HjemlighedGør det selv

Sådan laver du en kugle af papir til boligindretning

Originale artikler i papir - en vidunderlig måde at dekorere dit hjem eller kontor i løbet af ferien og hverdage. I dag vil jeg dele med læserne af flere måder, som det er let at lave kugler af papir med hænderne. Umiddelbart at præcisere, at vejledningen er ganske universelt, og med deres hjælp kan du nemt gøre dekorative elementer til boligindretning, julepynt, og selv elegante lampeskærme.

Selvfølgelig uden billeder og diagrammer til at forklare, hvordan man laver en kugle af papir, vil det være svært, så jeg specifikt hentet ikke meget sofistikeret design.

Sød bold til at dekorere rummet, du kan gøre fra kortene, magasiner, farvet papir, pap pynt. For at lime bolden, vi har brug for modulerne i form af en cirkel. De kan producere et mønster af en hvilken som helst størrelse. Når man skærer tallene, raschertite dem på en måde, der var inde på pladsen cirkel. Derefter ved linje mærkning bøjningssegmenter omkreds vende opad. For at få den lydstyrke bold, du har brug for til at lime sammen alle moduler af foldede sider indefra.

Det nøjagtige antal moduler kaldes et tab, fordi det afhænger af størrelsen af det færdige bold. Hvis du vil have en lille smule komplicere design, kan du indsætte en blomst ud af papir, lim tager kun kernen i midten af hver cirkel. Kronblade kan frit bøje.

Følgende erklæring vil være på hvordan man laver en kugle af papir i væv. For dem, der ikke ved, hvad det er, vil jeg forklare. I væv - en særlig kvalitet silkepapir, nogle ligner kalkerpapir. Til fremstilling af bolden kræves 6 ark.

Vi begynder med, at sætte alle arkene i halve på midten. Derefter, den ene ende af harmonika fortrænge alle ark, at ribben ikke var mere end 2 cm i højden.
Opfanger modtaget en "fan" af den midterste af wiren og straks fastgør bånd, som vil blive suspenderet fra den færdige bold. På begge ender af hjørnet af hendes afskåret i en vinkel, så det færdige design til at se mere naturlige ud. Faktisk er vores design er næsten klar, er det fortsat at rette papiret omhyggeligt. Det første lag vi hæve næsten lodret, og resten fordeles jævnt. Seks lag af papir vil gøre den øvre hemisfære og den samme henholdsvis lavere. Sådanne papirkugler ligne kæmpe krysantemum. De kunne være en dekoration i hjemmet eller villa.

Måske nogle af jer allerede ved, hvordan man laver en kugle af papir, ved hjælp af de tredimensionale elementer i form af en kegle. Men da designet er meget simpelt, vil jeg give en beskrivelse.

vi bliver nødt til dobbeltsidet papir til fremstilling af en sådan en bold. Med hjælp fra en skabelon skåret ud cirkler og skær dem i to halvdele. Bemærk, at diameteren af bolden afhænger fremtiden for radius af medlem. Forskyde hver halvcirkel i en kegle og lim langs sømmen. Slut derefter keglerne sammen. Glem ikke at vedhæfte løkken til bolden kan hænges på juletræet.

Til denne teknologi, kan du nemt gøre julepynt i form af frugt eller bær. For at gøre dette, vedhæfte nok til bolden efterlader en passende form, og nu klar til at æble eller brombær.

Der er mange måder, hvordan man laver en kugle af papir, og her er en af dem. Generelt er det adskiller sig lidt fra papmache, men i dette tilfælde, da grisene vi bruger en ballon. I stedet for lim er bedst at tage mel pasta. At starte med et lag lim overtrukket med en oppustet ballon. Avispapir type (ikke tykkere fit) tåre i små stykker og hver blev klæbet til overfladen af kuglen så tæt som muligt til hinanden. Efter de første lag tørrer, tilføje en anden, så den tredje og så videre, indtil den ønskede tykkelse. Dette arbejde er besværlig og ikke hurtigt.

Efter det sidste lag er tørret, er det muligt at frigive luften fra ballonen og dekorere det færdige design efter eget skøn.

Jeg håber, at anbefalingerne fra hvordan man laver en kugle af papir, vil være nyttig og vil blive et godt grundlag for arbejdet. På grund af sin enkelhed, disse instruktioner selv børn kan bruge med lethed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.