Kunst og underholdningLitteratur

Tolstoy, en oversigt over "The Death Ivana Ilicha"

Tolstoj har en historie dedikeret til historien om manden, at føle på randen af døden, meningsløsheden af sit liv. Den måde, hvorpå den store russiske forfatter afbildet pinsler den døende sjæl, ikke kan forstås ved at læse resumé. "The Death Ivana Ilicha" (dette er navnet på denne historie) - et produkt af en dyb, suggestive triste refleksioner. Læs det skal være langsomt, analysere hvert stykke tekst.

Men de, der ikke ønsker at dykke ned i den dystre filosofiske meditationer, pasform og kort resumé af historien. Denne artikel - en kort sammenfatning.

The Death Ivana Ilicha - hovedpersonen fungerer - en begivenhed, som dannede grundlag for plottet. Men historien begynder med det øjeblik, hvor sjælen i den førnævnte karakter har forladt dødelige legeme.

Det første kapitel (resumé)

The Death Ivana Ilicha er blevet en begivenhed ikke ligefrem hverdagskost, men ikke afgørende betydning. Bygningen af retslige institutioner, i pausen, Peter Ivanovich - afdøde kollega - lært af den triste nyhed fra avisen. At fortælle de andre medlemmer af høringen af død Ivana Ilicha, han tænkte først og fremmest om, hvad begivenheden er i vente for ham og hans familie. Stedet for den afdøde vil tage en anden embedsmand. Derfor vil der være en ledig stilling. Hendes Peter Ivanovich og hans bror-vedhæfte.

Det er værd at nævne én bestemt værker af Tolstoj, uden hvilke det er vanskeligt at fremlægge et resumé. The Death Ivana Ilicha, samt de sidste dage af sit liv er beskrevet i historien fra perspektivet af hovedpersonen. Og han lider altid ikke kun fysisk smerte, men også tanken om, at alt bare venter på hans død. I denne frygtelige overbevisning Ivan Ilyich er til dels ret. Efter hver af hans kolleger efter den tragiske nyhed kommer tanken om flytningen positioner. Og også en følelse af lettelse skyldtes det faktum, at ubehagelige fænomen kaldes "død" var et sted i nærheden, men ikke med ham. Hertil kommer, hver tænkt på de kedelige pligter anstændighed, hvorefter bør gå til mindehøjtidelighed og udtrykke medfølelse.

Som det er kendt, en kender af menneskesjæle var Lev Nikolaevich Tolstoy. "The Death Ivana Ilicha", hvoraf et sammendrag er fastsat i denne artikel - den sjælfulde arbejde. Forfatteren har udtalt i et kort essay skæbne helten, hans glæde og pine. Og vigtigst af alt - en nytænkning af åndelige værdier, som fandt sted i de sidste dage af livet.

Fælles og frygtelige historie

Læseren til at forstå dybden af knæ- følelser Ivana Ilicha er umuligt uden at kende de grundlæggende data i hans biografi. Det er derfor, i det andet kapitel omhandler livet af hovedpersonen. Og først derefter i alle farver, beskriver Tolstoy død Ivana Ilicha. Resumé af historien - det er en historie om liv og død af helten. Men måske vil det inspirere til at læse originalen.

Ivan Ilyich var søn af en lokum byrådsmedlem. Hans far var en en af de heldige mennesker, der formåede at dosluzhivatsya til høj rang, modtage fiktive sted og effektiv monetær belønning. Familien lokum byrådsmedlem havde tre sønner. Senior - korrekt og vellykket. Junior gik dårligt, hans karriere ikke var en succes, og husker det var der ikke er taget i den tilhørende interval. Mellemste søn var Ivan Ilyich. Han studerede godt. Og som studerende var den, der senere var næsten op til hans død: en mand der søger at være tættere på de højtstående embedsmænd. Det lykkedes ham.

Sådan er portrættet af den karakter, der skabte Tolstoy. The Death Ivana Ilicha - er i en vis forstand ikke kun den fysiske afslutning af sin eksistens. Det er også en åndelig genfødsel. Et par dage før død Ivan Ilyich begynder at indse, at hans liv er ved at tage form på en måde er forkert. Men omgivende den ikke kender til det. Og intet kan ændre sig.

