Nyheder og SamfundVejr

Egypten vejr i januar. Vintervejr i Egypten

Planer for de fleste mennesker, der planlægger en rejse til Egypten, afhænger af vejret på resorts i dette afrikanske land. Dedikeret til ferie eller business event dage må ikke være for solrigt eller regnfuldt. En særligt ønskelig kombination af varme med høj luftfugtighed. Meget god til at gå i vinteren i Egypten. Vejret i januar, er som regel milde. Typisk bliver luften opvarmet til +20 ° C, natten over kun kan være cool.

Nytår og jul kapløb besøger Egypten

Resort byer i Egypten er meget populære i vintermånederne. Her i december og februar kommer til de russiske turister og indbyggere i de østeuropæiske lande, hvor på dette tidspunkt raser koldt, sjappet koldt vejr hersker. Den daglige temperatur i det nordlige Afrika i december og februar sjældent falder til under 20 ° C, køler nat (10 ° C). Vintervejr i Egypten er velegnet til stranden og andre fritidsaktiviteter.

Vigtigste turist præferencer:

  • feriesteder på Røde Hav og Sinai-halvøen;
  • Se verdens berømte vartegn i de ørkenområder mod syd og vest for Cairo;
  • krydstogter på blå bånd af Nilen;
  • besøge byen Aswan, Luxor.

Climatic kontraster Egypten. Den Middelhavskysten

Du bør ikke stole på den gennemsnitlige temperatur i hele landet til dem, der først besluttede at besøge Egypten. Vejret i januar, på Middelhavskysten er meget forskellig fra den, der hersker i det indre ørkenområder. stribe land i nord, hvor byen Alexandria og Port Said, er beliggende i den subtropiske klimazone. Sommerdage er solrige, men ikke så varmt, vinteren er relativt varmt og fugtigt. Et sådant klima er ofte omtalt som "det evige forår".

Resorts Egypten tillader svømning for næsten alle kalendermåneder, kun små børn og ældre turister vinter havet til tider synes utilstrækkeligt varm. Vandet opvarmes til 21 (januar-temperatur). I Egypten, ud for kysten af Alexandria, og andre feriesteder ved Middelhavet badesæsonen begynder i foråret og varer indtil oktober. Den gennemsnitlige temperatur i januar på nordkysten er 18 ° C.

Vintervejr i det Røde Hav

Hjem egyptiske feriested zone ligger på bredden af Det Røde Hav og Suezkanalen, i den sydøstlige del af Sinai-halvøen. Disse områder, såvel som hele den sydlige og centrale del af landet, der ligger i det tropiske klimazone. Det er karakteriseret ved høje sommertemperaturer, varmt vejr om vinteren. Egypten i januar, giver gode muligheder for interessante dyk til bunden af det Røde Hav. Fans af dykning og snorkling har længe været valgt til deres undersøiske udflugter lokale koralrev. Om vinteren er vandet renere og mere gennemsigtig, al den rigdom af den undersøiske verden på et øjeblik.

Separate Januar dage kan være cool, men de er få, og denne vinter, i tempererede breddegrader, det sker ikke i Egypten. Kraftig regn, sne - et sjældent fænomen, og den samlede mængde af vand er kun 100-250 mm om året. I troperne, er det vanskeligt at identificere de fire årstider, så ofte taler om to sæsoner: varmt og tørt, køligt og relativt våde. Den første begynder i april og varer frem til november. Derefter erstattet af en strøm af luftmasse kommer ventede kølighed mere nedbør. Januar - den mest regnfulde måned i året, især på den nordlige kyst af landet (2-3 af regn i løbet af måneden).

Vejret i Egypten. December, januar - det perfekte tidspunkt at gå på ferie

På tærsklen til den katolske jul og nytår efterspørgsel efter ture i Egypten vokser. Efter juleferien har været faldende frem til april. Lav sæson begynder i slutningen af november, men varer mindre end en måned. Om vinteren, foruden rekreation på kysten, er populære sightseeingture civilisationens vugge af faraonernes. Forøgelse af strømmen af turister, der rejser til byen Cairo og Luxor, pyramiderne ved Giza.

Erfarne turister i januar, benytte lejligheden til at besøge attraktioner i Sahara og Øvre Egypten, som er ganske varmt om sommeren. I Aswan i den sydlige del af den varme januar - omkring 24 ° C. Luften opvarmes i ørkenområder om vinteren til +25 ° C Især klimatiske kontraster mærkes, når den dag, du kan gå i en t-shirt, og om natten - nyd et varmt tæppe, fordi vinduet bare 10 ° C.

Egypten vejr i januar, ørkenvind

En af de ubehagelige elementer i vinteren i Egypten, kan du ringe til sandstorme. De kommer fra det indre af Sahara, hvor i januar nattemperaturen er omkring 0 ° C Season sandstorme begynder i slutningen af efteråret og varer gennem vinteren. Gæster, der ankommer i Egypten, kan vejret i januar synes ubehageligt at hvile på grund af den kølighed, der bringer vinden (17 ° C). Men så snart solen kommer frem igen det bliver varmt (op til 28 ° C).

Season Winds længere udøver sin negative indflydelse i Hurghada og mindre følte i feriesteder i Sinai-halvøen, på grund af Dahab og Sharm el-Sheikh er beskyttet af en stribe af vand af Suez-kanalen og bjergtinderne.

Funktioner af turistsæsonen i Egypten

Priser for indkvartering på hoteller, udflugter til følsomme over for sådanne faktorer som en stigning eller et fald i strømmen af turister til landet. I Egypten, den mest direkte indvirkning på de præferencer af udenlandske og lokale gæster har vejr og klima. Næsten hele landet fra dec-Feb inklusive - højsæsonen, fra juni til august - lav. Mindre afspejlede udsving i den østlige del af besøgene og Kairo. Alexandria kyst og resorts i Det Røde Hav blev valgt ikke eneste besøgende fra Nordeuropa. Lokalbefolkningen og arabere, der bor i bassinet af den Persiske Golf, foretrækker at tilbringe deres er sommerferie.

Vintervejr i Egypten tider præsenterer ubehagelige overraskelser. I Kairo, kold aften, dagen er overskyet. På Middelhavskysten kan opkræve regnen. Strandene af Sinai-halvøen i januar synes ikke så venlige, både i fløjl sæsonen. Den bedste måde - at tilbringe nytaar i Egypten, og derefter til at komme igen i efteråret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.