HjemlighedHavearbejde

Dihondra hænge-nedskydningen: vokser fra frø, plantning og pleje anmeldelser

En række sorter af slyngplanter, der tilbydes på markedet i dag, giver en fantastisk mulighed for phyto. Blandt dem er en sand velsignelse, når du opretter på baggrund af havearbejde anses uhøjtidelig dihondra hang-nedskydningen. Voksende fra frø efter plantning og før udviklingen af high-grade planter sker måske ikke så hurtigt, som vi gerne vil, men resultatet kan erobre sin fantastiske skønhed.

udseende

Dihondra urteagtig plante kan være både lang og etårige, afhængigt af forholdene. Det har en overflade rødder og bemærkelsesværdig for sin yndefulde stængler, der nå halvanden meter lang og smuk kaskade ned ned, hvilket gør planten ligne et vandfald, eller krybe langs jorden, danner et tæppe. Filialer tæt dækket med små afrundede blade. I dag er de mest populære to dihondry arter, der er kendt som Sølv og Emerald Falls. Navne, der er forbundet med farven på deres blade.

Den første er særligt attraktivt som en kulisse til blomstrende planter. Efter kontakt med sølvfarvede blade sollys indtrykket af strømmende vand. Fra maj til august beskedne små blomster dækket dihondra hang-nedskydningen. Plantning og pleje af en plante er ikke specielt svært, hvilket yderligere henleder gartnere.

Historien om arternes oprindelse

For første gang denne plante blev opdaget mere end to århundreder siden i Asien. Af særlig interesse for botanikere, har det ikke forårsaget, der er. At. Fremkomsten af græs vokser i naturen, er ikke udmærker sig ved en særlig skønhed. Senere dihondroy interesseret i landskab design eksperter, der begyndte at bruge det til at skabe rock haver som en jorddække.

Det begyndte efterhånden at vinde popularitet upåfaldende udseende kultur dihondra hang-nedskydningen, dyrkning af hvilke i Rusland varer kun ti år. Officiel hendes debut i vores land fandt sted på specialiserede udstilling, der blev afholdt i 2004, hvor den første gang blev præsenteret for en plante formet som et levende vandfald.

For originalitet og universelle formål dihondra hang-nedskydningen modtaget den højeste score. Siden da har der hvert år været stigende efterspørgsel efter denne plante blandt professionelle designere og amatør gartnere.

plantning frø

Hvordan stiklinger og frø kan gengive dihondra hænge-nedskydningen. Voksende fra frø vil tage en vis indsats og tålmodighed. Men i betragtning af, at købet af stiklinger er ganske problematisk, t. Til. Plant er ikke så udbredt blandt gartnere, det er mere almindeligt anvendt metode til at plante frø.

Så i begyndelsen af sommersæsonen du kan dekorere en balkon eller en have smuk grøn skærm, bør dihondry såning ske i januar eller februar. Siden plantning og spiring før den første er ca 4 måneder.

Til såning jorden er forberedt på forhånd. For at gøre dette, bland lige dele sand og frugtbar jord. Sås i en dybde på 5 mm, prisypaya jord, vandes og omviklet beholder med plastfolie for at forhindre fordampning af fugtighed. Glas kan anvendes i stedet for filmen. Beholderen anbringes derefter i et varmt sted, idet rumtemperaturen holdes på 25 ⁰S. Efter 10 dage de første skud begynder at dukke op, og de planter kan allerede blive sat på vinduet, tog hendes film.

Når spirer vises 2 main blade, er de transplanterede i små potter med en diameter på ikke mere end 10 cm. Hele processen er ikke meget kompleks. Derfor er den bedste måde er til avl af sådanne planter som dihondra hang-nedskydningen, vokser fra frø. Foto kompetent arrangeret potter i kombination med andre farver viser, hvordan du kan skabe en pragt i sin have, at have ved hånden anlægget. Mange anmeldelser gartnere tyder på, at reproduktion dihondry frø ganske positivt resultat hjemme. Ifølge dem, planterne giver venlige skud, og god modstå yderligere transplantation.

