HjemlighedGør det selv

Skrabe sine hænder. Lagring polstring, tæpper og vægge

Hvor mange erfaringer med lidelse og nerver koste os uigenkaldeligt beskadiget polstring, bløde belægninger, tæpper og vinyl tapet, kæledyr tilpasset til daglig motion i kogtetochenii. Vi Rides ham, kritisere, og for hvad? Fordi han er underordnet hans instinkter, behov? Efter sharpen kløer katten og katten et must, og dermed de opretholder dem i god stand, så hvis du ønsker, daglig kosmetiske procedure. Derfor vil vi ikke overleve, og sværge, og gøre det bedre end dit kæledyr kradsetræ. Jo mere det, fordi killinger, med deres hænder at gøre - at produktet er enkel, ukompliceret.

Formen af denne enhed kan være forskellige. Den nemmeste - i form af en flad rektangulær stiv bunke polstret stof (bedst passer kunstig tæppe medium nap) eller sammenflettet naturlig hamp, jute, bomuld tykt reb.

Sådan laver du en kradsebræt til katten?

1. Bestem højden. Det skal være på størrelse med et kæledyr med udstrakte forpoterne, som under drejning kløer kat er engageret i gymnastik og selv stående op på bagbenene, bøje ryggen.

2. Grundlaget for den "sportslige maskine" kan være en naturlig træplade, det kan ikke engang obbivat, selvom æstetisk det vil ikke se meget rart. Bedre tilpasset til skrabe stillinger, lavet med hans egne hænder, spånplade eller brættet og obtyanut sin første tyndt lag af skumgummi, og derefter gulvtæppet, fastsættelse stoffet på bagsiden ved hjælp af de polstring søm, skruer med et stort hoved eller hæftemaskinen.

3. killinger, med hænderne fremstillet af en længde tyk plast kloakrøret, indpakket i en spiral bred snoet reb, som gradvist få efter igen er fastgjort til bunden med hvid lim. En sådan konstruktion kan kombineres med en udsigtsplatform - en hylde monteret på toppen af røret ved hjælp af stål møbeldele. Sy for webstedet på det elastiske bånd aftageligt betræk, der kan fjernes og vaskes periodisk. Rør med en hylde foroven nødvendigvis bør styrkes i den tungeste stabile piedestal på bagsiden af hvilken er limet til stykker gummi anti-slip.

4. Hvis katten kan lide at "vippe med" hjørnerne af væggen, justere "simulator" på hjørnet. Til dette kogtetochke deres hænder fremstillet af to identiske rektangulære stykker, dækket med tæppe og indbyrdes forbundne hængseldele-samlinger. Fastgør det til væggen skal være meget svært at holde det fra swingende og ikke halte under kogtetocheniya.

5. Kig på hans clawed kæledyr. I en position, hvor han er om, hvad han foretrækker at skærpe kløer? Prøv at tage hensyn til deres præferencer i fremstillingen af "simulator". Killinger, med deres hænder til at gøre, er at først og fremmest, som en kat eller en kat, ellers dit arbejde vil være forgæves.

6. Lær at killingen skrabe let. Ganske få gange for at vise dit kæledyr, hvordan man bruger det. For at tiltrække barnets interesse og hænge side om side på en tråd yndlingslegetøj. Voksne katte gør skærpe kløer i et særligt udpeget sted vil være meget sværere. Placer kradsetræ, hvor der allerede forkælet tapet eller vedhæfte en iturevne sofa. Hvis dette ikke er muligt, at patienten og gradvist vænne dit kæledyr foretrukne steder at praktisere, viser ham det rette sted. Pushing phalanx fødder, viser, at det er her, han har at gøre det.

7. killinger, lavet med deres egne hænder, kan være dekorere det indre, hvis du kører det fra de dekorative stoffer, sted i en udskåret ramme. Du kan gøre det i form af fisk eller knogler, men du kan bare wrap strimler af lyse multi-farvede reb og dekorere kanten af kvaster eller pomponer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.