Kunst og underholdningMusik

Reprise - en musik replay

Reprise - en musikalsk udtryk , som angiver en del af det musikalske materiale, som indeholder en gentagelse. Dette fænomen bidrager til integriteten balance og form.

definition

Næste, lad os tale mere om , hvad en reprise. Eksempler på dette fænomen kan findes i værker af XVII-XVIII århundrede især arie Da capo. I XVIII-XX århundreder. Sådanne former er vidt udbredt i den vokale og instrumentale musik. Som et eksempel, overveje sonaten-symfoni cyklus, skuespil, sange, arier og romancer.

Reprise - en musikalsk udtryk, som er af fransk oprindelse. Bogstaveligt talt, det kan oversættes som "fornyelse" eller "gentagelse". Reprise er ændret og er korrekte. I det første tilfælde er der tale om en hvilken som helst forandring af det musikalske materiale, der skal gentages. Ændringen kan være en sag, klangfarve, tekstur, tonale harmoniske.

Reprise, som fortsætter den intensive udvikling af det foregående afsnit, og et udtryk for mere end den oprindelige præsentation af det musikalske materiale, kaldet dynamized. Hun også sker for at være falsk, hvis forudgået af ægte. I dette tilfælde taler vi om at spille udgangsmaterialet med den mindre tonalitet.

andre fortolkninger

Ifølge ordbogen af udenlandske ord, reprise - er ikke kun en musikalsk koncept. For eksempel de såkaldte re-hit i hegn. Når det kommer til den fase eller cirkus, kan dette udtryk stadie trick eller vittighed replika udpeges. Ifølge de historiske ordbog Gallicisms såkaldte nødvendige tilbehør for at spille "Mediater". Denne fortolkning angår forældet. Ordbog over Synonymer associerede virksomheder med udtrykket af interesse for os følgende begreber: et slag, regenerering, antal, trick, replika, gentagelse, scene, miniature. Med henvisning ved siden af kilden. Dette udtryk findes i ordbogen af forretningsmæssige vilkår. Den siger, at en reprise - påskønnelse af visse værdipapirer, modregning tidligere fald. Men den væsentligste værdi er stadig musik.

Hvordan man skriver en reprise

Lad os nu tale lidt om musikalsk notation og se, hvordan dette fænomen manifesterer sig i praksis, og hvordan sit præg. For at gentage et enkelt stykke musik eller hele arbejdet skal være anbragt i en reprise ved hjælp af en speciel tegn. Det skal bemærkes, at den omhandlede del derfor ikke bør være mindre end hele slagtilfælde. Hvis du ønsker at gentage uændret - skriftlig tegn reprise. Når slutproduktet i dette tilfælde transformeres ved hjælp af den vandrette beslag. Det kaldes "volt". Det skal suppleres med tallet 1. Dernæst skriver cyklusser, der skal anvendes under replay. Over det viser tegn volt, komplet med det nummer 2. Ifølge forfatteren, kan ende produktmuligheder de være flere. Det samme nummer skal bruges og reprise tegn. Vi vender til at praktisere. Reprise - en dobbelt bar linje i musikalsk notation. Det suppleres af to point mellem det andet og fjerde linjer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.