HjemlighedPlantning af bevoksning

Milk Mile: Pleje, Betingelser og Reproduktion

Euphorbia er en genus af planter fra familien af euphorbia. I udseende kan de være græs, buske eller stuntede træer. Udseende af stilk og blade er så anderledes, og den uvidende person ved synet af nogle sorter opdager aldrig, at planten tilhører familien af euphorbia. Men alle repræsentanter for dette slægt har en særpræg funktion - hvid mælkagtig saft. Omkring 120 arter bruges som ornamentale, blandt dem Mila Milk. Denne art er endemisk for øen Madagaskar, men samtidig er den med succes vokset i andre lande på vindueskarme, i drivhuse eller i drivhuse. Nogle producenter kalder det "kronen af torner". Der er en tro på, at det var mælkemælken, der blev brugt til Jesus Kristus som en krone.

Karakteristik af anlægget

Milk Mile (euphorbia milii) er en busk med forgrenede stængler, som kan nå en højde på 1,8 meter. I udseende kan det forveksles med en kaktus. Stængerne er lidt ribbet, har en gråskygge. Blade vises sammen med spines i klyngerne kun på unge skud. Over tid falder de tørrede blade væk. Spines på stilkene hærder og forbliver hos planten for hele livet.

Blomster euphorbia milii nondescript, men omgivet af lyse blade. Blomstrer består af flere blomster i tallet fra to til fire. Er placeret på en speciel stilk, som stikker ud over blade og rygsøjler.

Vækstforhold

Milk Mile, ligesom andre planter i slægten, kan ikke lide direkte sollys. Belysningen skal være lys, men diffunderet. Selvom det antages, at denne art ikke er bange for solens stråler.

For god vækst er det nødvendigt at forsøge at observere temperaturregimet. Den optimale lufttemperatur er 25-26 ° C. Om sommeren kan du sikkert tage ud på gaden, hvis der er en sådan mulighed. Euphorbia kræver ikke regelmæssig rigelig vanding, og er heller ikke bange for tør luft. Jordbunden er nødvendig med sod-ler med tilsætning af blade og sand.

Ungdomspleje

Vanding udføres omtrent på samme måde som for kaktus - 1-2 gange om ugen. Hvis planten modtager for meget vand eller er i et fugtigt miljø, kan det dø. Om vinteren bør vanding være minimal.

Når der dyrkes i husholdnings- eller drivhusforhold, skal mælkemølle fodres. Den kan kun produceres i perioden fra forår til efterår, ikke oftere end en gang om måneden. Dette vil kræve gødninger til kaktus, de produceres af mange virksomheder. Det vigtigste er, at de indeholder cytokininer, auxiner, vitaminer B, C, humic syrer, kalium, fosfor og nitrogen.

Mælk Mile: Reproduktion

Planten multiplicerer på flere måder: ved frø og stiklinger. I hjemmet er den første metode praktisk talt umulig. Men du kan stadig prøve. Frø af frø skal sættes i en beholder med en nærende jordblanding og let presset. Dæk potten med glas eller film. Det er nødvendigt at kontrollere tilstedeværelsen af fugt i jorden og tilsæt om nødvendigt med en forstøver. Sprouted frø, eller rettere spirer, omhyggeligt transplanteres i potter.

Fra stiklinger til at vokse spurge meget lettere. I anden halvdel af sommeren skæres de laterale processer fra hovedstængerne. Det er nødvendigt at sænke skærepladsens sted i varmt vand for at lave en stak mælkeagtig juice. Det skal også behandles med trækul og lade skæringen tørre. Tre dage senere plantes den udtørrede proces i en gryde med en jordbundsmand af sandede torv.

Plantetransplantation

Både unge og voksne planter, der dyrkes hjemme, kræver transplantation efter en vis periode. Dette gør det muligt at erstatte den udtømte jord og give blomsten et stærkere rodsystem. Dette vil igen bidrage til væksten af nye skud. Milk Mile i en ung alder transplanteres årligt i en beholder, der er lidt større end den forrige. Voksenplanter transplanteres hvert tredje år. Denne operation udføres i foråret. Potter til milkweed bør være lavt, men bredt.

Skadedyr og sygdomme

Ligegyldigt hvor uhøjtidelig anlægget kan være, det kan have forskellige sygdomme eller skadedyr. For dem, der ikke ved, hvad den syge mælkemælk ser ud, vil billeder i bøgerne om havearbejde og blomsteravl hjælpe. Af parasitterne plantes oftest bladlus, whitefly, spidermide, scutellum. Det er nødvendigt at fjerne insekter mekanisk, det vil sige manuelt og ved hjælp af improviserede midler. Planten skal behandles med præparater, der indeholder parametrin. "Decis", "Fitoverm", "Derris" er også velegnede. Berørte blade skal fjernes.

Hvis planten er ophørt med at vokse, bliver bladene gule og falder af, sandsynligvis, hvis alle betingelserne for pleje er opfyldt, afvikles rodmelbuggen. Hvis svampen allerede eksisterer, kan den ses tydeligt på rødderne. Hvidagtige klynger, der ligner mel, forveksles med noget andet. Gryden skal desinficeres, jorden skal udskiftes. Den syge plante, mere præcist sine rødder, vaskes forsigtigt med insekticidopløsning. Hvis der ikke er mulighed for at erstatte jorden, så er det muligt at koge den gamle. Først efter dette bliver det nødvendigt at tilføje mineralgødning til det.

Det sværeste er at slippe af med edderkoppemider. En integreret tilgang er påkrævet: fra behandling af mælk med vand med husholdnings sæbe og forøgelse af fugtigheden omkring planten og inden påføring af forskellige acaricider. Hvilke af dem gælder afhænger af temperaturen i rummet. Behandlingen skal udføres en gang hver 10 dage. Nogle gange er det lettere at dyrke en ny mælkemølle end at helbrede en gammel fra et kryds.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.