Af teknologiLink

Sådan forøges Internet Speed "Rostelecom". Hvordan til at fremskynde internetforbindelse

Komfort og brugervenlighed på computeren kræver en masse betingelser, en af dem er en internetforbindelse og båndbredde. Jo højere den er, jo hurtigere de oplysninger downloades til din computer fra netværket. De vigtigste udbydere af internetadgang tjenester i Rusland, er virksomheden "Rostelecom". At lære at øge hastigheden på internettet "Rostelecom", vil du lære af denne artikel.

Moderne tilgange til internetforbindelse

Muligheden for sidste generation netværk er ret store, og tjenesteudbyderen kan tilbyde forbrugerne hastighed op til 100 Mbit / s, men der er mange forhold, som ikke tillader at opnå den ønskede hastighed. En af stoppesteder er en takst fastsat af tjenesteudbyderen, og valgt at overskride sin præstation vil ikke fungere. Hvis du ønsker at ændre det, du har brug for at finde evnen til at understøtte højhastighedsforbindelse som din tjenesteudbyder, og det anvendte udstyr. I øjeblikket er der tre vigtigste adgang teknologi verdensomspændende netværk. Den første fik navnet på dial-up forbindelse, det er den mest forældede og mindre hyppigt anvendt. Når en sådan forbindelse anvendes kommuteret tilgang for at indhente oplysninger drives telefonlinje og et modem, hvor samtidigt udføre to operationer, dvs. taler i telefon og surfe på internettet er umuligt. Den maksimale hastighed på ikke mere end 50 kbit / s, til opnåelse af accelereret internetforbindelse med denne metode umuligt.

bredbåndsadgang

Den anden metode er mest udbredt og kaldes DSL, med andre ord, også bruges telefonlinien her. Imidlertid dataoverførselsfunktionerne væsentligt forøget, dvs.. A. Det bruger en bredbånd, som i høj grad overstiger kapaciteten af dial-up-metoden. DSL-modem udføre all-digital deling indhold, og dermed er der ikke behov for at konvertere analog til digital information, der forbedrer kvaliteten af kommunikationen. Med denne type forbindelse forsvinder afhængighed netværk telefonopkald fra internet og telefon-forbindelse eksisterer uafhængigt af hinanden, hvilket yderligere øger bekvemmeligheden ved denne type forbindelse til netværket.

Speed internetforbindelse "Rostelecom" i dette tilfælde er ganske høj, og det er tilgængeligt næsten overalt i hele området i Rusland. De mest populære blandt brugere af en række forskellige måder ADSL-forbindelse. Hastigheden af indgående trafik er større end den afgående, der skaber yderligere bekvemmelighed for brugeren, den maksimale hastighed af denne forbindelse er omkring 20 Mbit / s.

Optisk fiber og dens kapacitet

Den tredje måde at få adgang til det globale netværk optrådte for nylig, men det er ved at vinde flere og flere fans. Denne teknologi er kendt under akronymet ETTH. Ved denne fremgangsmåde bliver anvendte fiber, dens fordele sammenlignet med den konventionelle telefon indiskutabel. Således med denne tilgang, næsten forsvinder enhver grænse datahastighed. Kommunikation foregår i et relativt billigt og let Ethernet-systemet, optisk fiber overfører indhold arrays over store afstande uden at gå på kompromis hastighed. Dette er en reel mulighed, hvordan man kan øge internet hastighed "Rostelecom", blot ved at ændre den teknologi til at forbinde til netværket. Den gennemsnitlige datahastighed ved denne ordning er omkring 1 Gbit / s, med enten stigende eller faldende. Men mens denne metode ikke allestedsnærværende, og muligheden for tilslutning, skal du kontakte din internetudbyder, der giver adgang til internettet.

