Kunst og underholdningMusik

Kort biografi af Valeria Obodzinskii. Kreativitet, kærlighedsliv

Navn Valeria Obodzinskii allerede blevet en legende. På et tidspunkt var han en fænomenal personlighed, talent med et stort bogstav. Valery havde nogen musikalsk uddannelse, men Moder Natur gav ham et charmerende, stærk og smuk stemme, træder de almindelige sovjetiske folks hjerter. kunstnerens liv var fyldt med mange spændende og farverige begivenheder, der kombinerer at vinde og tabe. Hvordan en mand var Valery Obodzinskii? Biografi, vil fotos fra arkiverne i personlig og populære liv for den berømte sanger tale om det.

Forældres hus Valeria Obodzinskii

24 januar 1942 Valery blev født. Det var en vanskelig tid for sin fødeby i Odessa, som tyskerne besatte byen.

Obodzinskii forældre (mor - Ukrainsk, hans far - en polak) var ved fronten, og efterlod sin søn i pleje hos sin mormor Domna, som var for fremtiden af sangerindens anden mor, og han kaldte det simpelthen - Mor. Valera blev opdraget lidt med sin onkel Lenya, som var hans senior med 2 år. Når drengene næsten skudt en tysk officer, når sulten Lenya stjal pølse. Det er, hvordan livet kan ende Valery Obodzinskii, hvis ikke en kærlig bedstemor. Hun reddede drengens liv, når, falder på knæ, kyssede soldat støvler.

Unge talenter - en Guds gave for tyve selskab

Valery et barn læste jeg en masse, han stiftede bekendtskab med værker af russiske klassikere. På samme alder viste han sin sangtalent. Boy underholdende turister på stranden, synge sange på italiensk, for hvad det hedder Caruso.

Krigen sluttede, og i 1949 begyndte Obodzinskii at gå i skole, men undersøgelsen blev givet til ham dårligt, fordi Hungersnøden distrahere fra den pædagogiske proces, og i sin fritid var at foretrække at gå i gården. Det er på gaden, mødte han venner med hvem vidste tyvene liv. Drengene kaldte ham Tsuna og tog ind i deres virksomhed som en distraherende link: hans kammerater begik tyveri mens klangfuld stemme, ledsager bas, synger sange af Valery Obodzinskii.

Biografi, personlige liv og arbejde af sangeren var altid interesseret i hans fans. Klassekammerat fortalte, at Valery var meget genert fyr diskret udseende, var det vanskeligt at tiltrække sig opmærksomhed fra pigerne. Men enhver pige kunne være interesseret i Obodzinskii kun lige har lært af hans fremragende vokal. Ved ældre aldersgrupper, Valera efterlignet Elvis Presley. Jeg har altid været elegant, men pigerne holdt høfligt og korrekt.

Drømme om scenen og arbejdet på skibet "Admiral Nakhimov"

Biografi Valeria Obodzinskii sagde, at efter gymnasiet, fremtiden sanger ændret sig meget af erhverv. Det var på det tidspunkt, han begyndte at tage sangundervisning fra en tidligere lærer på sang - sin nabo Amalia Brunovny. Obodzinskii drømt om en musikalsk karriere, han ønskede at gå til musikskole, men af en eller anden ukendt årsag, afviste udvælgelseskomitéen hans profil.

Måske navnet på Valery Obodzinskii ville have opholdt sig kendt blandt sine venner, bekendte og forbipasserende, der hørte ham synge, hvis skæbne ikke havde bragt ham til lederen af Youth Theater of the Palace of kultur af sundhedspersonale - Valentina Borohovich. Den fyr fortalte mig, at han gerne vil synge på scenen. Valentine tog ham til hans teatralske cirkel. Parallel Valery deltog vokal lektioner på Palace af søfolk, og derefter begyndte Entertainer skib "Admiral Nakhimov". Fra det øjeblik begyndte den kreative biografi af Valeria Obodzinskii. Med hensyn til et andet skib, udført af Kostroma, Novgorod og Chernigov Philharmonic. Jeg havde en chance for at blive en solist af ensemblet af Yaroslavl, men afslog tilbuddet, som foretrak job bassist og forsanger i Tomsk Philharmonic Orchestra Lundstrem.

