Hjem og familieGraviditet

På hvilket uge barnet begynder at bevæge sig - det bedste øjeblik i livet af den vordende moder!

Charmen ved den første graviditet

Hvis graviditet opstår hos kvinder umiddelbart ser det ud til en masse nye oplevelser, som de aldrig havde oplevet. Og det er ikke altid klart, hvad der er normalt og hvad der ikke. På hvilket uge barnet begynder at bevæge sig, er det ikke svært at svare på. Når barnet begynder at bevæge sig, så for en pige, gravid for første gang, er dette den mest behagelige og uforlignelige følelse. Desuden, hvis fysisk aktivitet af fosteret ændrer sig, så er det tegn på, at betingelsen kan krænkes. Så på en uge begynder føtale bevægelser, og når at se en læge?

På hvilket uge barnet begynder at bevæge sig, og som det sker

De fleste gravide kvinder spændt det øjeblik, hvor endelig være i stand til at føle den første omrøring fremtidens baby. Det var på sådan et øjeblik og kommer til at indse, at udvikle nye liv voksende baby. I forbindelse med den hurtige udvikling i livmoderen, barnet begynder at gøre sin første bevægelse inden otte uger fra undfangelsen. Så er der allerede muskler og nerver, som spiller en vigtig rolle i bevægelsen. På grund af det faktum, at barnet er endnu ikke et modent neuromuskulære forhold på dette tidspunkt, når barnet begynder at bevæge sig i maven, det gør det rodet og ukoordineret. Selvfølgelig, på sådanne vilkår frugt er stadig meget lille, så den fremtidige mor kan stadig ikke føle hans forstyrrelser. Desuden er en sådan endometrie volumen og størrelse af barnet, at når man bevæger sig i fostervandet, han næppe rører livmodervæggen. Så længe fosteret vokser primært udvikler og perfektionerer sit nervesystem, hvilket resulterer i trafikken hver dag bliver mere strømlinet, og det ufødte barn er allerede i stand til at reagere på de stimuli af omverdenen.

Funktioner baby-bevægelser

Det er klart, da en uge på baby begynder at bevæge sig, er det et bevis på stigningen af frugten. Det føltes det første omrøring let, af denne grund, kan gravide kvinder ikke kender dem, især hvis lejet af den første. Denne følelse ikke forårsage smerte og i første omgang så svag og utydelig, der går ubemærket hen.

Memo unge mødre

Husk, på hvilken uge barnet begynder at bevæge sig: det vil bede dig gynækolog ved undersøgelse og skrive i kortkontoen. Dato for første forstyrrelse er en af de parametre, der beregner den estimerede leveringstid. For at beregne perioden indtil barnets udseende i første graviditet, til datoen for den første registrerede føtale bevægelser tilføjet en anden tyve uger, og efterfølgende - 22. Det skal siges, at beregningen af den forventede fødsel, afhængigt af, hvornår et barn begynder at bevæge sig, er det meget tilnærme og kan ikke sige, at det var på det tidspunkt din baby vil være. Efterhånden som graviditeten udvikler sig, er føtal bevægelse blevet stadig mere fremtrædende. På tidspunktet for fødsel er meget sjældent, kan de forårsage ubehag fremtiden mor som baby bliver lidt intrauterin rum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.