Sport og FitnessVandsport

Dyb dyk: de vigtigste resultater i historien om

På jorden er der mange flere steder, som vi kender mindre end omkring de store vidder af plads. Vi taler primært om nepokorimyh vanddybder. Ifølge forskerne, har videnskaben ikke faktisk begyndte at studere den mystiske liv på havets bund, alle undersøgelser er i begyndelsen.

År nye vovehalse er et år, der er klar til at udføre en ny rekord dybt dyk. I indsendelse vil jeg gerne tale om de heats uden udstyr, dykning og brug af Bathyscaphe, der gik over i historien.

De fleste dyb-personers dyk

I lang tid rekord i fridykning talte fransk atlet loïc leferme. I 2002 var han i stand til at udføre dybe dyk til 162 meter. Mange dykkere har forsøgt at forbedre dette tal, men døde i dybet af havet. I 2004 offer for sin egen forfængelighed selv blev Leferm. Under en træning svømmetur i havet langs Villefranche-sur-Mer, fordybet han sig i 171 meter. Men var det ikke lykkes at stige til overfladen af atleten.

Sidste rekord dybe dyk gjort østrigske fridykker Herbert Nitsch. Han formåede at stige ned til 214 meter uden en ilt tank. Således opnås loïc leferme saga.

En rekord dybt dyk blandt kvinder

Nogle optegnelser af kvinder etablerede franske atlet Odri Mestre. 29. maj 1997 har foretaget et dyk med op til 80 meter på et enkelt holde vejret, uden lufttanke. Et år senere, Audrey brød sin egen rekord, faldet i havet 115 meter. I 2001 har atlet kastet med så meget som 130 meter. Sagde rekord, som har en verden status blandt kvinder tildelt Audrey til denne dag.

12 oktober 2002 Mestre fik sin sidste forsøg i livet, tabt, uden udstyr 171 meter ud for kysten af den Dominikanske Republik. Atlet brugte en speciel last, uden at selve iltflasker. Ophævelse bør udføres af en luft kuppel. Imidlertid blev sidstnævnte ikke udfyldt. Efter 8 minutter efter dybe dyk startede, blev Audrey organ leveret til overfladen af dykkere. Den officielle begrundelse for død blev noteret atleter oplever problemer med det udstyr, der skal løftes til overfladen.

Optag dykning

Lad os nu tale om dybhavs-dykning. Den mest markante af dem bar en fransk dykker Pascal Bernabe. I sommeren 2005 var han i stand til at falde i havet 330 meter. Selv om det oprindeligt var planlagt til at erobre dybder af 320 meter. Lige så vigtigt rekord blev holdt som et resultat af en lille episode. Under nedstigningen strakt Pascal et reb, der gør det muligt at svømme ekstra 10 meter i dybden.

Dykker med held op til overfladen. Belægninger varede lange 9 timer. Årsagen til den langsomme inddrivelse er en høj risiko for dykkersyge, som kan føre til respirationsstop og skader på blodkarrene. Det er værd at bemærke, at for at sætte rekord Pascal Bernabe måtte tilbringe så meget som tre år i konstant træning.

Optag dyk i Bathyscaphe

Januar 23, 1960 forskere Donald Walsh og Zhak Pikkard satte rekord ved at dykke til havbunden i den bemandede rumfartøj. At være ombord på en lille ubåd Trieste har forskere nået bunden af Mariinsky hule, der dukkede op i en dybde på 10.898 meter.

De fleste dybt dyk i et bemandet undervandsfartøj mand blev udført af konstruktionen af Deepsea Challenger apparat ved at designere tog lang 8 år. Denne mini-ubåd er strømlinet kapsel vejer over 10 tons og med en vægtykkelse på 6,4 cm. Det er bemærkelsesværdigt, før indføring af Bathyscaphe gentagne gange testet 1160 atmosfæres tryk, som er højere end krævet for at påvirke enheden på havet bundvæg .

I 2012, den berømte amerikanske filminstruktør Dzheyms Kemeron, afprøve et mini-ubåd Deepsea Challenger, erobrede den tidligere rekord sat i Trieste enhed, og endda forbedret det, mistede i Mariinsky trug 11 km.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.