Af teknologiLink

Hvorfor telefonen ikke er tilsluttet til WiFi? Hvorfor ikke slutte din smartphone til dit hjem WiFi?

I dag kan vi ikke forestille os et liv uden internettet. Sociale netværk, e-mail, tjenester til at arbejde, for ikke at nævne den underholdning - det hele er til rådighed for os når som helst, hvor som helst. Bedst af alt, det er gratis karakter, som er alle disse fordele. Med internettet, kan vi vokse, lære, have det sjovt og lære noget interessant meget let, især hvis vi er altid ved hånden. En sådan mobilitet kan kun give adgang til et netværk med en tablet computer eller telefon.

Måder at oprette forbindelse til internettet tablet (smartphone)

Slut internetforbindelse til din gadget på to måder. Den første - en mobil trådløs adgang ved hjælp af SIM-kortet. For det andet - tilsluttes via WiFi-router. Hver af metoderne har en række fordele og ulemper.

For eksempel, en trådløs forbindelse via en mobiloperatør er mere fleksibel og bærbar, fordi det giver dig mulighed for at gå online med gadgets overalt. Rolle spiller kun signalniveauet af mobilnettet, som i almindelighed på tværs af landet er helt acceptabelt for en stabil forbindelse. I denne forbindelse er det WiFi-netværk miste, fordi det kun gælder for maksimalt et par snese meter omkring routeren. Men på trods af den tætte afstand til routeren, er der situationer, hvor der er fejl, og brugeren ikke kender, hvorfor telefonen ikke er tilsluttet til WiFi. Chancen for, at dette kunne ske med en konventionel mobile netværk er meget mindre.

På den anden side er forbindelse gennem mobiludbyder foretages inden for en lille datapakke (fx tilgængelig trafikmængde på 5 gigabyte). Hvis du tilslutter en 3G ubegrænset tariffer eller LTE-kommunikation, prisen er ret dyrt. For tilslutning med WiFi-router, det har de samme funktioner som det faste netværksadgang. Det er denne type forbindelse, og vi vil tale som en del af artiklen.

Fordele ved WiFi-forbindelse

Så som det er blevet sagt, internettet i WiFi-adgang format er ubegrænset med hensyn til den mængde data, der kan overføres. Dette skyldes, at routeren uddeler, i virkeligheden, fast internet, som i vores land er allerede hovedsageligt leveres uden restriktioner. Foruden manglen på grænser, en anden vigtig indikator for transmissionsformaten er hastigheden på forbindelsen. Sammenlignet med det mobile internet, i tilfælde af WiFi-router er det ti gange hurtigere (op til 100 megabit i sekundet), hvilket gør det muligt at downloade film til den bedste kvalitet og have det sjovt i online spil på tabletten straks.

Sådan oprettes forbindelse til et WiFi-netværk oprettet?

Så WiFi-konfiguration - er vigtig, men den ene gang procedure, held færdiggøre det, kan du bruge internetforbindelsen i lang tid uden afbrydelse. Hvis du spekulerer på, hvorfor telefonen ikke er tilsluttet WiFi, så du har udført en forkert indstilling. Det er grunden til i artiklen, vil vi løse dette problem.

Så bør du først forstå strukturen af forbindelsen i dette format i almindelighed. Fast Internet, som overføres ved hjælp af tråd tilsluttet routeren, behandlet WiFi, bliver dermed tilgængelige med din tablet eller telefon. Faktisk routeren skaber et netværk, hvor internettet og lyde "af tråden." du har brug for at kende sit navn til at få adgang til netværket og, selvfølgelig, i tilfælde af beskyttelse af installationen - og endda en adgangsnøgle (for at sige det enkelt, en adgangskode). Dette er meget vigtigt, fordi hvis du ikke tilslutter din telefon, tablet til Wi Fi, mest sandsynligt, betyder det, at der var forkert registreret oplysningerne.

Så taler om WiFi-forbindelse, skal du beskrive det som en to-niveau. Først - en forbindelse med kablet router som den hardware, og softwaren niveau. Hvis din Internet udbyder installerer ekstra beskyttelse på din computers niveau for adgang til netværket, så bør det også indgå i de routerindstillingerne. Groft sagt, hvis du opretter forbindelse ved hjælp af et login og password fra din internetudbyder, skal disse parametre gives i routerindstillingerne. Dette kan gøres ved at køre installationsguiden, som er tilgængelig i de fleste moderne routere. Fejl, der opstod på dette tidspunkt, vil se sådan ud: Wi-Fi-forbindelse er, og internettet uden at forlade din tablet eller telefon.

Det andet niveau af forbindelse - en forbindelse til netværket, hvilket sker på routeren niveau. Her er der en beskyttelse til din Internet adgang fra tredjeparts-enheder. For at oprette forbindelse til et netværk, bør du ideelt set kender hendes navn og, som nævnt ovenfor, adgangstasten. Selvfølgelig kan der være en situation, der ikke tilslutte din smartphone til dit hjem WiFi, selv på trods af den korrekte adgangskode. I dette tilfælde er det muligt at gøre noget andet.

