Hjem og familieTilbehør

Elastisk Armbånd Hår Crystal Clear

Det tyske selskab Invisibobble blev populær over hele verden i de seneste år. Hele pointen scrunchy at den producerer. En af disse hårpynt kaldes Crystal Clear ( «krystalklar"). Hvad er det nye produkt så unikt?

Beskrivelse gum-armbånd

Denne elastiske armbånd til Crystal Clear Hår er lavet i USA eller England.

I form det ligner en telefonledning. Farve gennemsigtig. Men firmaet "Babble inviz" der er mange farver i området. Den kan bruges både for voksne og for børn frisurer. Materiale - Holdbar silikone. At vende tilbage med tiden strække et elastisk bånd til sin tidligere form, nok til at fordybe det i et par minutter i varmt vand.

Tilbehør kan bæres som et armbånd. Gum sælges i pakker med tre.

Hvad er unikt tilbehør?

  1. Det betyder ikke give hovedpine. Normal tyggegummi trækker hår. Som et resultat, efter en lang hestehale iført en bjælke eller hovedpine. scrunchy armbånd hinder for en sådan væsentlige gener. Det behøver ikke kontrakt håret og ikke forstyrrer blodcirkulationen i hovedbunden.
  2. Gum efterlader ingen rester efter at bære håret. Alt stof i spiralform af produktet. Selv hvis du kraftigt stramme halen, vil håret være nogen spor.
  3. Vandtæt materiale gør det muligt at bære Crystal Clear i poolen, sauna, hav og i uddannelse.
  4. Elastisk armbånd af hår kan være altid ved hånden, hvis du bruger det på den anden aftale (som dekoration på håndleddet).
  5. Velegnet til tunge og tykke hår og til krøllet og tynd.
  6. Gum ikke skader håret. Efter fjernelse af produktet er det ikke forblive hår.
  7. Crystal Clear et tilbehør, stilfulde udseende på hånden og næsten usynlig i håret.

scrunchy armbånd: anmeldelser

Fora og online-butikker kan læses som en positiv og ikke en meget flatterende indtryk af produktet. Anmeldelser af scrunchy armbånd har indsamlet meget. Men for fuldt ud at forstå situationen, så lad os først overveje de negative anmeldelser. De kan opdeles i to dele. Den første udtalelse fra de mennesker, der har købt de kinesiske forfalskninger, den anden - fra ejerne af de originale ting. Den første klager over manglen på næsten alle de fordele der er beskrevet ovenfor. Gum trækker hår og give plads og ikke holder halen af tykt hår. Desuden efter to eller tre bære det kan afbryde - det er ikke inddrives efter varmt vand. Spike helt uslebne og det klamrer sig til håret.

Der er dem, der er utilfredse med den oprindelige. Blandt dem er kvinder med tyndt og krøllet hår. De har længe vikle tyggegummi fra hår. Nogle er utilfredse med prisen og kan ikke se noget originalt tilbehør. Faktisk mange kvinder sammenligne originalen og den falske. Og mærkeligt som det ser ud, er der mennesker, der er billige analoge kunne lide mere.

Messen sex, hvilket scrunchy armbånd smag, deler deres indtryk. Den første ting at glade notat indehavere - er manglen på hovedpine. Original tyggegummi Crystal Clear lavet af blødt materiale kvalitet uden grove ardannelse. For mange kvinder, er det blevet en sand velsignelse. Alt dette er på grund af fraværet af brugsspor, komfort og en usædvanlig form.

Hvad er forskellig fra den oprindelige forfalskning

Denne elastisk armbånd Crystal Clear fra Invisibobble selskab i online-butikker koster omkring 240 rubler per pakke. Kinesiske kolleger kan købes til en lavere pris: fra 49 rubler for tre.

Kvaliteten af denne gummi direkte kan måles visuelt. Det er normalt mindre end diameteren af sine "efterlignere", har ingen ar og uregelmæssigheder. På trods af en tynd snor, Invisibobble Crystal Clear meget stærkere. Efter at bære dagen for tyggegummi per nat kommer tilbage i form.

Under alle omstændigheder, det originale ting er nok og ikke så dyre. Derfor er det nødvendigt at vurdere sin egen præstation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.