Nyheder og SamfundPolitik

Hvad er vagten? Tapperhed, ære og tapperhed!

I vores turbulente tider, den er rig på de "lokale konflikter", som for det meste fuldgyldige krige i medierne flere og flere glimt af henvisninger til Guard, og Guard enheder. Men det faktum , at en sådan vagt, kun få kender. Prøv at rette op på denne misforståelse.

Lad os starte med det faktum, at ordet "Guard" dukkede op i storhedstid slave i Rom. Så de såkaldte elite, cremen af de soldater, der sættes på de farligste og vanskeligste områder, hvor sandsynligheden for fjendens gennembrud var den største. Imidlertid blev dette udtryk endeligt fast kun i det 12. århundrede, og derefter vagterne kaldte særlig del, der er ansvarlig for at holde flaget. I vores land, Imperial Guard (som blev kejserlig senere) udkom i 1690, da Peter jeg udstedt et dekret om at oprette det berømte Transfiguration og den Semenov regiment.

Guard enheder blev dannet af udvalgte soldater og officerer, som har vist fremragende mod i kamp. Sådanne principper for dannelsen af disse dele så overholdes og i udlandet. Således Napoleons Guard, som fejrede kommandør pinned deres sidste håb om Waterloo, der dannes af de unge, ekstremt hengivne til ham personligt, modige og modige.

Det var sådan en soldat russiske imperium skyldte sine mange sejre i utallige krige, som faldt til dens andel i fremtiden. Efter 1917, da den unge Sovjetrepublik måtte genskabe Arbejdernes og bøndernes Røde Hær (Røde Hær), Guard enheder var ikke i det. Dette skyldes i høj grad den negative opfattelse af alle "borgerlig". Du skal dog ikke udelukke, at på det tidspunkt i sovjetiske hær simpelthen ikke har de dele, der ville være deres egentlige militære resultater kunne vinde titlen Guards. Og fordi i disse år spørgsmålet om, hvad det Guard, og hvad er dens betydning i kampene, landets ledelse ikke stå.

Men den triste i 1941, ændrede alt sig. De tropper, der var dybt demoraliserede modbydelige og grusomme slag fjenden, kræves ikke kun for forstærkninger og våben, men også nogle andre støtte. Så blev det besluttet at genoplive høj rang af Guard. De blev belønnet med de dele, der viste utroligt mod og udholdenhed i kampen. Især i de første måneder af krigen blev tildelt titlen af 100 th, 127 th, 153 th og 161 th infanteridivision, der tappert forsvarede landet fra den nazistiske invasion. Så landets ledelse har besluttet, at det ikke er nødvendigt at huske, at en vagt med hensyn til den tsaristiske regime, vender tilbage til den oprindelige definition af sin high-end type tropper.

Men du behøver ikke antage, at tildelingen af titlen eller opdelingen af vagterne udføres kun propaganda værdi. Soldater og officerer af sådanne militære enheder overtog en øget ydelse, de fik den bedste tøj, og på deres arme ofte handlet avanceret udstyr på det tidspunkt. Især alle delene i tjeneste som var den berømte "Katyusha", var bare Guards.

Vi håber, at i vores artikel, du har lært, at en vagt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.