Af teknologiElektronik

Trådløs Jern "Tefal" - en praktisk teknik til husmødre

Hver husmor bekendt med situationen: tørret efter vaske tøj, og har en lang, udmattende arbejde på hans strygning. Dette er ikke et problem. Som regel er det nødvendigt så at arrangere strygebrættet, så du føler dig tryg, og i nærheden var en stikkontakt. Under driften kan ledningen være snoet, forstyrret. Redde trådløs Jern "Tefal", hvilket er meget praktisk. Han bliver til en enkel strygning og belastende opgave. Populær, producenten af husholdningsapparater tilbyde dette vidunderlige nye produkt og sikrer en behagelig pasform.

Hvordan jern

Den nye model er unik på grund af det faktum, der virker uden ledninger. Det har udviklet på en sådan måde, at det ikke genoplades af stikkontakten via en ledning fra en speciel genopladning. Basen er fastgjort til strygebrættet. For femogtyve sekunder enheden fungerer selvstændigt. Denne gang er helt nok til at Iron "Tefal" trådløst gik flere gange til ting, der skal behandles, før det rigtigt eller dreje. Instrumentet vender derefter tilbage til at genoplade basen.

enhed egenskaber


For husmødre denne enhed er simpelthen uerstattelige. Jern har kraftig damp, for sin indstilling, og levere en dedikeret knap på kroppen. Blot fire sekunder af stående på basen genoplader ledningsfri jern "Tefal" og endnu engang klar til brug. Batteriet enheden er drevet af elektricitet. På grund af det faktum, at der mangler strømkablet, brugeren har fuld bevægelsesfrihed. Han er ikke begrænset af længden af ledningen. Indretningen har en stor kapacitet, model FV9920 det er 2400 W, og kraften af dampen slag - 170g / minut. Der er en mulighed til damp tingene lodret. Denne funktion kan bruges til tøj, der hænger på en bøjle. Ved hjælp af en trådløs jern ved strygning "Tefal", er der ingen frygt for, at det vil brænde eller beskidte linned. Eneste enhed er fremstillet således, at selv-renset ved fordampning fra overfladeforurening. Der er jern og antiscale. Over alle materialer ydersål enheden glider let, er det fremmes af tilstedeværelsen af langsgående linier og pinholes. Tilspidset form gør det lettere at arbejde i behandlingen af svært tilgængelige steder. Dryp dobbelte system beskytter vasketøjet fra at få vand på det, når strygning. Hvor belejligt trådløse Jern "Tefal", være i stand til at vurdere enhver køber. Reservoiret er beregnet for tre hundrede milliliter og har en stor åbning til at hælde vandet deri. Hertil kommer, at enheden har en meget komfortabel ergonomisk håndtag. Tilgængelighed enheder uden tvivl vil være af interesse. Gennemtænkt sikkerhedssystem. For eksempel, hvis enheden er inaktiv i otte minutter, det udløste automatisk nedlukning.

Kundevurdering

I trådløse kunder strygejern anmeldelser forårsager eneste positive. Efter alt, denne enhed er let, nem. At arbejde med ham er mulig uden tidsbegrænsninger, uden at knytte stor fysisk anstrengelse. Han meget hurtigt og effektivt udglatter tøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.