Kunst og underholdningLitteratur

"Kalina Krasnaya", Shukshin: resumé af kapitel analyse

Har du nogensinde bemærket, at nogle forfattere så levende, men det er klart at de skriver deres værker, at selv mange år senere, erindringer om deres kreationer frem i hele filmen hoved. Så levende forestille helten i historien, mens du læser, som så, når de står med tilpasningen, bogstaveligt talt skriger: "Præcis, det er hvad han ligner!" Dette er, hvad der sker, mens du ser filmen "Kalina Krasnaya" (SHukshin). Et resumé af historien kan tage flere minutter, men oplevelsen er stadig med os for evigt.

Vasily Shukshin - den store tragiker

Litterære kritikere hævder enstemmigt, at fusionen i en hel forskellige talenter og kvaliteter vil overraske og tvunget til at beundre mere end én generation af læsere. Selv på trods af, at arbejdet i Vasiliya Makarovicha refererer til den sovjetiske æra. "Kalina Krasnaya" (resumé af kapitler undersøges senere) - det klareste eksempel på, hvordan forfatteren opløser ikke se sig selv i lyset af de problemer, som læserne. SHukshin bogstaveligt tilhørte kunst.

Sommetider kritikere hævder, at Vasiliy Makarovich "viste" sig selv, paraderede at få endnu mere anerkendelse. Men hans venner og familie, samt mange litterære kritikere siger det modsatte: enhver henvisning til os selv, hver demonstration af hans "jeg" var helt fremmed for ham. Det er derfor, han blev en mindeværdig én.

kinopovest

Tag for eksempel, måske den mest berømte af hans arbejde - "Kalina Krasnaya". Shukshin (sammenfatning giver ikke følelsesmæssige intensitet, men i det mindste minde historie) skrev filmens historie i 1973. Dynamisk plot, masser af dialog og fortælling i tredje person - det er de vigtigste egenskaber ved litterære værker.

Kritikere straks bemærket, at dette billede af hovedpersonen - Yegor Prokudin - i kunsten ikke eksisterede. Det var ham, - hvad der adskiller filmen fra det samlede antal "Kalina Krasnaya". En kort beskrivelse af hans karakter er dette: han er blid og sentimental, omfavne næsten hver tæller birk, den ru og "beder om problemer"; en minutter Jegor munter og venlig, og den næste - allerede en bandit og en elsker af tunge drikke. Nogle litterære kritikere mente, at denne uoverensstemmelse indikerer en mangel på karakter, og derfor sender ikke hele sandheden om livet "Kalina Krasnaya".

Synopsis (analyse af hans samtalepartnere SHukshin udført med lynets hastighed og præcis) af alle begivenheder, der finder sted med ham, han er - en skuespiller, instruktør og forfatter - bogstaveligt talt levede. Alt, hvad enten omskrive et skænderi med en pedel eller et møde daggry, forårsagede en storm af lidenskab i det og rev papiret og filmen. Denne "treenighed" Shukshin skabt en masse problemer i livet.

Den konsekvente uoverensstemmelse

Den tilsyneladende manglende sammenhæng i handling Prokudina virkelig ikke nemt, ikke spontan. Shukshin var i stand til at formidle den almindelige borger fremmede logik. Vi forstår ikke, og, mest sandsynligt, ikke forstår og accepterer handlinger manden. Men dette betyder ikke, at et sådant liv har ingen ret til at eksistere i princippet.

Så "Kalina Krasnaya" Shukshin. Synopsis starte med det faktum, at Jegor - en tyv-recidivist - modtaget afskedsord fra chefen for det område, hvor Prokudin afsoner sin straf. Om morgenen har han til at gå ud i naturen, og vi bliver opmærksomme på nogle af de drømme af manden: at have en ko og blive gift. Hans udvalgte Egor har aldrig i mit liv set. De mødtes gennem korrespondance.

Når fri, Prokudin sendt til deres venner (som du ved, også, "uærlig"). Selskabet har indsamlet der venter på nyt om, hvordan bestået næste røveri. Alle forsøger at spørge Ve (såkaldte venner Egor) af fængslet, men han ønskede ikke at tale om det. På Spring Street og Prokudin nyder livet.

Modtog et telefonopkald afbryder sammenkomster: associerede dækkede politiet, og alle bør spredes. Indser, at han ikke var i fare, også Prokudin kører. Sådan er vanens magt ...

Vejen til et normalt liv

Som begivenhederne udfolde sig i historien "Den røde Snowball Tree"? Shukshin (sammenfatning giver ikke alle nuancerne i forholdet Prokudina til livet) sender sin helt at møde sin kommende kone - Enhver. Hun møder ham ved busstoppestedet og er bekendt med deres forældre.

For ikke at skræmme de ældre, siger Lyuba at hendes valg - en tidligere revisor. Men da han var alene med sine forældre og besvarer henvendelser fra Egor siger: "Syv dræbt, havde otte ikke tid ...". Han er sikker på, at en person har ret til genoptræning, og modtog straffen, kan du ikke gå tilbage. Og det er også umuligt at bedømme. Han kritiserede de "tilbagestående" gamle mænd og deres verden, et eksempel på den rolle, som en offentlig person.

fordomme

Offentlig moral er helt klart i historien "Kalina Krasnaya". Indhold (Shukshin viser gentagne gange indflydelsen af samfundet på den enkelte) samtaler Luba, hendes mor og søster på den nye bekendtskab kommer til utilfredshed for kun én grund: Egor er netop blevet løsladt fra fængslet. Kvinder fremsende udtalelsen landsbyboere.

