SundhedAlternativ medicin

Hvor nyttig rød Viburnum? Kontraindikationer

Berry Viburnum har en overraskende gavnlige egenskaber. Den indeholder mange stoffer, som vores krop oplever et konstant behov. Og den mest effektive af disse stoffer kan vise, når du bruger friske bær. Selvom mindre effektiv og ikke er tørret, dampet Viburnum. Kontraindikationer til brugen af denne plante, må vi ikke glemme dem.

Ved det første tegn på en kold varm te med snebold - en af de mest effektive midler til at forebygge alvorlige sygdomme. Styrkelse af immunforsvaret - bare en af de mange fordele ved de røde bær. Viburnum juice klarer godt med gastritis (med lavt syreindhold), mavesår, mange lidelser, der er ledsaget af indre blødninger. Nogle gange er der tilfælde, når der ikke kan taget stoffer, mens patienten er egnet til en bestemt behandling snebold. Kontraindikationer overveje yderligere. Foruden sårhelende egenskaber, Viburnum frugter besidder antiinflammatorisk, choleretic, vanddrivende, beroligende og andre kvaliteter.

Sådan behandler Kalina

Friskpresset juice er lidt bitter. Han er en diabetiker produkter. Men hvis med produktionen af insulin i patientens okay, så Viburnum juice eller en juice kan og forsøde f.eks honning. Rækken af dens anvendelse er ganske bredt: fra behandling af colitis, og til at forbedre indre blødninger af hjertet, overvinde leversygdom, gigt og mere. Viburnum bær kogt i honning, er ved at forberede tinkturer, afkog. Og det bruger ikke kun de bær eller deres saft til at genoprette sundhed. Som et antiseptisk, analgetisk og en hæmostat og infusionsvæske anvendelse bark Viburnum. Antipyretisk og antiallergisk handling har også infusion blomster af planten. En afkog af frø kan fungere som en astringerende, diaphoretic og beroligende.

Fordele og skadelige virkninger af Viburnum

Brug Viburnum bevist lang periode med sin succesrate. Berry hjælper med betændelse i lunger, astma, forkølelse. Forbedrer tilstanden af blodkar og hjerte, reducerer niveauet af "skadelige" kolesterol i blodet, det stopper blødningen og heler sår. Det bidrager til en væsentlig forbedring af situationen i mange gynækologiske sygdomme. Men i alle tilfælde, om brugen af Viburnum berettiget, nyttige, og vigtigst - sikker? Det viser sig, ikke altid. På trods af at den har en masse nyttige egenskaber Viburnum, contra - faktor, lidt afværgende dens positive egenskaber. Som regel i beskrivelsen af bærrene betales meget tæt (og velfortjent) opmærksom på sine gavnlige egenskaber. Men jeg vil gerne gøre en særskilt vægt på behovet for altid at tage hensyn til den mulige virkning af midlerne. Overvej de tilfælde, som ikke er så nyttig Viburnum.

Kontraindikationer

Fra brugen af en plante anbefales kraftigt at afholde sig fra forhøjede niveauer af blodplader i blodet, lavt blodtryk, nyresygdom og graviditet. I sidstnævnte tilfælde, på grund af egenskaberne for at forøge uterin tone er ikke så nyttig Viburnum. Kontraindikationer er indlysende. Gastritis med høj surhedsgrad - det er tilstrækkelig grund til at nægte at bruge bær. Gigt, gigt, nyresten ikke behandles ved hjælp af Viburnum, selv om dens anvendelse i begrænsede mængder i fødevarer er stadig acceptabel. Selvfølgelig, ikke permanent, men kun kortvarigt. Det samme gælder for graviditet. Men jeg vil gerne tale om det i flere detaljer.

Kalina under graviditet

Kontraindikationer til brugen af bær, selvfølgelig, bekymret om kvinder i "interessant position". På grund af utilstrækkelig styrke immunforsvaret (især i moderne bymiljøer) sundhed mange kvinder i graviditeten er udsat for yderligere risici. Undertiden krop bare begynder at svigte, og det er uacceptabelt i et sådant afgørende øjeblik. Samtidig, alle forstår, at den medicinske tilgang - ikke den bedste strategi for at være sikker på den normale udvikling af fosteret. Her i løbet er alle mulige folkemusik retsmidler: te, infusioner af forskellige urter, bær og andre planter. Hvordan kan du ikke huske, at snebold øger hæmoglobin! Nå, ja, det øger på grund af jern i det til tider mere end i mange andre frugter. Men den snebold har en bivirkning, en gavnlig effekt, hvor kvinden helt kan sætte pris på nipper tranebær Viburnum lige før fødslen. Og før det, en håndfuld friske bær Kalinov, måske nogle gange gør ikke ondt, men ikke længere. Det er bedre at spise friske æbler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.