SundhedAlternativ medicin

Bukkehorn: nyttige egenskaber og anvendelse af plante

Denne årlige afgrøder af bælgplanter familien med forgrenede stængler og aflange blade. Selv i det gamle Grækenland og Rom brugte bukkehorn, nyttige egenskaber, som er blevet grundigt undersøgt i vores tid. Dybest set planten bruges som et dekorativt kultur eller krydderier. I Afrika, Asien, Indien og Kina vokser bukkehorn. Frøene, der er nyttige egenskaber er mest værdifulde, brugt i folkemedicinen.

På højden af kulturen når 30-60 cm og kan dyrkes på lerjord og i bjergene. Begynder i det sene forår, blomster blomstre på planter gullig nuance, som er erstattet bælg trekantet form. De indeholder frø - 20-30 pc i hver af dem. Anlægget har en original og krydret smag. Ved udarbejdelsen af mange orientalske retter kan ikke undvære krydderier bukkehorn. Nyttige egenskaber Kultur er værdsat til denne dag, for eksempel i Egypten i den varme dage drikke te ud af det. Denne bouillon hjælper kroppen til nemt at flytte den lumre klima i landet.

I vores kultur området bliver brugt som et krydderi til indiske køkken og er kendt under andre navne: bukkehorn, bukkehorn, helba.

Bukkehorn: egenskaber af planter

Anlægget har følgende gavnlige virkninger:

 • beroligende;
 • antiinflammatorisk;
 • sårheling;
 • stimulerende;
 • tonic.

Bukkehorn anvendes i følgende tilfælde:

 • til behandling af mavesår sygdom;
 • med kvinders sygdomme;
 • at øge laktation;
 • hudsygdomme;
 • for den bedste låse vækst;
 • leversygdom;
 • at forbedre fordøjelsen.

Også, bukkehorn betragtes som en af de bedste måder at genoprette beføjelser mand. Især hvis hans helbred svækket af sygdomme relateret til reproduktive og respiratoriske systemer. Nervøse lidelser er også ofte brugt bukkehorn. Nyttige egenskaber af planten udmærker i kombination med baldrian.

Brugen af kulturen i folkemedicinen

Følgende opskrifter bruge bukkehorn:

 1. I luftvejssygdomme. Dette anlæg anses for at være den mest effektive til behandling af pulmonale og bluetongue sygdomme. For at gøre dette, koge frøene og drikke en bouillon til 4 gange om dagen, kan du blande det med honning. Doseringen for fremstillingen af narkotika og antallet af receptioner bør kontrolleres af en læge. Afhængigt af arten af sygdommen forekommer bruge et afkog af forskellig fæstning.
 2. For at øge amning. Det anbefales fra frugten af planten til fremstilling af bouillon, fortrinsvis med mælk, og drikke det hele dagen for et par briller.
 3. For at reducere kolesterol er også tilrådeligt at bruge bukkehorn. Nyttige egenskaber af planten vil bidrage til at undgå mulige komplikationer. Hvis du spiser bønner til at spise, vil det føre til lavere kolesterol, derfor vil det ikke vare ved i blodkarrene, og dermed hjerte vil arbejde uden afbrydelse.
 4. For hudsygdomme. Salve lavet af frøene, som anvendes til sår, vorter, blå mærker og sår, som heler i lang tid.

Bukkehorn bruges også i kosmetik: Maske af anlægget vil bidrage til at styrke hår og bønner pasta bruges til at bekæmpe skæl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.