RelationerMød

Stolthed og fordom: dumme livsstrategier

Det er ikke kun navnet på de gode værker af engelsk litteratur. Denne titel er en sygdom i samfundet, og disse sygdomme er ved siden af hinanden, bliver en hyppig forekomst i vores samfund. Ofte endda på tidspunktet for dating, vil vi gerne hegnet sig ud fra manden. Stolthed og fordom dyrket i et samfund og dannede udsigter. Men uanset om folk er lykkeligere, hvis de går med strømmen og bliver mere og mere snobbet?

Først, lad os tale om , hvad stolthed. Stolthed er ikke forgæves anses for at være den mest forfærdelige dødssynd. Hvorfor hun fik en tredjedel af englene ledet af Lucifer bliver de uhyggelige væsener? Ikke fordi de kunne lide sig selv, selv-kærlighed er naturligt og normalt for hele skabelsen. Sagen var, at de opgav på grund af Gud. Gud var ved at blive et priori højere niveau. Det vil sige, at de opgav "peer review". Og de selv kunne ikke gøre nedbrudt.

Antag, at du ser en person, der kommer ind i systemet, for eksempel, det arbejde teamet og offentligt erklærer, at han er et geni, chef for ham "til lygten", og de generelle regler er ikke skrevet. Hvor lang tid det vil vare i systemet? Nej, vil systemet afvise det, at arbejde tidligere eller senere bortvist. Pointen er ikke, at han selv sætter pris på, at han ikke kende sammenhængen mellem elementer af systemet. Denne snæversyn er gordost- stolthed.

Prejudice - for doven til at tænke, en form for beskyttelse af oplysninger. Men hvis oplysningerne ikke kommer i den rette mængde, en person kan ikke træffe de rigtige beslutninger og nedbrudt. Så nedbryder mennesker, der isolerer sig selv. Husk "manden i sagen." Stolthed og fordomme har ødelagt livet for den uddannede og generelt en positiv person.

Selvfølgelig, i eksemplerne liv på tværs af ikke så enkel. Pride gemmer sig under forskellige masker. Bøger forsøger at dyrke sådanne kvaliteter som "kvindelige stolthed", ser det ud til, vi taler om selvværd. Det vil sige, at værdien af. Men manden selv ikke i tilstrækkelig grad vurderes til at bestemme den menneskelige pris for en given person eller samfundet kan kun anden person eller virksomhed, mod hvilken vurdering foretages. Hvis vi mener, at den undervurderede behov for at kigge efter andre partnere eller at ændre samfundet, vil det justere selvværd og føler sig godt tilpas. Hvis en kvinde har ingen chance for at blive gift igen, men skilt hende til at være dårligt, er du nødt til at smide den stolthed og forsøge at redde sin familie.

Prejudice - det er som en krykke, som er vant til at stole. Enhver installation spiser så dybt, at det ikke er revideret, og derefter oprette en form for perceptuel filter. Han tillader os ikke i tilstrækkelig grad, og kunne vurdere verden, kan vi på forhånd være en tendens til at se folk uden uddannelse og umoralsk samtidig, psykisk syge - farlig, og husmødre - minded. Det er bare et sæt af populære fordomme. Først efter at have modtaget den modsatte oplevelse, man begynder at pludselig begynde at se klart og revidere deres synspunkter.

Stolthed og fordom er mere eller mindre fælles for alle, og at de ikke er afhængige af social status. Og blandt folk i højere klasser disse laster, i modsætning til den gængse opfattelse, ikke så meget. Især de almindelige mennesker, der har opnået en masse på egen hånd. De kunne ikke tillade sig at opføre sig stolt, det er uklogt. Derfor stolthed og fordomme blandt dem er sjældne. Men indbyggerne i en fælles lejlighed kan være en særlig kig på os selv og verden, hans stolthed - og fordi de ikke kan enes.

På engelsk, der er en interessant ordsprog, bogstaveligt talt, stolthed kommer før efteråret. Hvorfor har alle de stolte bliver straffet? Ja, det er ikke altid livets prøvelser, det sker, denne desperation eller ensomhed. Faktum er, at ignorere den super-systemet ender dårligt, er det loven, ikke alene af den objektive verden, men også for samfundet. Før eller senere, alle den triste erfaring lærer, at forholdet mellem mennesker og systemer til at ignorere vores egen fare. Og den stolte førstnævnte er den længe ventede fred i sindet, realisere endelig, at stolthed og fordomme - en sygdom i ånd og sind. De tillader ikke os at mødes, lære og kærlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.