HjemlighedKonstruktion

Sådan lægge mosaik fliser: forberedelse af overfladen og installation. Tile mosaik

Segment af efterbehandling materialer er en af de mest omfattende i byggebranchen. Den rigdom og mangfoldighed af forslag forårsagede tekniske og driftsmæssige egenskaber og stoflige forskelle. Og tendensen ses tydeligt fjernelsen af klare barrierer mellem de enkelte grupper, der udsættes materialer. Dette fremgår mosaik flise anvendes ved udformningen af facadeelementer overflader, i dekoration de indvendige vægge og lignende. D.

Hvad er mosaikfliser?

I det væsentlige, det er en klassisk vægfliser, men i et særligt format. Det udmærker sig ved fremstilling af materialer, lille størrelse og konfiguration af anlægget. Den vigtigste division i denne kategori er baseret på det afsluttende materiale. De mest almindelige keramiske fliser, kendetegnet ved deres holdbarhed og alsidighed. Typisk mosaik fliser på grundlag af keramik gjort lokaler med aggressive medier og høj luftfugtighed.

Overfladekvaliteten af keramik ikke blot imod passive faktorer af virkning, men også målrettet behandling af detergenter i renseprocessen. En interessant løsning i det indre kan også være et glas flisebelagt mosaik.

Ifølge de tekniske og driftsmæssige egenskaber, det ligner keramik, men det giver en unik dekorativ effekt, der afspejler de rettede stråler fra solen eller kunstigt lys.

Hvis du ønsker en mere holdbart materiale til udendørs brolægning, bør der gives præference beton og fliser, der tåler sammenligning med dem modstandsdygtige over for mekanisk belastning. Men hvis den valgte mosaik fliser til køkken eller badeværelse, er det bedre at give fortrinsret til glaskeramik.

Betonbasen er ikke så tolerante over for fugtighed og mere orienteret mod applikationer med øget fysisk aktivitet.

Når det er hensigtsmæssigt at bruge materialet?

Alligevel er det materiale blevet populær på grund af sine dekorative kvaliteter. Derfor er en sådan belægning ofte anvendt i udformningen af swimmingpools, verandaer, terrasser, altaner og facaden objekter enkelte. Utilitaristisk brug af mosaik i køkkenet, som er berettiget og som en design beslutning, og som en praktisk mulighed vendende, fordringsløs i pleje.

De særlige placeringer af særlig begrænsning har ikke - og kan arrangeres helt hele overfladen, og en separat zone. Stacking foregår på gulvet og på væggen. Der kan opstå problemer, når du laver ujævne overflader og loft.

Spørgsmålet om, hvordan man kan sætte mosaik fliser på skrånende flader forenkle producenterne selv, der tilbyder særligt udstyr. Generelt til sådanne formål er fremstillet netsektioner, som let fastgjort til måloverfladen.

Den vigtigste opgave for direktionen - teknisk set giver downforce på det tidspunkt, der er fastsat en specifik anvendelse af lim teknologi.

forberedelse Overflade til lægning

Krav til den overflade, hvorpå den planlagte anvendelse af mosaikker, strengere end i en konventionel flise. Det skal opfylde en række betingelser, herunder glathed, jævnhed, fri for urenheder og en tilstrækkelig klæbeevne. udførelse stripping metalbørster kan være nødvendigt at opnå disse egenskaber, primer og kit event.

Men selv med en perfekt teknisk stand, ikke hver overflade er egnet, hvis det ikke kan give kobling med en klæbende løsning. Især hvis vi taler om områder med konstant høj luftfugtighed. For eksempel spørgsmålet om, hvordan man kan sætte mosaik fliser i badeværelset, kan det blive vanskeligt på grund af den lave stabilitet af den grundlæggende udkast af belægningen for fugt.

Den samme sammensætning af cement eller almindelig gips kan meget vel fastholde de oprindelige specifikationer, men det vil ikke være i stand til at skabe optimale betingelser for adhæsion. Hvordan man kan løse dette problem?

På grund af den korrekte udvælgelse af jordforbindelse fundamentals. I den forbindelse er det nødvendigt ikke blot at fylde de defekte områder, men også for at sikre en fremtidig bundt af ru belægning, lim og fliser.

Valget af klæbemiddel

Fordelt to kategorier klæbende opløsning, der kan anvendes i fremgangsmåden af æglæggende-mosaik flisebelægning materialer. Denne modificerede cementholdige sammensætninger og mere moderne polymerblanding. Den anden gruppe af specialister i bestemte forslag Ceresit linje, som kan findes i alsidige midler til forskellige belægninger.

De højeste krav stilles til kompositionerne, at fastsætte fliser i svømmehaller og andre steder med intens ikke bare vand, men vand. Sådan lim mosaikfliser under sådanne forhold? bonding teknik vil være standard, men skal i første omgang lægges særlig vægt på den vandtætte evne af blandingen.