Software metoder til at øge hastigheden af internettet

Nu har du lært om de grundlæggende teknikker for at opnå ydelser fra det globale netværk, der leveres af selskabet "Rostelecom". Hvordan kan man øge hastigheden på internettet, hvis du ikke kan ændre forbindelsen teknologi eller ændre takst planen? Der er en løsning: at sprede dit hjem internettet vil hjælpe nogle af de hjælpeprogrammer til rådighed i frit tilgængelig for download. Ved at installere nogen af dem på din pc, vil du være i stand til at opnå en kvalitativ forbedring af forbindelsen. Vi vil forsøge at forstå dem, fordi internettet en stor Skare, men ikke alle er lige effektive. Betragter vi således muligheden for at øge den "Rostelecom" Internet hastighed gratis med hjælp af software. De mest populære er to programmer til brugere: Win Optimizer og BoostSpeed, du kan downloade dem fra den officielle hjemmeside for udvikleren. Fordelen ved disse produkter - deres absolutte enkelhed for alle typer af brugere. Når du har hentet et af programmerne, skal du installere det på din enhed, skal du angive, hvilken type din internetforbindelse (en høj hastighed, bredbånd eller menu DSL, ADSL , etc.), derefter anvende dine indstillinger, skal du genstarte computeren, programmet optimerer din forbindelse, og du kan forbedre hastighed internet "Rostelecom" på det højest mulige konfiguration.

For avancerede brugere

Forstørrelse "Rostelecom" Internet hastighed er mulig, og med hjælp fra andre programmer, men det kræver et ret højt niveau af dygtighed til at bruge en computer. I disse hjælpeprogrammer, de avancerede indstillinger, der giver dig mulighed for at vælge de nødvendige parametre manuelt, ud over deres mange skjulte systemer, hvis anvendelse er mulig i nogle tilfælde væsentligt forbedre effektiviteten af din internetforbindelse. Dog kan uvidenhed om proceduremæssige algoritmer ved hjælp af disse programmer, selv såret og gøre din kanal langsommere end tidligere. En af de mest kendte programmer i dette segment betragtes DSL Speed, der er anden version af den nytte, men princippet er det samme handling i alle dens former. Det gælder for alle typer af DSL-forbindelse ordningen. Med det kan du justere og fastsætte DNS-fejl. Programmet giver dig også mulighed for at ændre de interne bruges af PC i dit eget tempo af internettet og dermed tilpasse den til at færdiggøre arbejdet på netværket. Den utvivlsomme fordel er, at værktøjet kan downloades online gratis.

Operationelle tilgange til at optimere forbindelse

En vigtig forudsætning for, hvordan man kan øge hastigheden på internettet "Rostelecom", er tilstedeværelsen på computeren moderne antivirus. Til dato netværket, kan du hente en række anti-virus programmer er gratis, men deres funktionalitet er begrænset til de minimumsgrænser for parametre. Disse antivirussoftware ikke vil gemme din pc mod internettrusler mens visuelt kan de ikke blive bemærket, men arbejdet på enheden vil blive ekstremt forsinket, bortset fra at, selv ved en høj initial hastighed til netværket, kan de betydeligt langsom den ned. Derfor er den bedste måde at beskytte dig selv fra cyber farer - det er en kommerciel version af antivirusprogrammet. Øg computerens ydeevne og, som en konsekvens, øge de "Rostelecom" internet hastigheder vil hjælpe operativsystemets indstillinger. Enhver version af Windows indeholder en sådan mulighed. I dette tilfælde skal du deaktivere alle unødvendige eller unødvendige muligheder ved hjælp af BIOS-indstillingerne, men dette gøres bedst kun til avancerede brugere for at undgå yderligere problemer.

krav hardware

En anden faktor, der giver mulighed for at fremskynde din internet, er hardwaren i din forbindelse. Når hastigheden falder til at sikre, at alle dine fysisk kontakt på linjen operere på fuld kapacitet. Den mindste fejl i ledninger system kan føre til betydelige problemer med adgang til netværket. Behøver kun at bruge en moderne og kompatibelt udstyr, men i dette tilfælde er det muligt at opnå en højhastighedsforbindelse. Hvis din linje sluttede nogen, vil det direkte påvirke din Internet, så regelmæssig kontrol hele linjen er en klar forudsætning for god kommunikation.

Som konklusion

Holde alle de ovenstående anbefalinger, vil du være i stand til at forbedre ydelsen på din pc og downloade data fra World Wide Web betydeligt. Samtidig må vi ikke glemme det grundlæggende i daglig inspektion af enheden for tilstedeværelsen af en bred vifte af ondsindet software. Dette indhold kan ikke kun gøre dig et nervøst sammenbrud på grund af langsommelighed dit system, men også stjæle dine personlige oplysninger. Regelmæssigt rense din computer for unødvendige filer. Det hjælper også til at opnå en fremskyndelse af arbejdet på netværket ved hjælp af forskellige browsere. Bare sammenligne deres arbejde og drive mere effektive. Her er hvordan man kan øge hastigheden på internettet "Rostelecom" på forskellige måder og midler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.