Hjem og familieTilbehør

Ure Hublot - den yngste schweiziske mærke

Udseende af alle - et sæt af separate dele, som er forbundet med hinanden i perfekt harmoni. For eksempel er det umuligt at præsentere en stærk, stilfuld og business mand eller en dame uden sådan en spektakulær tilbehør, som et ur. Hublot - en berømt schweizisk firma tilbyder klasse af produkter "luksus" på verdensmarkedet. Ifølge producenterne selv, produkter af dette mærke kombinerer den schweiziske produktion tradition og moderne modetrends i det XXI århundrede. Virksomheden er meget ung, men hun kunne i så kort tid til at vinde stor popularitet blandt forbrugerne? Hvad er de egenskaber ved varen af dette mærke?

virksomheden Historie

Grundlægger af populære i dag er firmaet Karl krokko - en professionel urmager, der direkte har deltaget i skabelsen af sine produkter. I 1980, Charles gjorde den første eget ur. Hublot historie startede fra det øjeblik. Karl kunne ikke bare komme med en nyskabelse inden for tilbehør, men også at indføre mode af luksus guldur, hvor armbåndet hovedsageligt anvendes gummi - blødt, holdbart materiale. Grundlæggeren af et nyt mærke beskæftiger sig med fremstilling af eksklusive modeller og tilbehør lavet af kunden, perfekt montering bæltet under håndleddet.

udvikling af virksomheden

I 2004, administrerende direktør for dette selskab tager Jean-Klod Biver. Det var under hans ledelse, der var en masse fusion af materialer, teknikker og teksturer, som derefter havde en schweizisk ur. Hublot har brugt tilbehør i pink guld, keramik, titanium, magnesium, og selv tantal.

Selskabet fremlagde på den ene viser bedre ur model, hvor strukturen var en kronograf «Big Bang» i 2005. Denne samling har modtaget en enorm respons og solgt til de højeste priser på blot et par dage. I løbet af året har selskabet modtaget tre gange størrelsen af ordrer er på datamodellen, og i høj grad forbedre sin position i den samlede placering af schweiziske mærker.

Den 1. januar 2012 til posten som generaldirektør udnævnes af Ricardo Guadalupe, som er med stor glæde tog ledelsen af selskabet.

Om varer

Det unikke ved dette mærke er, at det blev grundlagt af en udlænding, og resultat i de første års drift af virksomheden beløb sig til millioner af dollars. Popularitet samlinger og modeller af ure er steget ikke på grund af markedsføring flytte, men på bekostning af en individuel tilgang til hver enkelt kunde. Med væksten i selskabet i rækken af de ansatte har sluttet de bedste designere og teknologer, at foreslå nye tendenser, som er blevet populært med hensyn til timer. Praktiske designløsninger, der er designet kombinationer af metal, læder og gummi var de vigtigste fordele ved virksomhedens produkter, så vi nu kan iagttage den perfekte ur. Hublot har etableret sine produkter, ikke kun som et sofistikeret produkt i sin form, men også som dyre ting. Brugen og kombinationen af forskellige guld, brug af ædelmetaller - alt dette gør det luksuriøse tilbehør Hublot ure. Original model noget mere end prisen på 100 tusind rubler. Så kan det berømte ur «Big Bang» i dag købes for 1.11 millioner rubler. En imponerende mængde tilbehør straks taler om værdien af solgte varer og status for kunderne - har råd til sådanne ting kun de rige mennesker kan.

Timer overhovedet nok!

Virksomheden i en kort periode kunne ikke kun vinde den enorme omdømme, men også "generere" replika ure. Hublot naturligvis ikke lade ikke-originale varer - er engageret i små virksomheder, der ikke tager hensyn til virksomhedens traditioner. De såkaldte kopier også findes ikke til lave priser. Hvis kun for sig selv etiketten på bagsiden af sagen, kan du drive prisen op til 30 tusind rubler. Men de, der sætter pris på kvalitet og funktionalitet, har en stabil økonomi og har råd til mere, bør du vælge den oprindelige Hublot ure. Anmeldelser af varerne af dette mærke imponere med deres beundrende svar. Det faktum, at de oprindelige ure i virksomheden er varierede i stil og design, siger de, både mænd og kvinder. Enhver, der ønsker at gøre deres vej til kommissionen, bør vælge tilbehør af høj kvalitet. Fmrma producerer ure i et stort sortiment. Dette gør det muligt for hver enkelt kunde at finde disse unikke ure.

kunde feedback

Naturligvis hver kopi, der sælges af virksomheden - det er et kunstværk. Den kombinerer høj kvalitet, præcision urværk, ædle metaller og sten, og hånd-færdig, som er berømt for Hublot ure. Kundernes anmeldelser tyder på, at sådanne dyre tilbehør pengene værd, fordi det vil vare i årtier til sin ejer. Anvendes til fremstilling af højteknologiske materialer, safirglas, samt høj kvalitet guld - alt dette gør enhver model, uanset det faktiske mode og årstid. Ure af dette mærke er tilgængelige i forskellige stilarter: business, land, minimalisme, funktionalisme, og så videre. Kæmpe udvalg af farver, former og stilarter armbånd tillader enhver kunde til at vælge Hublot tilbehør til dit billede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.