Hjem og familieBørn

Hvordan man kan udvikle et barn i en måned: Tips til unge forældre

Udseendet i huset af et nyt medlem af familien - det er altid en stor glæde. I de første dage og uger af nye forældre vænne sig til barnet, se det, føle fingrene og lære at kommunikere med dem, omsorg for børn, omsorg for hendes fysiske helbred. Moderne mødre ved, at jo før du begynder at udvikle din baby, det smartere han vil. Mange er begyndt at bekymre sig om den mentale sundhed mere, når barnet er i livmoderen. At studere litteratur, film og særlige overførsel og ved præcis, hvordan man kan udvikle barn 1 måned, seks måneder og et år.

Den tidligste udvikling giver skub i udviklingen af barnet vigtige mentale processer. For at forstå, hvordan at udvikle en nyfødt , skal du kende den dreng, at han er i stand til i denne alder. I denne tidlige periode barnet er prisgivet konditioneret reflekser: han er på udkig efter og suger bryst (en flaske med en brystvorte) kan håndtere grab min mors finger, dreje hovedet til kilden af lys og lyd, kan fokusere visningen på lyst motiv.

Inden vi går videre med udviklingen af barnet, vil ingen skade være bekendt med de øvelser, som du kan udføre med barnet hver dag. De tager ikke en masse tid og ikke tage væk fra styrken af en ung mor. Så de regler, der fortæller os, hvordan man udvikler barn i en måned:

- Kopier efterligner barnet: kigger på dig, er han lære at genkende følelser.

- "Build ansigter" under den vågne baby. I dette tilfælde bør dit ansigt være i en afstand af 20-30 cm fra barnets øjne.

- Vis detke lyse objekter, tegning frem og tilbage foran ansigtet til baby øjne ser dem.

- Medtag i rummet en række musik, justere lydstyrken og tonen i hendes: så barnet udvikler hørelse.

- Tilbringe hele kroppen massage flere gange om dagen.

- Naked barn lå på en klud med en anden tekstur: de så udviklede taktile fornemmelser.

- At koordinere udviklingen af slid og babygynge i forskellige retninger, spredt på en stor bold (fitball).

Når forældre får den nødvendige information om, hvordan at udvikle barnets 1 måned, vil det være interessant at finde ud af om hans fremtid uddannelse. Den knægt vokser op, hans hjerne er ved at udvikle, krummerne er nye færdigheder. For forældre, der kommer et tidspunkt til at lære at udvikle et barn op til et år. Udviklingen af barnet i denne periode kan inddeles i syv trin (se. Tab.).

trin 1

0-5 uger

Samtaler med barnet tæt taktile kontakt, lytte til musik, se objekter.

trin 2

5-8 uger

Lad dit barn en række forskellige elementer på fakturaen, der viser de lyse legetøj og ting, udvikle godt øje.

trin 3

8-12 uger

Barnet opdager, at tingene bevæger sig, se dem øjne.

trin 4

12-19 uger

Søg velkendte objekter øjne, angst, hvis moderen væk. Styrke taktil kontakt med barnet.

trin 5

19-26 uger

Barnet ser frygten for at kende den enorme verden. Opret en ekstra komfort: blødt legetøj, bleer, behageligt tøj.

trin 6

26-37 uger

Aktiv viden om den omgivende verden. Tilbyd dit barn til at udforske en række emner, viser, hvordan du kan manipulere dem.

trin 7

37-46 uger

Kendskab til egenskaberne for objekter, der skal fremmes. Ros dit barn, genopbygge hans omgangskreds spil og nye interessante ting.

At vide hvordan man kan udvikle barn 1 måned og op til et år, og som udfører alle regler, kan du være sikker på, at barnet vil vokse nysgerrig og vil være sikker på at behage forældre med deres succes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.