Transplant til det åbne land

Efter 8-9 uger efter såning podroschennye planter kan plantes i potter. Tre flygte i stand til at give en god tyk bush. Med væksten de bøjer til jorden og lade nye rødder og skud. Med korrekt dannelse så tidligt som 2 måneder dihondra tager form af at have en høj dekorativ værdi.

I det åbne land er bedst at plante planten, når jorden varmes op ganske godt. Den bedste periode - begyndelsen af juni. Ved plantning mellem planterne er nødvendigt at opretholde en afstand på ca. 30 cm. Placering skal være godt oplyst af solen, er det særligt vigtigt for sorten i Silver Falls.

Dihondra hænge-nedskydningen: pleje af planter

Kendskab til nogle botaniske funktioner dihondry bidrage til at skabe et behageligt miljø at vokse smuk og sund plante. Det vigtigste - den opretholder en optimal temperatur. Det bør ikke være mindre end 18 og ikke mere end ⁰S 26 ⁰S. Dihondra hænge-nedskydningen tilhører slægten sumpplanter, så vigtig for dens vækst og udvikling tager fugt. Regelmæssig sprøjtning varmt vand i høj grad fremskynder processen med plantens vækst. I dette tilfælde, bladene bliver ekstraordinær friskhed og elasticitet.

Men et overskud af fugt i jorden er skadelige for planter som hang-nedskydningen dihondra. Dyrkning dens frø kræver tilstrækkelig fugt, men når den første stilke vanding udføres meget omhyggeligt og moderat. Men den tørhed af jorden, også bør ikke være tilladt.

gødning

For den fulde udvikling af anlægget og for at beskytte den mod mulige sygdomme er nødvendigt fra tid til anden for at gøre gødning og topdressing. Eksperter anbefaler flydende organisk gødning "Ideal", som bruges 1 gang i 2 uger. For at hjælpe planten gevinst vægt hårdttræ, hver uge lave en gødning med et højt kvælstofindhold.

Gør beskæring regelmæssigt for at danne en storslået krone. Denne procedure er påkrævet, og i forberedelsen anlæg til vinter i en by lejlighed.

vinterhårdførhed

Med forbehold for al den omhu miljø er i stand til at opretholde sin dekorativt dihondra hang-nedskydningen løbet 6-7 år. Pleje og dyrkning i vinteren ikke leverer en masse besvær. Du kan lave om vinteren et sikkert ly for planterne, og det er bedst at bringe det ind i huset, fremhæver hvor det mest lys plads. I denne periode kræver en meget moderat vanding, for at undgå overdreven jordfugtighed. Ellers kan det forårsage rodbrand. Hvis hjem arbejde rumopvarmning, skal du sørge for at sprøjte bladene og befugtning.

I et varmt rum temmelig veltolereret vinter dihondra hang-nedskydningen. Anmeldelser, der karakteriserer anlægget som en tilstrækkelig stabil til transplantationer og overvintringsområder, er meget almindelige. Således, ifølge amatør gartnere, mange af dem ikke håbe, at dihondra vil glæde dem med hans opfattelse mere end et år. Men resultatet oversteg alle forventninger.

anvendelse af

Dihondra hænge-nedskydningen for nylig dukkede op i vores haver, men har allerede opnået stor popularitet blandt landskab designere. Det er ofte brugt som et bunddække, der danner en reel tæppe på jorden. Plantet i potter og ampler dihondra pryder vægge, terrasser og balkoner. Senge tørre strømme skal placeres sølv dihondru som vil simulere en strømmende vandstrøm. Med kviste af denne plante på en stenet overflade, der skal sørges for at beskytte dem mod overophedning.

Når plantet, denne plante og observere de enkle regler for omsorg for dem, er det muligt at give for hver sæson en vidunderlig dekoration af din have område eller balkon.

Tjek den fantastiske skønhed og originalitet blomsterhave vil hjælpe de usædvanlige og udsøgte udseende planter dihondra hang-nedskydningen. Voksende fra frø eller stiklinger sammen med den ansvarlige omhu for at skabe en frodig grøn vandfald, iøjnefaldende og slående i sin skønhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.