Typiske fugttætte løsninger, cement og polymerbaserede er næppe egnet. Det er ønskeligt at kontakte de flydende latex klæbestoffer, som har en høj grad af befugtelighed og elasticitet. Disse indbefatter for eksempel latexlignende blødgørere og Isolastic Latexkol-m.

Hvordan er mosaikfliser?

Mellem traditionelle fliser og flisen er der en forskel i form af størrelse. Almindeligt fliser er større, og som forårsager forskellene i tilgange til installationen. Men mosaik elementer kan have, hvis små, de mellemliggende medium indstillinger. Et sådant materiale kan lægges på en klassisk teknologi.

Arbejdet begynder med påføringen af klæbemidlet masse til arbejdsområdet. Dette gøres med en tandspartel. Tænderne er udformet til at danne en ujævn brolægning lim med bølgerne - de skal være at forbedre vedhæftningen.

Nu et andet spørgsmål - hvordan man kan sætte mosaik fliser til at opfylde den ensartethed? Start i midten og forarbejdning lim hvert stykke. Lægning at tillade den centrale del gøre eventuelle uoverensstemmelser i de ekstreme områder, hvor grimme linjer ikke vil være så mærkbar.

Fuldt beskytte dig mod ujævne pletter vil ikke arbejde, fordi det er umuligt præcist at beregne om mosaik materiale område. Muligvis, forbliver kanterne Eaves fliser, men det er også naturligt for denne slags materialer.

Sådan lægge mosaik fliser på nettet?

Feature flise maske er, at styling sker ikke i isolering af hvert fragment, og hele panelet. Denne form for modulære dele klar til æglæggende gulve, som kan være placeret snesevis eller endda hundredvis af emner.

Mosaik flise placeres på et gitter til det ovenstående skema klæbemiddel. For at gøre driften mere bekvemt for den grund, at en tilgang gør det muligt at indsætte området umiddelbart med et gennemsnit på 50-50 cm. Selvfølgelig er der andre release formater.

Det grundlag, på hvilket de er anbragt mosaik fragmenter, sædvanligvis repræsenteret ved et syntetisk polymermateriale. Dets struktur er udstyret med optimale egenskaber som vedhæftning og imprægnering. Hvad er vigtigt, mosaikfliser på gitteret giver mulighed for at skære hele panelet i separate fragmenter.

tilpasning

Konventionelle stort format fliser justeres individuelt. Master kan med det blotte øje for at bestemme, om fragmenterne netop blev indstillet til hinanden. I tilfældet med den mosaik er mere kompliceret. Hvis netsektioner takket være den oprindelige placering på grundlag af en tilladelse minimum højde afvigelse niveauer, de enkelte små stykker skulle tilpasse yderligere.

Dette gøres ved hjælp af en gummi spatel arbejdsområde prikladki af materialet. Men der er et andet spørgsmål - hvordan man kan sætte mosaikfliser på gulvet, så i færd med at anvende de fragmenter ikke skyde ned placeringen af materialet?

I dette tilfælde justeringen er fremstillet af mindst stabling retning af den udøvende kunstner til exit. Det samme værktøj presses gruppedele til overfladen, kontrollerer placeringen af højde, længde og bredde.

Rengøring og forsegling af samlinger

I det sidste trin er nødvendigt for at bringe belægningen og æstetisk attraktiv tilstand. Til dette formål skal overfladen rengøres fra de resterende partikler af den klæbende opløsning. Af den måde, på dette tidspunkt, kunne med rette være et spørgsmål - hvordan man kan sætte en mosaik flise med dannelsen af lige sømme?

Typisk er en mosaik påføres vilkårlige parametre kløft, er design beslutning. I tilfælde af et mesh panel sømme og allerede næsten perfekt - de simulerede huller i nettet.

Hvis det ønskes at danne en geometrisk lige linie kan anvendes teknologiske hindringer er anbragt mellem de enkelte mosaik fragmenter. Efter udlægningen dem fjernet, og leddene er fyldt med specielle forseglingsmidler, primere eller den samme klæbemiddel.

konklusion

Mosaik beklædninger til alle de vanskeligheder i æglæggende giver en unik dekorativ effekt. Dette er ikke en ny form for foring, men i dag er det oplever en anden bølge af popularitet.

Yderligere forbrugernes opmærksomhed på grund af det faktum, at flise mosaik i moderne samling byder på et bredt udvalg af tekstur og konsistens. Producenter udvikler og klassiske formater problem med neutrale nuancer til det samme bad eller pool, og stilistiske variationer, der genskaber den naturlige tekstur.

Selvfølgelig er nogle serien er dedikerede og specifikke emner, værker af kunst, og så videre. D.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.