Nelly Kravtsov - kone Valeria Obodzinskii

Biografi og personlige liv af kunstneren ændres, når i 1961 var der en fatal møde med sin datter Obodzinskii hovedstad i passagerskib "Aserbajdsjan" Nelly Kravtsova. De straks kunne lide hinanden, men Valeria var et problem - en afhængighed af alkohol. Fra denne afhængighed, han var ude af stand til at undslippe, fortalte han denne Nellie. Kvinden bestukket denne åbenhed ydmyg fyr. Snart de unge til at formalisere deres forhold, og efter fødslen af hendes ældste datter Angela Valery svor til sin kone, at han ikke længere rører til glasset. Glad lejlighed fyldt biografi Valery Obodzinskii: børn og kone lyste hans liv, gav inspiration og kraft. Den ældste Angela blev opkaldt til ære for sangeren af sangen, og den yngre Valery blev opkaldt efter ham.

Et gennembrud møde med Paul Shahnarovichem

Tre år senere, i 1964, mødte han Paul Obodzinskii Shahnarovicha. Dette møde påvirket skæbne Valery: mand vandt en plads i orkestret Lundstrem, og flyttede derefter til Don Philharmonic. En dag, touring udlandet Obodzinskii mødtes med bulgarsk stjerne Lili Ivanova populærmusik. Biografi af sangeren Valeria Obodzinskii blev nu fast forbundet med Estrada. Lily bragte ham til komponisten Boris Karadmichevym der gav sangeren sangen "Moon på solsiden", og Oleg Gadzhikasimov oversatte den til russisk. Da det er lavet Obodzinskii polsk Song Festival "Sopot". Så denne præstation var sensationelle begivenhed for sanger og sangskriver.

Arbejde med Davidom Tuhmanovym: første hits og første kendte

Dette blev efterfulgt af arbejdet med Davidom Tuhmanovym, og allerede på "Blue Light" lød "Eastern Song".

Så Valery badet i skæret af hans berømmelse, hans sang blev straks hits: "Song uden ord", "Carnival", "noget galt", og da i hans repertoire dukkede hits udenlandske populære sangere - Dzho Dassena, Tom Jones, skove Reed - Obodzinskii blev genstand for tilbedelse af alle kvinder i Sovjetunionen.

Biografi af sangeren Valeria Obodzinskii viser, at der på det tidspunkt var den bedste periode af hans karriere. Sammensætning "Disse øjne modsatte," skrevet til aften Davidom Tuhmanovym og hans kone Taney Sashko bragte Obodzinskii virkelige berømmelse og anerkendelse. Vi indspillede sangen næste morgen, og efter et stykke tid det lød i radioen. Radiostationer har ikke tid til at grave poser med bogstaver, som indeholdt anmodningen om at høre de sange, der udføres af din favorit sanger, og i løbet af koncerter bør ikke behøver at bruge en masse ord at annoncere Valeria Obodzinskii.

Familien - håb og støtte, på scenen - en stærk konkurrent

Børn Valeria Obodzinskii entusiastisk husket om sin far. Angela siger, at hendes far for hende var almægtig, pålidelig person, med hvem du føler dig sikker. Han vidste, hvordan man være venlig, og streng på samme tid. En masse positive følelser vakt i hendes datter, at hendes far forbipasserende kender og beundrer hans talent.

Singer-underviste med absolut øre for musik og stor stemme data forskellige fra hans kolleger kunstnere, overhaling i rækkefølgen af sangere som Vadim Mulerman, Eduard Khil, Iosif Kobzon, Yuri Gulyaev. Biografi Valeria Obodzinskii rapporterer, at den eneste kunstner, der kan måle deres dygtighed, talent og karriere succes med skuespilleren var Muslim Magomayev.

Kritik og utilfredshed med regeringen

Kritikere roste og elskede Obodzinskii, men udførelsen af udenlandske sange forårsagede et ramaskrig blandt de embedsmænd, så ikke altid den nationale favorit karriere går godt. . For den første post, der udkom i slutningen af tresserne, der sælges i mængden af 13 millioner eksemplarer, Obodzinskii modtaget et honorar på 150 rubler, og staten - et overskud på 30 millioner rubler. Når Catherine Furtseva, som på det tidspunkt var kulturminister, betale et besøg på fabrikken af journaler, ved et uheld fundet en kasse med musikalske plader, som der blev skrevet: "Valery Obodzinskii". Biografi af sangerens personlige liv, som han selv var ukendt for hende. Det furtseva straks gennemsyret mistillid til ukendt for hendes eksekutor. Kort tid for at reducere antallet af koncerter sangeren blev frigivet. Hjalp ikke de vigtigste argumenter af planten, sagde, at Obodzinskii - en stjerne og elsker mennesker. Regeringen kunne ikke lide den romantiske tema i sangene Obodzinskii siden da korrekt at synge om den part, Komsomol og Labour, og kærlighedsdigte blev ikke afholdt i høj agtelse.

