciliteter og så videre. Så holdet / cprivate, som du Privatskole emner vil tillade dig at give adgang til dem til andre spillere, hvis bagefter skrive deres navne. Du kan lave et offentligt område eller en ting, skrive / cpublic, eller du kan skjule alle låst med en adgangskode med kommandoen / cpassword.

Medhjælper kombinationer er valgfri at bruge, men de vil give dig en mere fleksibel tilgang til spørgsmålet om den private session, vil de åbner op til dig de funktioner, der tidligere var utilgængelige, og dermed gøre din spiloplevelse uforglemmelig. Efter alt, er sikkerheden af ejendom og ejendom - det er et stort incitament til at udvikle sig i andre retninger uden hensyn til andre aspekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.