Egor Og han tilbringer tid i badet med sin bror Luba, Peter. Denne fåmælt mand er absolut ligeglade med, hvad der sker. Han for doven til at komme i nærkontakt med Jegor og gennemføre intime samtaler med ham. Scener med Jegor offensiv på Peter, med den deraf følgende erkendelse af, at ikke Stolthed og fordom drevet dem, og de sædvanlige taciturnity, meget levende beskrevet Vasily Shukshin. "Kalina Krasnaya" (resumé, vi forsøger at huske) Peter fortsætter med at græde ud af badet, alle knuget for "tung" og køre til undsætning. Og i virkeligheden, Egor uheld hældte kogende vand på Peter. Hændelsen blev omdannet til en vittighed, og resten af aftenen gik i en "varm og venlig atmosfære."

detaljer

Girlfriend Luba, Varya, byder en del af Egor og tage tilbage sin eksmand - Kolka. Det er de små ting, som han drukkenbolt. Madlavning, griner fortæller om sit lykkelige liv med sin mand, en alkoholiker. Hendes historie er, at slå alkoholikere kagerulle - normen, flere krukker Luba. Luba ønsker ikke at være "ligesom alle andre", og det er meget irriterende landsbyboere.

En Prokudin mellemtiden tænker hans kammerater, med hvem det lykkedes at se efter sin løsladelse fra fængslet. En af dem (mumbler) sender han selv post penge. Hvorfor alt dette viser SHukshin? "Kalina Krasnaya", hvis indhold kort - vores nuværende interesse, i henhold til stemningen i samfundet i forhold til at gentage lovovertrædere, dem, der går imod de accepterede normer. Shukshin kunne ikke rejse spørgsmålet i hans arbejde.

reveller

Egor carousing i en restaurant med fremmede bonde. Han hælder penge og alle mulige "udskejelser" (så opkaldt det selv SHukshin): sang, dans, drikke og leverer inspirerende taler. Men tættere på natten han husker om Lyuba, kalder hende og siger, at tingene har tilbageholdt ham i byen. Mor mener ikke sådan en "legende", men Lyubas far redder og hjælper hende til at tale med sin mor. Det var hans fars støtte kraftigt understreger Shukshin.

"Kalina Krasnaya" - et resumé af ryggen indeholder ikke alle begivenheder og dialoger - går på, at Prokudin tager en taxa og vendte tilbage til Luba. Men det går til sin bror, og de er i badet (i en mørk verden, tæt som han kaldte dette sted SHukshin) fortsat sprut.

nye arbejde

At se om morgenen beundre den gård, hvor hun arbejder, Egor minder hans barndom - mor ko Manka og drenget ubekymrethed. Luba også henkastet nævner beruset - eksmand. Så for den afslappede snak de når den gård, hvor Jegor mødtes med instruktøren og derefter får et job som chauffør. Efter at have afsluttet den første opgave, Prokudin nægter at arbejde og siger, at det er lettere på traktoren.

Nat på en lånt dumper drevet af Lyuba Ve den nærliggende landsby. Han beder hende om at indføre socialrådgiver og tale med den gamle kvinde Kudelihoy. Han selv under dette besøg ser meget alvorligt og fjerner ikke de mørke briller. På vejen hjem viser det sig, at de havde besøgt mor til Jegor.

Selv en oversigt over "Kalina Krasnaya" Shukshin historie kan ikke overdrages uden beskrivelse af det øjeblik, hvor der for første gang sad bag rattet i traktoren, Prokudin gør den første fure. Det var fyldt med glæde og stolthed, kan han ikke trække vejret i lugten af pløjede jord.

Ikke uden knaster

Når huset af Luba hævdede eksmand med mine venner og forsøger at svinge til højre, Egor næver udsætter hele virksomheden ud af porten. Resumé af historien om "Kalina Krasnaya" Shukshina kan ikke viderebringe fylde filmiske scener af denne kamp. Efter det var over det faktum, at under den alvorlige blik Jegor stoppede kommer på ham med en aktiepost Kolka.

Sket og en flere problemer i Prokudina liv. en tidligere ven af Shura kom ud af byen til ham. Han bragte Pengene fra mumbler, som skulle hjælpe Egor en tilbagevenden til det gamle liv. Men Prokudin afslår et sådant tilbud, smide penge i lyset af den besøgende. Egor formår at berolige ophidsede Luba, men det er tydeligt, at han bestiller på kanten.

tragiske død

Arbejde i marken, siger Jegor på kanten af skoven "Volga" med tidligere venner. Han går til ham, men i mellemtiden vi lære at mumbler besluttet at gøre regnskabet op med sorg for, hvad han blev fraveget tyvene i livet.

Ved den tid, den pågældende Luba regnet ud, hvad der foregik, og ankom med sin bror til kanten af skoven, har byens besøgende allerede forladt hjem. Lyuba fundet hårdt såret Egor, og de forsøgte at hjælpe Peter Prokudin. Men på et tidspunkt følte han sig døden nær og bad ham om at sætte den på jorden for at lytte ... Det sidste forsøg Egor Prokudin bedt om at give sine penge til sin mor.

"Og han lå med en russisk bonde, i sit hjemland steppe, tæt på hjemmet ..."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.