SundhedAlternativ medicin

Egenskaberne af celandine: terapeutiske egenskaber og kontraindikationer

Folk har længe været kendte egenskaber celandine. Medicinske egenskaber af denne flerårig plante af familien af valmuer bruges aktivt i folkemedicinen. Det når en højde på 90 cm, roden af hans subramose - stang. Stilken er hul, mangehovedet rhizom og kort. Stoffer indesluttet i den øvre del, forårsager celandine egenskaber. Medicinske egenskaber er de blade, stængler og blomster.

Græs høstet i maj og juni, under blomstringen fase. Derudover skal du godt vejr til egenskaber celandine bevaret. Medicinske egenskaber af planter kan forværres, hvis ikke hans brik. Græsset opsamles, brækker af eller skære det til 10-15 cm fra jorden. Til tørring af råmaterialet, du har brug for god ventilation. Du kan bruge loftet eller en stald. Alternativet - en særlig tørretumbler. De færdige råstoffer kan gemmes op til tre år i træemballage eller klud sække.

Indholdet af en række næringsstoffer bestemmer egenskaber celandine. Medicinske egenskaber på grund af tilstedeværelsen af mere end 20 alkaloider, vitamin A og C, ravsyre, æblesyre og citronsyre helidonovoy, saponiner og flavonoider har god biologisk aktivitet. Ikke den sidste rolle spilles og æterisk olie.

Præparater på basis af denne plante har en række nyttige egenskaber. Celandine besidder antihistamin, antiinflammatorisk, vanddrivende, analgetisk, healing, ætsende virkning. Han advarer eller reducerer udviklingen af en række svampesygdomme, og hjælp fra forskellige mikrober. Desuden er det er en antivirus og en antikonvulsive. Det kan også bruges som en slimløsende og en antioxidant.

Han ansøgte om behandling af en lang række lidelser. Celandine fjerner vorter, psoriasis plaque, acne, eksem, lichen, manifestationer af herpes virus. Det anvendes til beroligende og blødgøring tør og irriteret hud, for smertelindring til forbrændinger. anvendes græsplanterne når læsioner i nyrer, lever, lunger, mave, tarme. Celandine juice hjælper med forhøjet blodtryk, hjertearytmi, atherosklerose. Forberedelser fra anlægget justere skjoldbruskkirtlen, diabetes, gigt. Med dem kan du kæmpe med en hoste, forkølelse, astma og andre luftvejssygdomme. Celandine anvendes til behandling af godartede og ondartede tumorer, gigtfeber, lupus erythematosus. Det hjælper i kampen mod sygdomme i kvindelige reproduktive system, forgiftning, madforgiftning. Celandine anvendes til behandling af en blærepolyp, mastitis, bihulebetændelse, betændelse og frontal bihuler, psoriasis, leverlidelser.

Brug narkotika fra denne plante bør omhyggeligt. Ikke alene har de gavnlige egenskaber af celandine, og kontraindikationer han har, da det er giftigt ukrudt. Dets anvendelse i høje doser kan forårsage bivirkninger: lidelser i fordøjelsessystemet, lavere blodtryk, tab af bevidsthed og hallucinationer. Det anbefales ikke til ammende mødre, børn, gravide og personer med psykiske lidelser, epilepsi. I en række sygdomme i hjertet, er han også kontraindiceret. Ufortyndet juice kan forårsage forbrændinger. Dens anvendelse er uønsket for mennesker, der lider af svær struma, kronisk forstoppelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.