SundhedAlternativ medicin

Ivan Kuznetsov: øvelser for nakke og ryg

Osteochondrose forårsager muskelsmerter. For at overvinde sygdommen kan hjælpe teknik, der er udviklet af Ivan Kuznetsov. Øvelser for nakke helt ren ubehag. rygsøjlen stivhed går væk efter det første kursus.

Fjern den smerte uden medicin

For at eliminere stivheden af øvre dele af skelettet af et kompleks af enkle øvelser. Grundlaget for behandlingen er lagt:

  • regelmæssigheden af terapien;
  • en gentagelse frekvens;
  • tilsvarende belastning.

En simpel teknik kræver ikke lægehjælp. Orthopæd patienten også er ikke påkrævet. De vigtigste ting - en gentagelse af øvelser, og resultatet vil ikke vente længe. Så siger Ivan Kuznetsov. Han er en træner på fysisk træning kroppen og argumenterer for, at smerten skal forsvinde inden for 3 dage. På internettet er der mange, hvordan træning for at genoprette kroppens mobilitet. Forfatteren er Ivan Kuznetsov. Hans viden han trak fra personlig erfaring. I fortiden, var det balletdanser.

øvre ryg terapi

Alle bevægelige dele af kroppen skal ske langsomt og forsigtigt. Overspænding ikke kommer til at gavne kroppen. Overhold den anbefalede træning regime. Kun den daglige belastning reduceres mobiliteten af rygsøjlen og lindre smerter. Ivan Kuznetsov anbefaler at gøre følgende bevægelse:

  1. Bøj hovedet bagover og tilbage. Gentag denne øvelse i mindst et halvt minut.
  2. Udfør hoved vippes til venstre og højre. Kran din hals er ikke nødvendigt, det presses ind skuldrene. Denne betingelse er sammenlignelig med skildpadden refleks, når hun gemmer sig i en skal.
  3. Slår hovedet til venstre og højre. Den tidligere øvelse, og den aktuelt kørende længere end 15 sekunder.
  4. Chin presset mod hans bryst. Vi begynder at gøre omgange hoveder.

Vi arbejder med bagsiden

Ivan Kuznetsov anbefaler et sæt øvelser for smerter i lændehvirvelsøjlen:

  • Fra stående stilling går ned, uden at bøje ned. Bøj indtil kontakten af panden og knæ. Så du har brug for til at hænge op og slappe helt af.
  • gå til en siddende stilling fra den tidligere position, hæve armene vandret foran dig. Gentag øvelsen indtil trætte ben, men ikke mere end 10 gange. I dette tilfælde bør ryggen være lige. Mennesket, som om at forsøge at sidde på en imaginær stol.
  • Fra den første position til at gå et niveau op igen, bliver bogstavet G. hænder holder fødderne, uden at lægge noget pres på knæskallerne. Så hænger i 15 sekunder, og sørg positionen af hovedet. Den øvre del af kroppen ikke er bøjet.

Succes venter på dem, der vil gøre øvelserne hver dag. Den samlede varighed af gebyret ikke overstiger 10 minutter. Dette er en kort tid, hvis det kommer til en sund ryg og nakke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.