På de fleste routere er der en særlig knap, der fjerner beskyttelsen af nettet på et bestemt tidspunkt. Det er hensigten at sikre, at dine enheder kan tilsluttes uden at kræve en adgangskode.

Hvordan at oprette WiFi?

Opsætning af et trådløst hjemmenetværk forbindelse - proceduren er enkel, men for mange er det måske ikke vise sig rigtigt første gang af flere grunde. For det første betyder det at brugeren ikke altid forstå, hvordan det hele startede, og hvad sekvens af handlinger i almindelighed. For det andet, folk ikke altid ved, hvad type forbindelse fra sin udbyder. For det tredje, ikke alle kan finde de data, der er udstedt af deres tjenesteudbyder.

Så prøv at kort beskrive opsætningen for dig ikke er en situation opstår, hvor man ikke ved, hvorfor telefonen ikke er tilsluttet WiFi-router. Først skal du tilslutte strømkablet af den stationære internet og routeren selv, og derefter tilslutte enheden til et netværk, skal du vente, indtil pæren lyser det grundlæggende system angiver signal. Dernæst skal du tilslutte den samme ledning computer og router. Scheme forbindelser viser ofte, hvis installationen disk er startet, som er tilgængelig i kittet. Hvis disken er ikke - bare rolig, kan hele proceduren udføres manuelt. Du er nødt til at gå til routerens adresse (i browseren til at indtaste tal 192.168.0.1), hvor du vil se kontrolpanel enheden. Login bruge login og password admin. Vælg ansvarlig for aktivering af indstillingerne for master - så programmet vil tillade dig at indtaste de nødvendige data trinvist. Det er oplysninger som f.eks forbindelsestype, forbindelsesoplysninger, netværkssikkerhed, dens type. Derefter vil routeren genstarter og i teorien vil være operationelt.

Hvorfor er ikke forbundet til et WiFi tablet, telefon og laptop?

Hvis du følger indstillingen kunne ikke få adgang til internettet ved hjælp af din gadget, det indikerer tilstedeværelsen af nogle fejl. Det kan være i forkerte handlinger i en af to niveauer, som blev diskuteret ovenfor. Så kan svaret på spørgsmålet "hvorfor telefonen ikke er tilsluttet via Wi-Fi» blive to muligheder: en forkert tilslutning af routeren til internettet, eller den manglende evne til at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Kend den virkelige årsag er enkel - forsøger at få adgang til routeren kontrolpanelet, ved at køre adressen 192.168.0.1 i browseren ovenfor. Hvis du åbner menuen indstillinger, problemet med "første niveau", der er i routeren er tilsluttet netværket. Hvis siden er indlæst, men der sker ikke noget, betyder det, at du ikke kan logge ind i netværket, og du har en nøgle fejl.

Løsning på problemet med adgangskode

Tilslut til routeren, hvis det er OK, forholdsvis let. For at gøre dette, skal du gøre en af to ting - enten trykke på frigivelse beskyttelse knappen og forsøge at oprette forbindelse direkte, eller forsøge at finde ud af adgangskoden, fordi på grund af dens forkert indgang, måske ikke tilslutte din smartphone til dit hjem WiFi. Se, hvad en nøgle er installeret på et netværk, er det muligt i routerindstillingerne. For at gøre dette, vil det være nok til at indtaste adressen 192.168.0.1 i menuen "Beskyttelse af trådløse tilstand" (i det mindste, så dette punkt kaldes routeren TP-Link). Du kan gå til computeren, så for at se adgangskoden og indtast den på din smartphone eller tablet.

Hvis netværket nøglen var korrekt, men du ved stadig ikke, hvorfor telefonen ikke er tilsluttet WiFi, måske det hele i at etablere en forbindelse med netværket. For at gøre dette, skal du gå til det næste trin i vores artikel. Der vil vi beskrive nærmere, hvad der skal tages i sådanne tilfælde. Husk, at der vil blive givet kun generel rådgivning, mens beslutningen om, hvordan man bedst til at håndtere din situation, er dit.

forbindelsesfejl

Hvis Wi-Fi-forbindelse er, og internettet ikke går, betyder det, at ting er forbindelsen mellem routeren og tjenesteudbyderen. Kontroller status for denne forbindelse kan, endnu en gang, i netværket kontrolpanelet. Der bør være en statuslinje viser forbindelsestilstand. På den kan du se, hvad der er galt, og hvorfor telefonen ikke er tilsluttet til WiFi.

Hvis status er opført der, du intet siger (for eksempel er der tilfælde, hvor en specificeret fejlmeddelelse), skal du sørge for at ringe til din udbyder og bede om hjælp med netværkskonfiguration. Som regel de allerede har en gennemprøvede skabeloner, som kunden forklare algoritmen for indstilling handlinger.

Intet hjælper

Der er situationer, hvor ingen af de ovenstående anbefalede at konfigurere internettet ikke virker, og der er stadig nogle fejl, så giv ikke at være online. Der er kun 2 grunde, der kan føre til dette - det er enten software fejl i routeren, eller den manglende evne til at forbinde med udbyderen, dikterede nogle begrænsninger eller fejl. Alt, hvad du kan gøre - er at kalde en specialist fra det firma, der giver din internetudbyder for at få det hele sat op for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.