TravelingRetninger

En tur til Novosibirsk. Borovoe - det bedste sted at bo!

Meget ofte, turister kommer til Novosibirsk. Borovoye - deres foretrukne sted at bo. Lige ved siden af landsbyen er reservoiret, hvor beboerne henvises til havet. Det er tilladt at fiske. I de lokale skove, kan du tilbringe en vidunderlig picnic, som er præcis efterlade en masse behagelige indtryk. Hvor er stoppet? Hvad sted at vælge at bo? Denne artikel præsenterer en række muligheder, der passer enhver person, selv med et minimum budget. Desværre, der er ikke meget valg af rekreation, men de opfylder kravene i bopæl. Før du læser beskrivelsen af alle tilgængelige muligheder, du har brug for at vide lidt om byen, som er tæt på en by som Novosibirsk. Borovoe - det bedste sted at bo!

Beskrivelse af landsbyen

Landsbyen ligger i Novosibirsk region, ikke langt fra den vigtigste by i regionen. Det er grunden til landsbyen tilskrives ofte til sine medlemmer. Området - 337 hektar.

Der har aldrig været alt for mange levende mennesker. Og i det øjeblik er det konstant faldende. Borovoye (Novosibirsk), der hviler i stor efterspørgsel, et fantastisk miljø. Nu er det først og fremmest stoppe turister, både om sommeren og om vinteren. Som i 2010, at antallet af fastboende Borovoy var 1.600. I landsbyen driver en uddannelsesinstitution og en medicinsk.

"Anker"

Det rekreative center ligger i en granskov, som finder sted i nærheden af Ob Hav. Hvis vi taler om en mere præcis placering, er dette kompleks bygget nær landsbyen Borovoye. Novosibirsk (foto urbane natur vil fortrylle nogen) tiltrækker og alle nærliggende bosættelser mange turister.

Med basen kan du gå til stranden og molen. De er meget tæt på boliger. I betragtning af den vifte af muligheder for underholdning, er det nødvendigt at præcisere, at der er vand rides, kan udføres picnics og fiskeri. Fritidshjem virker ikke hele året rundt, men foråret og sommeren. Udgifterne ferie her med familien er at foretrække, da administrationen gør meget vægt er på niveau tjeneste. At "anker" holdt firmafester, fødselsdage, bryllupper og børnefødselsdage. Berømt for sin smukke natur Novosibirsk. Borovoe - et sted, hvor du kan træde tilbage fra de problemer, samt god sjov.

Fiskeri er tilladt i beliggende tæt ved havet fra kysten, så båden. Dette reservoir, hvor en masse af bugter, øer og strækninger, den er rig på fisk. Her fangede aborre, gedde, og så videre. D. Hvis resten er udendørs entusiaster, kan du tage båden leje, ski både. I løbet af sommeren, lov til at samle svampe og bær.

Gæsterne er indkvarteret i huse, der er lavet af træ. Hvis indstillingerne er for to personer, tre og fire. Alle værelser har et køleskab, en seng. Toiletter er placeret i basen. Du kan bade i badet. Lov til at komme med kæledyr. Strømforsynes uafhængigt. Du kan leje en grill. Hvis du har brug for produkterne, som ligger nær bunden af butikken.

Den mindste pris pr dag - 600 rubler.

"Green Forest"

"Green Forest" er placeret på bredden af reservoiret, samt andre rekreation. Borovoye (Novosibirsk) - en landsby, der nyder stor efterspørgsel. Samtidig kan arrangeres på grundlag af 26 personer. Hvil her hovedsagelig par. Du kan bestille afholdelse af fester og fester. Basen er åbent hele året rundt. Alle lodge i dobbeltværelser.

Der er en sauna, café, parkering, legeplads. Du kan fiske, spille billard, leje sportsudstyr. Stranden hører til "Green Forest". Der er også en swimmingpool og tennis.

"Neptun"

Det skal nævnes base "Neptun", taler om hvor man kan bo, have ankom i udkanten af en by som Novosibirsk. Borovoye byder på masser af hyggelig underholdning. Her kan du slappe af med både familie og alene. Det fungerer hele året rundt. Husene har et toilet, varmt vand, kedel og andre nødvendige apparater og køkkenredskaber. Der er en cafe, parkering. Det er muligt at spille fodbold, volleyball, tennis.

Cottages, der er opstaldet besøgende har deres egne navne. Den første - "Aquilon", den anden - "Mercury". Den er udstyret med et separat køkken, hvor alle beboerne er engageret i udarbejdelsen af forskellige retter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.