ComputereSoftware

Multimedie-controller: hvordan du fjerner udråbstegn foran

Selvom Microsoft gør alt for at maksimere forenkle brugeroplevelse med sit windose operativsystem, der er stadig situationer, hvor ingen justeringer er uundværlige.

En måde at forenkle brugen af den valgte af udviklerne af Microsoft-system - er medtaget i fordelingen af hele databasen af dine forskellige drivere (enheder i interne database). Som et resultat af udført deres søgen og installering af detektorer, når installationen operativsystemet. Desværre, en sådan løsning er ikke et universalmiddel, som de enhedsdrivere, der blev udgivet efter starten af salget af installationen af system disk, selvfølgelig, der muligvis ikke er medtaget i databasen. Dette er en af de mest almindelige årsager til, at der er opført i Enhedshåndtering foran ikonet "multimedie controller" viser et gult udråbstegn (eller spørgsmål) mærke.

Windose mange af sine attributter sådanne tilpasninger. Tegnet foran en enhed, såsom en media controller lyser, så længe brugeren ikke installere den korrekte driver, eller vil ikke fjerne problemet. På de samlede resultater påvirkes ikke af operativsystemet. Men det er nok til at installere en enhedsdriver "multimedie-controller", som det forvandlet. Oftest er der tale om en lyd adapter eller et tv-tunerkort.

Så til fuldt ud at tilpasse alle de software og hardware komponenter i computeren, skal du hente og installere driveren til MMS-controller. Den enkleste løsning - for at bruge en cd, der altid kommer med en bærbar computer og en computer. Laptop fremgangsmåde er som følger: Indsæt cd'en i drevet og køre det shell (hvis Autorun er deaktiveret). Normalt alt er forenklet, så det er ikke nødvendigt at genopfinde hjulet, men snarere at sætte på en gang alle de foreslåede drivere - sikkert vil Multimedia Controller Manager-enheder forsvinder. Ejere af personlige computere er nødt til at gøre lidt anderledes og installere de foreslåede skaller chauffører fra alle de diske, der fulgte med computeren (lydkort, grafikkort, bundkort, tuner, etc.).

Sommetider de enheder, der engang var nødvendige, ophører med at være sådan, så de "glemmer" at sætte chaufføren. "Multimedia Controller" og udråbstegn - det er resultatet af en sådan glemsomhed. Men selv uden at føreren forbeholder enheden til en del af de ressourcer, der ikke er helt rigtigt, så det bør være slukket. Klik på højre museknap og vælg "Deaktiver".

Nogle gange støttehjulene for en eller anden grund ikke er tilgængelige. Selv i dette tilfælde, der er en bekvem løsning - at finde en driver selv. Vi skal starte med bundkortet. Efter at have besøgt producentens websted, skal du ringe op for at finde navnet på din gebyr og hente alle de drivere, der tilbydes til hende. Nogle af dem kan være "mest."

Den følgende fremgangsmåde er egnet til bruger licens (ikke hackede) versioner windose. Menupunktet "Start" knappen, åbne Kontrolpanel og følg Update Center, som lancerer en opdateret systemkomponenter. Det er muligt, at Windows Update er den rigtige driver. Denne operation vil kræve en internetforbindelse.

Du kan bruge en alternativ metode. For at gøre dette, downloade og køre driver Updater program (Smart driver Updater) eller ligner det. Hendes arbejde er ganske enkel og er at scanne dit system for manglende eller forældede drivere og downloade de nyeste versioner. Af svarene, på de fleste computere, program effektivitet når 90% (driveren finder til 4 ud af 5 enheder).

Mennesker med erfaring kan forsøge at afgøre, hvilken type udstyr, gemmer sig under navnet "multimedie controller", som hans søgen efter en vis ID-udstyr (set i Device Manager), men denne metode kan næppe kaldes optimal.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.