SundhedAlternativ medicin

Agaricus (lærk svamp): applikationen, anmeldelser, helbredende egenskaber

Agaricus - en parasitisk svamp, der vokser på stammer og grene af træer. Den er vokset ind i form af en træstamme omvendt tallerken eller hestesko. Den anden navn af svampen - lærk svamp. Det skader træerne, udtrække deres næringsstoffer og gemme dem i din krop.

Det er disse besparelser har stærke helbredende egenskaber, som folk har brugt siden oldtiden.

beskrivelse

De gamle healere vidste om den helbredende egenskaber af Agaricus (lærk svamp). Ansøgning, bedømmelser af terapeutiske virkninger af lægemidlet baseret på det - vil blive præsenteret enten. Og i dag er det blevet brugt med held i folkemedicinen og homøopati.

Mushroom Agaricus har en ru overflade og ru, men inde i det føles som en svamp, og hvorfor han modtog sin anden navn. Udenfor er det malet i hvid med små brune pletter i forskellige størrelser, og inde - hvid, undertiden med en gullig nuance.

Denne parasitiske svamp kaldet lærk, fordi det normalt findes på stammerne af lærketræer, men du kan møde ham og nåletræer - gran og cedertræ, sjældent findes på birketræer. Træ en "gæst" særdeles uønsket - det gradvist ødelægger træ, frø af planten alle de næringsstoffer.

spredning

Svampen vokser i den nordøstlige regioner i Rusland, men er særlig udbredt i Ural - i Fjernøsten og Sibirien. Agaricus lever op til femoghalvfjerds år vokser på samme tid op til ti kg vægt og tredive centimeter i længden.

Indsamling og forberedelse af råvarer

I folkemedicinen, er meget udbredt agarikus (lærk svamp). Ansøgning og anmeldelser af dets gavnlige egenskaber kan ofte findes i siderne i særlige udgaver til helsekostforretninger.

høstede unge svampe til at producere en medicinsk plante. Som regel er de små og malet i en lysere farve, og inde - hvid, blød og fluffy. Gamle svampe hårdt som træ. Agarikus høstet fra det tidlige forår til midt på sommeren. Svampe bankede typisk træer ved hjælp af pinde eller stærk adskilt økse.

Høst omhyggeligt renset for snavs og hårde bark og tørres i et godt ventileret område.

Vejledning til brug

I dag kan man købe færdiglavede råvarer i næsten enhver fitoapteke. Må ikke købe råvarer på markedet, da dens kvalitet er ingen garanti for dig.

frigivelse Form

Fås i en svamp legeme knust hvid eller creme farve i pakker, der vejer 100 g og 30 agarikus. Instruktioner vist på kartonen, som blev stablet.

kemiske sammensætning

Agaricus indeholder:

 • organiske syrer (fumarsyre, æblesyre, agaricinic, citronsyre, ritsinolovaya, eburikolovaya);
 • mineralsalte;
 • vitaminer;
 • harpiks (80%);
 • glucose;
 • fede olier;
 • polysaccharider;
 • phytosteroler.

medicinske egenskaber

I oldtiden kaldte de den "livseliksir" agarikus. De helbredende egenskaber af svampe betragtes universel. Og i dag, er følgende sygdomme behandles ved hjælp af traditionelle healere og homøopater:

 • respiratoriske sygdomme, herunder astma;
 • sår og inflammation i mavetarmkanalen;
 • diabetes;
 • Botkina (gulsot) sygdom;
 • hormonale lidelser;
 • overvægtige.

Det er muligt at fjerne toksiner og affaldsprodukter, rengøring kroppen af parasitiske infektioner og tumorer, herunder cancer, anvendelse af Agaricus (medicinske svampe). Og patient Begejstring bekræfter den kraftfulde terapeutiske effekt af denne svamp.

Historien om brugen af Agaricus

Oplysninger om de mirakuløse egenskaber af lærk svamp overlevet siden oldtiden. Den berømte videnskabsmand og læge Avicenna nævnt i deres skrifter om det, anbefale at anvende svampen ved forskellige lidelser.

Der er en legende om Kong Mithridates, fortæller, at han af frygt angreb på livet, fra barndommen tog en potion, udarbejdet på grundlag af retten læge agarikus der beskytter mod forgiftning. Da kongen blev besejret i en af de vigtigste kampe for staten, besluttede han at begå selvmord og tog den stærkeste gift, men det virkede ikke - så har et stærkt forsvar, som han har erhvervet gennem lærk svamp.

Meget værdsat den helbredende egenskaber af Agaricus og de gamle grækere. I deres land har svampen ikke vokse, så at købe det oversøiske rejser. Vi har betalt for det med sølv - gav så meget ædelmetal som vejede svampe i tørret form.

Agaricus i moderne medicin

I dag er det meget udbredt i homøopati agarikus. Indikationer for brug er:

 • nogle gastrointestinale sygdomme;
 • nederlag parasitter, orme, opisthorchis;
 • leversygdom;
 • luftvejssygdomme;
 • onkologi;
 • overvægt og hormonelle forstyrrelser.

Præparater på basis af Agaricus: infusions-

Til fremstilling råmaterialet formalet med en skarp kniv. Du kan bruge færdiglavet pulver, købt på et apotek. Du skal bruge agarikus ske (te), som skal placeres i en emalje eller glas fad og hæld 1/4 liter kogende vand. Wrap en varm håndklæde beholder og tillade præparatet at henstå i otte timer. Så er det filtreret og taget firs milliliter tre gange om dagen. Infusionen har sedative egenskaber.