ægteskab

I sine yngre år, Ivan Ilyich var let og behagelig position i samfundet. Det var på grund af de modehandlerinder og drukture med adjudant, og lange underholdning tur. Ivan Ilych tjente flittigt. Alt dette var omgivet af anstand, aristokratiske manerer og franske ord. Og efter to års tjeneste, mødtes han med den særlige, som var perfekt til rollen som hans kone. Praskovya Fyodorovna var en pige smart og attraktiv. Men frem for alt - en god adelsfamilie. Ivan I. havde god løn. Praskovya Fédorovna - en god medgift. Ægteskab med en pige syntes ikke kun underholdende, men også rentable. Så Ivan Ilych blev gift.

hjemlighed

Ægteskab lovet ham kun glæde. Faktisk viste det sig ellers. Vanskeligheder med familielivet - en af dem, der rejses i kreativitet Leo Tolstoy. "The Death Ivana Ilicha", den historie, der ved første øjekast kan synes meget simpel, er en kompleks filosofiske værker. Helten i denne historie ønskede at gøre hans liv let og problemfri. Men selv i familielivet måtte blive skuffet.

Praskovya Feodorovna trop mand jalousi, hun var konstant utilfreds med noget. Ivan Ilyich er i stigende grad overladt til at adskille, arrangeret dem fred. Denne verden var tjenesten. Ved retten karriere, spildt han alle sine kræfter for, hvad snart blev forfremmet med posten. Men de følgende sytten høvdinge ikke modtage hans opmærksomhed. Ønsket placering med en løn på fem tusinde han ikke havde modtaget, da, efter hans egen vurdering, at ministeriet, hvor han arbejdede, han ikke forstår.

nyt indlæg

En dag skete der noget, der ramte den skæbne Ivana Ilicha. Ministeriet kup fandt sted, som følge af hvilken han modtog en ny opgave. Familien flyttede til St. Petersborg. I hovedstaden, Ivan Ilyich købte et hus. I flere år, familiens hovedtema var købet af en bestemt interiør. Livet vil funkle med nye lyse farver. Skænderier med Praskovey Fedorovnoy selv fundet sted fra tid til anden, men ikke så meget modløs Ivana Ilicha, som før. Efter alt, han var nu en god position og en vægt position i samfundet.

Alle ville være godt, hvis ikke død Ivana Ilicha. Sammenfatte de sidste måneder af sit liv på følgende måde: han led og hadede alle, der var uvidende om hans smerte.

sygdom

Sygdom kom ind i hans liv uventet. Men det er næppe til nyheden om den frygtelige sygdom kan behandles roligt. Men sagen Ivana Ilicha var særlig tragisk. Ingen af lægerne kunne ikke sige med sikkerhed, hvorfra det lider. Det var en flydende nyre, eller inflammatorisk tarmsygdom, eller helt ukendt sygdom. Og vigtigst af alt, at hverken læger eller pårørende Ivana Ilicha ønskede ikke at forstå, hvad der ikke var så vigtigt for ham diagnosticeret som en simpel, omend en frygtelig sandhed. Vil han bor? Gør dødelig sygdom, der forårsager ham så meget smerte?

Gerasim

Det siges, at de fysiske lidelser Ivana Ilicha var usammenlignelige med hans mentale kvaler. Tanken om, at han ville forlade, voldte ham stor smerte. Sund hud farve Praskovya Fyodorovna, hendes rolige og hykleriske tone forårsagede kun vrede. Han havde ikke brug for pleje af sin kone og konstant undersøgelse lægen. Ivan Ilyich var behov for medfølelse. Den eneste person, der var i stand til det, viste sig at være en tjener Gerasim.

Den unge mand henvendte sig til den døende master med simpel venlighed. Den vigtigste ting, plagede Ivana Ilicha, - det var en løgn. Praskovya Fédorovna foregav, at hendes mand blot syg, at han burde blive behandlet og bevare roen. Men Ivan Ilyich vidste, at han var ved at dø, og i svære stunder, han ønskede at blive skånet. Gerasim ikke lyve, han oprigtigt medfølelse ischahshemu og svækket mester. Og jo oftere jeg kaldte denne enkle bonde, og havde lange samtaler med ham.

The Death Ivana Ilicha

Læs resumé, som det er blevet sagt, er det ikke er nok til at føle dybden af historien om den store russiske forfatter. Tolstoy beskrevet de sidste øjeblikke i et menneskes liv så levende, at det synes han og hans helt oplevet følelsen af sjælen forlader kroppen. Ivan Ilyich i sidste øjeblik begyndte at indse, at gør ondt deres familier. Han ville sige noget, men kun nok tvinger sig at Udtal "Undskyld." Han havde ingen frygt for døden, som er blevet kendt i de seneste måneder. Kun en følelse af lettelse. Det sidste, han hørte Ivan Ilyich, - udtalt af en person ved siden af ordet "over."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.