HobbyHåndarbejde

Strikning kanyler gum: Ways

Begynder strikkere bruger kun simpel teknik af et mønster gummi 1 x 1 og x 2 2, dvs., i den første række vyvyazyvaya kant efter en løkke (2) og en flade (2) undersiden af sløjfen. Alle sløjfer efterfølgende rækker er t ak hvordan de ser (ansigts loop ansigtsbehandling og vrang, henholdsvis vrang). I arsenal erfarne strikkere er der også en række forskellige ordninger til at udføre omkap og lindring elastikker på nåle, er det vigtigt at evnen til at skabe ikke blot de ansigts- og vrang sløjfer, men fm, passage og løftestropper.

Men selv trygt wielding nåle i årtier og bruge snesevis af forskellige ordninger, uden en simpel tyggegummi kan ikke gøre. Mænds trøje ville se, i det mindste, absurd, gennembrudt håndtere det, selv de smukkeste, elastik. Hvad kan man sige om den sløring strik til kvinder og børn. Gennembrudt tyggegummi her ser meget harmonisk.

Strikkepinde gummi. engelsk gum

Dette er sandsynligvis en af de mest populære mønstre er foretrukne til fremstilling af tørklæder. Han er en to-vejs, giver det færdige produkt blødhed og fluffiness dog kan betragtes som et minus højt forbrug af garn.

Strikning gum eger muligt på flere måder. Vi indsamler det nødvendige antal loops + 2 kant sløjfer. Den første række er skabt normal viskelæder 1 x 1. I anden række er strikket facial facial og vrang skudt med draperet over arbejdsområdet gevind (sc) på den arbejdende nål neprovyazannymi. Med den tredje række er alle efterfølgende serier som følger: front med fm provyazyvaetsya en forreste løkke, og Forkert lighed med den anden række er fjernet sammen med sc neprovyazannoy.

italiensk tyggegummi

Det er heller ikke meget svært at gennemføre. Rekrutteret loop eger, skal antallet være deleligt med 4. De første to rækker af strik som normal tyggegummi 2 x 2, for symmetri på det mønster begynder og ender i den første række af vrang sløjfer. Startende med den tredje række i alle ulige facial cross vores løkke (første egnet til den anden bagvæg, så den første). Fra det fjerde linje og yderligere i alle lige rækker ansigts sløjfer provyazyvayutsya konventionel facial og vrang krydses.

French tyggegummi

Strikkepinde gummi begynder med et sæt af løkker på strikkepinde, hvis nummer er et multiplum af 3 plus 1 loop for symmetri og 2 plus kant. I den første række efter kanten strikkes undersiden * 1, 2 krydsede flade (den anden sløjfe, uden at fjerne provyazyvaem bagvæggen, først og derefter fjerne begge) * for at gøre enden af rækken fra * til *, flere efterbehandling vrang loop. I anden række vil stå facial og vrang krydsede (første, andet Forkert loop provyazyvaetsya før nålen, så den første). Adskillige efterbehandling ét ansigt. Så gentager vi den første og anden rækker. Så det viser sig den franske talte tyggegummi.

gennembrudt tyggegummi

Typer og metoder til sarte eger tyggegummi mønster end et dusin. Vi tager et vilkårligt antal loops, nummeret er et multiplum af 4 plus 2. Alle rækken af dette mønster er det samme. Strikning gum eger af ordningen * 2 facial sløjfe, sc, fjern neprovyazannoy 1 loop på arbejde nål, 1 facial, tilbage til neprovyazannoy loop: tilsætning hjælpemotor (venstre) nål fra højre mod venstre i den fjernede løkken og "klæde" det at strikke fronten *. Indtil slutningen af p strikkes fra * til *. Dette er den mest typiske tilfælde, når strikning tyggegummi fører til det originale produkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.