Af teknologiElektronik

Bilantenne - et vigtigt element i din komfort

I øjeblikket bil antenne blev obligatorisk attribut af et moderne køretøj. Det har mange årsager.

Moderne antenne godt modtaget tv-signal og signaler fra radiostationer har et attraktivt udseende, og også give bilen omkring et bestemt endelighed. Derfor er mange fans af billeder i høj kvalitet og klar lyd kan reflektere over sin erhvervelse. Bil antenne er valgt i overensstemmelse med visse regler, som vil blive drøftet yderligere.

Da forskellige typer af signaler normalt udsendes ved forskellige frekvenser, før købet af antennen er nødvendigt at bestemme sit primære formål. Den bedste løsning er GPS eller GSM-antenne kombineret med AM / FM / TV-modtagelse. Det er en alsidig løsning. Det er i stand til at tjene på samme tid at forbedre modtagelse og navigatør mobiltelefon, og for at modtage radio og tv i en tilstrækkelig god kvalitet.

Bil antenne kan monteres på følgende måder:

- i noget hul på kroppen: på taget eller andre steder;

- fastgørelsesmidler i særlig greb;

- på en magnetisk holder.

Meddelelsen omfanget og kvaliteten af signalmodtagelse afhænger i høj grad om montering af antennen. Det er vigtigt at forstå, at visse funktioner i bilen krop er ofte i stand til at forstærke eller dæmpe signalet, så installationen af antennen er vigtig læsefærdigheder, samt det rigtige valg af installationsstedet. I de fleste tilfælde en antenne monteret på bilens tag. Enhver anden stilling kan forårsage en ændring i dens retningsbestemt mønster, som forværres betydeligt kvaliteten af modtagelsen. Det er tilladt at udføre installationen i midten af taget, og i nogen afstand fra ham. Når bil antenne kan ikke installeres på taget, bør sted vælges til at være så tæt på symmetriaksen og også være tilstrækkelig høj. Modtagelse kvalitet kan forbedres betydeligt, hvis køretøjet vil være nogen metalgenstande, og forbindelseskablet er lang nok.

Automobile antenne, som ikke er god nok, kan et signal kombineres med særlige forstærkere. Sådanne enheder bidrage til at forbedre modtagelsesforholdene gange. Det er en moderne opfindelse gør det muligt at lytte til dine foretrukne radiostationer i alle forhold. Forstærkere kan forbedre modtageområdet er 2-3 gange, derudover de er forenelige med alle typer af antenner pin.

Når antennen er monteret bil, er det vigtigt at tage hensyn til en række funktioner som korrekt installation vil gøre det muligt at opnå en god kvalitet af modtagelse, og hvis den udføres forkert installation resultatet vil være det modsatte. Eftersom forskellig interferens kan påvirke følsomheden stationer, eksperter er anbefalinger, hvorefter montere antennen behøver så vidt muligt fra motoren og andre komponenter, der er i stand dæmpningssignal.

Moderne bil antenne - er ikke kun en højteknologisk løsning, men også en attraktiv egenskab af køretøjet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.