ForretningHuman Resource Management

Hvorfor har vi brug for et effektivt system til forvaltning?

For hvad og hvem har brug for ledelsessystemer? Ja, den "effektive"?

Hvad er det - et universalmiddel for alle problemer eller bare et andet sæt af "knitrende" sætninger?

Det kakoy- selvom den praktiske betydning af disse slovah- "styresystem"?

Hvad kan virkelig hjælpe "effektiv forvaltning system"?

-I virkeligheden korrekt valgt (det er egnet til dit miljø) ledelsessystem - den hurtigste og billigste måde at dramatisk øge effektiviteten af din virksomhed!

Personligt er jeg kender kun én mere effektiv end styresystemet, en måde at dramatisk øge produktiviteten og effektiviteten - er en organisation af arbejdskraft, nemlig specialisering og standardisering. Men vi (slaverne), i sin mentalitet, er en generalist, er det meget vanskeligt at adskille (for at gøre en smal specialisering) proces.

For os, denne specialisering synes unødvendigt og kedeligt, og vi tror ikke, at det vil give en performance boost (detaljer kan findes her:

www.pozitivo.ru).

Fordele ved vestlige lande (primært Nordeuropa :. Det Forenede Kongerige, Tyskland, Holland, Sverige, etc.) i den industrielle tidsalder, er forbundet med specialisering og standardisering. Disse færdigheder har aktiveret disse lande at kunne mestre den første fabrik, og senere fabrikker.

-Og hvordan man skaber den rette Management System? Hvordan man gør det hurtigt?

-Brug en simpel, gennemprøvede metoder og værktøjer!

Hvorfor har hastigheden af værdi?

-Også generel tendens til at fremskynde alle processer, når hastigheden er omdannet til en konkurrencemæssig fordel, der kommer anden bølge af krise.

Og hvis der under den første bølge, økonomien "oversvømmet med penge", der under den anden bølge havde næsten alle reserverne er opbrugt.

Mest sandsynligt, vil dette være en fælles krise: den finansielle og økonomiske (og politiske bange). Groft sagt, vil nogen tid ikke være nogen penge.

Så den eneste mulige "taktik" vil svare til at slukke ilden!

Og til den tid, du ville være stor i handy højre styringssystem: en loyal personale til øjeblikkeligt vedtages og gennemføres foranstaltninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.