Det skal bemærkes, at agarikus er ikke den mest behagelige smag - det smager bittert. Derfor kan tilsættes afkog, eller ekstrakter af forskellige urter (fx pebermynte), citron, ingefær, kanel, er særligt effektive i kampen mod overvægt.

afkog

En skefuld tørt materiale (spisning) sat i en emalje skål og fyld op til 350 ml afkølet kogt vand. Denne masse kog, så reduceres varmen og koges i en time. Efter dette, skal bouillonen insisterede omkring fire timer. Strain det og tage en spiseskefuld tre gange om dagen før måltiderne.

alkoholat

Tinktur af Agaricus klar til at tilgive. tør rå glas hældes alkohol (500 ml) og høstet i et køligt mørkt sted i to uger. Fra tid til anden er det nødvendigt at ryste sammensætningen. Tag tinktur før måltider tre gange om dagen i tredive dråber.

Respiratorisk Behandling

Gamle infusioner og afkog agarikus anvendes som effektive midler til behandling af de fleste sygdomme i luftvejene. De er effektive i lungebetændelse, kronisk og akut bronkitis, lungehindebetændelse, og selv tuberkulose. Tinktur svamp (vand) hjælper slippe af overdreven sveden, der er ofte ledsaget af lungesygdom.

Sygdomme i fordøjelseskanalen, og hormonelle forstyrrelser

Lanofil indeholdt i Agaricus hjælper med behandling af leversygdomme. Dette polysaccharid har gavnlige virkninger på udførelsen af vores vigtigste organ, det fremmer hurtig spaltning og fjernelse fra organ fedtstoffer, normaliserer stofskiftet og fermentering i leveren. Derfor baseret på agarikus formuleringerne vist i mange sygdomme i leveren: viruset, samt kronisk hepatitis B og C, cirrhose.

Lærk svamp er meget nyttigt for forstoppelse - et naturprodukt har en kraftig afførende virkning. Infusioner og afkog agarikus næsten altid inkluderet i den komplekse terapi til behandling af dysbiosis.

onkologiske sygdomme

Agaricus i onkologi er tildelt på tidspunktet for strålebehandling og kemoterapi. På grund af plantens evne til at udskille de giftstoffer og toksiner, lægemidler baseret på det bidrage til at reducere de negative virkninger af stråling og reducere bivirkningerne af stærke kemikalier.

Når stadig anbefales brug af Agaricus?

Når hyperthyroidisme baseret agarikus lægemidler anvendes i terapi. Læger er kendte sårhelende og hæmostatiske egenskaber lærk svamp. Og healere østlandene anbefale produkter baseret på Agaricus til foryngelse af kroppen. De hævder, at dette værktøj er i stand til at vende aldringsprocessen.

Vægttab

Tror ikke, at dette er en ny udvikling af moderne homøopater. Agaricus kost brugt siden oldtiden. svamp til at nedbryde fedtstoffer ejendom skaber de nødvendige betingelser for normale stofskifte. Desuden vægttab og bidrager til dennes afførende egenskaber. Og, selvfølgelig, normalisering af leveren accelererer kampen mod overvægt.

For at forberede en infusion for at tabe vægt, skal du tredive gram tørre råvarer, som skal fyldes med 350 ml varmt, men ikke kogende vand. Insister del på et mørkt sted omkring otte timer. Derefter hældes indholdet i en anden beholder, tilsættes halvtreds milliliter vand og varme infusion til 55 ° C. Stamme og hældes i en termokande afhjælpe. Tolv timer senere præparatet er klar til brug. Klar midler, der skal bruges i løbet af dagen, så er det mister sine medicinske egenskaber. Hele mængden af infusionen opdelt i lige store portioner og spise for omkring tyve minutter før måltider.

Kontraindikationer og bivirkninger

På trods af det enorme antal af nyttige egenskaber, som har agarikus (lærk svamp), ansøgning (patient testimonials bekræfte dette), bør være i nøje overensstemmelse med den anbefalede dosering. Når de ændrer kan begynde diarré og opkastning, kløe og udslæt.

Kontraindiceret administration af lægemidler gennem lærk svamp gravide og ammende mødre, børn under fem år og ældre. Kontraindikationer og nogle tarmsygdom og lever, så før du begynder at bruge narkotika, obligatorisk konsultation med en læge.

Agaricus (lærk svamp): ansøgningen, anmeldelser

De fleste patienter bruge stoffet i kombinationsterapi til behandling af gastrointestinale sygdomme, lever, åndedrætsorganerne, mener, at det er en effektiv og kraftfuldt værktøj. Men de advarer, at uden at konsultere en specialist er ikke nødvendigt at selvmedicinering. Champignon er giftig, så det er især vigtigt at overholde doseringen, der er ordineret af lægen.

Et folk kæmper med fedme, menes det, at den effekt, som giver denne svamp, er det vanskeligt selv at sammenligne med enhver kost eller slankende. Hvis de fleste af metoderne sigte på opdeling allerede dannede fedtceller, de præparater fremstillet på grundlag af Agaricus, forårsage leverfunktionen for at generere en ønsket mængde enzym for at forhindre forekomsten af for store fedtceller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.