Hjem og familieBørn

Klapvogn Chicco Lite Way: kundeanmeldelser

I dag, vil din opmærksomhed blive præsenteret klapvogn Chicco Lite Way. Disse "går" af interesse for mange forældre. Men om de virkelig være opmærksom på? For at løse problemet vil hjælpe mange kundeanmeldelser samt de særlige kendetegn ved dette produkt. Hvad er fordelene og ulemperne det har? Er forældre og børn er tilfredse med valget? Vær forberedt på det faktum, at der ikke er enighed blandt køberne. Det betyder, at resultaterne er nødt til at gøre deres egne på grundlag af vurderingen af fordele og ulemper ved design.

Evaluering af udseende

Det første kriterium, der spiller det meste af den enorme rolle - er udseendet af klapvognen. Tja, når de andre egenskaber er gode, men få ville acceptere at gå ud med en grim, sjusket køretøj for barnet.

Chicco Klapvogn Lite Way er ikke meget anderledes end deres jævnaldrende. Dette er en fælles design klapvogn, designet til kontinuerlig brug. På ethvert tidspunkt, kan du gå med hende til gaden. Det ser "simpelt, men smagfuld." Ikke noget særligt - bare en pæn klapvogn, noget, der ligner en solid hængekøje på hjul.

Ordningen farve i Chicco Lite Way er forskelligartet. Forældre uden problemer kan vælge farve til piger og drenge. Du ønsker universel? Også er det ligegyldigt! En enorm efterspørgsel efter sølv og rød klapvogn af denne type. Generelt udseendet af design er næsten umulig at skelne fra de rekreative strukturer. Det er bare en vogn-stok, lavet i japansk minimalisme, men tiltrækker synspunkter.

hjul

Et af de vigtigste kendetegn for eventuelle barn køretøjers hjul er. De er ansvarlige for bevægelsen af strukturen. Det er meget vigtigt for forældre. Chicco Lite Way tilbyder sine kunder en klapvogn til en tur med 6 hjul. Bag - dobbelt, forrest - nej. De er fremstillet af kunststof, drejelig.

Helt ærligt, for en klapvogn er den perfekte løsning. Men nogle forældre er skeptiske over for plastic hjul. Især når de ikke har gummidele. Kun er det ikke påvirke kvaliteten af vores aktuelle - selv med en fuld plast hjul trafik på vejene får jævn og glat. Kørestol kendetegnet ved sin manøvredygtighed netop på grund af de roterende komponenter.

Det er værd at være opmærksom på, at de to bremser leveres i strukturen. De giver pålidelig beskyttelse mod uønsket bevægelse, mens du går. Som bemærket af købere, klapvogn vidunderlige "gåture" på forskellige stiger, der fremmer nem håndtering Chicco Lite Way på trappen. Alt dette er kun behager forældre, selv om plast hjul et lille skub.

chassis

På chassisrammen og også bør ikke glemmes. Disse komponenter er ikke mindre vigtig end hjulet. Foldemekanismen i vognen - "cane". Det betyder, at du let kan folde og udvide struktur, når det er nødvendigt. Blot en ideel løsning til en klapvogn!

Under sædet er tilvejebragt en kurv til shopping. Det er fuldt væv, temmelig dyb. Men hvis resten Chicco Lite Way er i en liggende stilling, så få til kurven er meget problematisk. Hertil kommer, at styrken af denne komponent er ikke anderledes - med aktiv brug udslettet meget hurtigt.

Håndterer klapvogn Chicco har to. Deres største ulempe - manglen på mulighed for at styre add højde. Det er ikke meget bekvemt. Især hvis barnets forældre er meget forskellige i vækst. Nogle kan være ubehageligt med en lignende struktur. Ikke værst, men stadig ikke.

blok

Det spiller en stor rolle i ethvert sæde enhed klapvogn. På grund af det sikrede sikkerheden af barnet, samt komfort. I dette område, betyder klapvogn Chicco Lite Way klager ikke noget.

Blokstruktur foret vandtæt stof, som ikke er bange for ændringer i temperaturen. Det vil ikke brænde i solen, selv med varmen på gaden regelmæssigt. Ryggen er justerbar i kørestole, har tre positioner. der er tilvejebragt fem-punkts sikkerhedsseler for sikkerhed toddler.

Mere end noget betydeligt vigtigt i blokken nr. Vi beskæftiger os med den sædvanlige "walk", det mangler nogle "klokker og fløjter". Mærkeligt nok, men forældrene er tilfredse med denne beslutning. Klapvogn Chicco - er en kombination af enkelhed, kvalitet og sikkerhed. Lige hvad du har brug for! Ja, med sine ulemper, men ofte er de ikke så vigtigt at opgive købet.

Valgmuligheder

Nogle henlede opmærksomheden på kørestolen udstyr. Ved at købe Baby køretøj, du altid ønsker at få den komplette alt hvad du behøver for barnet. Desværre, Chicco Lite Way er ikke anderledes komplet denne komponent.

Hvad betyder det? Valg i en kørestol ufuldstændig. Dette er ikke den bedste måde påvirker kundeanmeldelser. Sammen med design, får du en ekstra:

  • sol sejl;
  • Kap på benene;
  • kuvert (varm).

Intet andet er fastsat. Er det en aftagelig kofanger-stråle (og Chicco Lite Way Top, endda det er ikke). Ingen taske til mor, ingen moskitonet, ingen regnfrakke. Alt dette bliver nødt til at købe mere senere. I løbet af denne forlade vurderinger er ikke den bedste på dette produkt.

samlede oplevelse

Og at der generelt forbrugere mener om en klapvogn? Dette er yderst let design-sukkerrør (vejer 6,9 kg), mere relateret til budgettet udførelsesformer. I gennemsnit koster det varierer mellem 8 og 11 tusind rubler. Manøvredygtig, kræver næsten ingen vedligeholdelse, indvendig med en fugtig klud til at rengøre uden problemer. For alt dette Chicco Lite Way tjener positive anmeldelser.

De eneste ulemper også her. Det er blevet sagt, at pennen er ikke højdejusterbar, indkøbskurv er ikke den bedste kvalitet (og komme til det kan være svært), en masse udstyr ikke er opfyldt. Hertil kommer, på grund af de plastik hjul på kørestolen bump ryster kraftigt. Ved en gennemgang af det, du kan, men overveje Chicco Lite Way kan ideal ikke gøre det som en indstilling for budgettet. Dette er en simpel "pind" til at gå med et barn, der ikke ramte lommen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.