Og i 1971, forbød koncerterne Valeriya Obodzinskogo på det område af Den Russiske Føderation, og forbuddet varede i næsten et år. Men Basil Shauro, skuespiller beundrer, hjalp genoprette Valery ret til at tale på russisk, men på tv, blev han nægtet: ifølge regeringen, kunne hans sange ikke lære noget. På den side var Obodzinskii og Nikita Bogoslovsky.

Valery Obodzinskii "sande venner" og nye højder

I 1973 begyndte Obodzinskii udfører som en del af det vokale-instrumental ensemble "Sande venner", med hvem han udførte sine gamle hits og skrev nye, og nogle af dem blev foretaget i filmen "Skatteøen", "Centerline fra himlen", "min død jeg spørger skylden Klava K. "" stor rumfart. "

I 1974 avisen "sovjetiske kultur" udgivet en artikel med en appel "at lægge mærke til det gode", der hjalp rehabilitere Obodzinskii: turné begyndte igen, billetter købt op på et halsbrækkende tempo, og det var ikke overfyldt ved koncerter.

Retur afhængighed

Men i 1975, den nyligt afhængige af alkohol Valery Obodzinskii. Biografi - personlig og kreativ - sagde, at de var triste tider for kunstneren. Dårlig vane optrådte på sangeren før fødslen af sin datter, var han i stand til at overleve i flere år, men på et tidspunkt, Valery opgav problemer igen væve over sangeren ikke kun i form af alkoholafhængighed, men også ulovlige stoffer. Shahnarovich sagde, at sangeren havde endda at afgøre på et psykiatrisk hospital inkognito, direktør forbød ham at gå på scenen beruset, men ikke altid handlet om Obodzinskii forbud.

I 1977 nægtede han at arbejde med Shahnarovich Obodzinskii, sammen med instruktøren og sangeren forlod ensemblet musikere, i henhold til sine kolleger, blev Valery umuligt at arbejde.

Valery Obodzinskii, Biografi: familie og karriere - styrtløb

Familie og karriere af sangeren kollapsede med utrolig hastighed. I Moskva leverede Obodzinskii en gang i 1983, og i 1986 forlod alle musikkens verden. I 1979, skuespilleren dumpede sin kone. Sangeren arbejdede en simpel vagtmand Tie Factory, hvor i 1991 mødte Annu Eseninu. Hun var en stor fan af sangeren, snart blev hans opmuntring og støtte, kvinden vendte tilbage til kunstneren tro på sig selv, begyndte han at synge igen, og efter et stykke tid, Anna var hans civile kone.

Før halvtredsårsdagen for Anna ringede tv-stationer og radiostationer, men svaret til radioen "Mayak": sætte tre sange Valeria Obodzinskii og tillykke med jubilæet. Fra det øjeblik igen lød hans navn, begyndte at tale, de forslag, der faldt fra alle hjørner af landet. Men Valery ikke altid enige, ikke kun fungere, men også synge sange, foreslog han.

Vertinsky sange og udsolgte koncertsal "Rusland"

I begyndelsen af halvfemserne besluttede Valery Obodzinskii at udføre sange Vertinsky og Anna Esenina hjalp ham til at indspille et helt album Vertinsky.

I 1994 indsamlede Obodzinskii et fuldt hus i væggene i koncertsalen "Rusland", der udfører for første gang efter en lang pause. Det var overraskende, at have sådan et hårdt liv, overvinde dårlige vaner, hans stemme var så smuk.

Død af Valeria Obodzinskii

Kort før sin død i sin sidste koncert turné Valery Obodzinskii gik til Rusland. Biografi (død sangerens dato - 26 april, 1997) tyder på, at han forlod pludseligt og for tidligt - han var 55 år.

Død Obodzinskii overhalet pludseligt, kort før sin død, var han en komplet undersøgelse, som viste ingen livstruende patologier, ville han have til at leve, ifølge lægerne, alder 50. Men en kost ordineret af en læge, Valery ikke opfyldte. På tærsklen af 25. april blev Obodzinskii syg, ikke gå til hospitalet, jeg kan have følt undergang. Anna med hendes ældste datter Valeria var der, sov ikke hele natten. Næste morgen var han væk.

Sig farvel til Obodzinskii det er en masse mennesker, alle diskuterede det, talte flammende taler om, hvad en person har forladt denne verden og al dens respekteret og elsket. Pludselig portrættet af sangeren, der stod i rammen, raslede ned på jorden, og glasset knust i stumper og stykker. Omkring hang stum tavshed. Obodzinskii familie er overbevist om, at det var et tegn på, at fra lyset Valery tvunget til at stoppe op og ikke at forstyrre hans sjæl. Kunstnerens krop er nu hviler på Kuntsevo Kirkegård.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.